Aš tai labai patenkinta dėl botokso, tik nežinau kiek čia laikys:) kakta kaip stiklas lygi ir tarp akių nera jokių raukslyčių ir antakiu galiu pakelti:) super man patinka ka veidrodyje matau:))
QUOTE(~Aylin @ 2012 11 20, 13:33)
as dariausi GK klinikoje pas Gyte. man dar tuo paciu metu leido virs antakio, tai efektas - nuostabus, akys iskart atsivere
akys atsivere t.y. pakele kakta?
Dėl grožio galima pakentėti ir skausmą, kiek supratau tiek čia to skausmo- jei duria su plonytėm adatėlėm-nieko čia baisaus, bet užtat paskui kaip gražu
man labai keista skaityt,kad atsivere akys po botokso
nes nuo jo kaip tik atsipalaiduoja raumenys,issilygina rauksles ir antakiai nusileidzia,akys dazniausiai uzkrinta kazkiek
nes nuo jo kaip tik atsipalaiduoja raumenys,issilygina rauksles ir antakiai nusileidzia,akys dazniausiai uzkrinta kazkiek
QUOTE(Realybe @ 2012 12 12, 22:24)
zinok man ir virs antakio duria,kad pasikeltu
QUOTE(Realybe @ 2012 12 12, 22:24)
kaip gali nusileisti antakiai, duriant virs ju
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 12, 22:44)
Man bent taip buvo ir net perspejo,kad taip bus
Girene,as seniai nebedarau nieko,bet man buvo pasmuke
gal jei tik po viena duri tada kitaip,nezinau.
QUOTE(Realybe @ 2012 12 13, 21:12)
Man bent taip buvo ir net perspejo,kad taip bus
Man kaip tik tai aktualu. Pasmuko iš karto po suleidimo ar kai nustojo veikti botoksas?
QUOTE(sm2002 @ 2012 12 14, 13:19)
Man kaip tik tai aktualu. Pasmuko iš karto po suleidimo ar kai nustojo veikti botoksas?
galiu pasakyt,kad pastebejau po botoxo suveikimo. Bet man tada leido ir i kakta siek tiek. O dabar irgi kazkiek pasmuke,bet nezinau ar tai susije su tuo,ar del metuku
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 13, 00:44)
Labukas, ar esi bandžius hialuroną? Man reikia juoko raukšleles susitvarkyti, nes aš jau jas matau... o botoxo bijau...
QUOTE(Sahrazad @ 2012 12 17, 11:41)
Labukas, ar esi bandžius hialuroną? Man reikia juoko raukšleles susitvarkyti, nes aš jau jas matau... o botoxo bijau...
sveikute taip, suleidau pavasari hialurona i juoko rauksles (jos pas mane turbut igimtos botokso i sias rauksles neleidzia