as dariausi GK klinikoje pas Gyte. man dar tuo paciu metu leido virs antakio, tai efektas - nuostabus, akys iskart atsivere
QUOTE(Mamukas2008 @ 2012 11 19, 17:59)
Sveika, kur dareisi, jei nepaslaptis? kaip rezultatai?
dariausi štai čia rezultatas labai stulbinamas ryt bus jau lygiai savaitė. Džiaugiuosi savo pasirinkimu
QUOTE(*tigriukas* @ 2012 11 20, 12:25)
dariausi štai čia rezultatas labai stulbinamas ryt bus jau lygiai savaitė. Džiaugiuosi savo pasirinkimu
o kas ten tokio stulbinancio?
Nebutina kesti adatu skausma, norint pasigrazinti, pastangrinti oda, sumazinti randukus ar rauksleles.
Naudojant aparatus, taip pat pasiekiami geri rezultatai. Be to, tik lapkricio menesi taikoma 50% nuolaida visoms grozio proceduroms, depiliacijai, blakstienu priauginimui bei purskiamam idegiui.
Nepraleiskite progos, skambinkite telefonu ir registruokites 8646 65820.
Taip pat galite prisijungti prie mano Facebook - Lina Kosmetologe Kaunas, ten rasite mano darbo pavyzdeliu, akciju, bei proceduru aprasymu.
50% nuolaida visoms grozio proceduroms:
Veido valymai - tik 40LT
Deimantine dermabrazija (mechaninis pylingas, mazina randukus, rauksles, atgaivina saules pazeista oda) - tik 30LT
Neinvazine rauksliu korekcija (mazina rauksles, stangrina oda) - 30LT
Nugaros valymai - tik nuo 50 - 60LT
Depiliacija - tik nuo 5 - 40LT
Purskiamas idegis - tik 25LT
Blakstienu priauginimas (silkiniu) - tik 45LT
Blakstienu priauginimas (audines) - tik 60LT
Sis pasiulymas galioja tik Lapkricio menesi.
Mane rasite grozio salone Ines'a, Silainiuose, Kursiu g.7, II ieiga, II aukstas.
Lauksiu Jusu!
Naudojant aparatus, taip pat pasiekiami geri rezultatai. Be to, tik lapkricio menesi taikoma 50% nuolaida visoms grozio proceduroms, depiliacijai, blakstienu priauginimui bei purskiamam idegiui.
Nepraleiskite progos, skambinkite telefonu ir registruokites 8646 65820.
Taip pat galite prisijungti prie mano Facebook - Lina Kosmetologe Kaunas, ten rasite mano darbo pavyzdeliu, akciju, bei proceduru aprasymu.
50% nuolaida visoms grozio proceduroms:
Veido valymai - tik 40LT
Deimantine dermabrazija (mechaninis pylingas, mazina randukus, rauksles, atgaivina saules pazeista oda) - tik 30LT
Neinvazine rauksliu korekcija (mazina rauksles, stangrina oda) - 30LT
Nugaros valymai - tik nuo 50 - 60LT
Depiliacija - tik nuo 5 - 40LT
Purskiamas idegis - tik 25LT
Blakstienu priauginimas (silkiniu) - tik 45LT
Blakstienu priauginimas (audines) - tik 60LT
Sis pasiulymas galioja tik Lapkricio menesi.
Mane rasite grozio salone Ines'a, Silainiuose, Kursiu g.7, II ieiga, II aukstas.
Lauksiu Jusu!
QUOTE(~Aylin @ 2012 11 20, 13:33)
kaip buvo prieš ir koks dabartinis rezultatas
QUOTE(~Aylin @ 2012 11 20, 12:33)
taigi ir pati rasot, kad efektas nuostabus...
QUOTE(Ašara @ 2012 11 24, 02:47)
taigi ir pati rasot, kad efektas nuostabus...
bet jis nera stulbinantis, kad jau ten isgriuciau is klumpiu. nieko wow jame nematau, tai ir idomu, ka ten padare tokio stebuklingo, ko man nepadare ir as nematau
QUOTE(~Aylin @ 2012 11 24, 09:24)
bet jis nera stulbinantis, kad jau ten isgriuciau is klumpiu. nieko wow jame nematau, tai ir idomu, ka ten padare tokio stebuklingo, ko man nepadare ir as nematau
man ir idomu,nes pas kaikari einu ne pirmi metai.pamazinam rauksleles,ju nenaikinam,ir tiek
sveikos:)
Aš vakar leidausi i kakta ir tarpuaki botoksa, ir pakele truputi su heluronu skuostus nes padribe buvo ir tarp nosies ir lupu, tai sendien man tik galva skauda labai tempia, bet dar kakta galuiu raukyti:) sake kad po 4 dienu prades matytis reultatas:0 dar po savites sake ateiti pasirodyti:) seip man 33:) darausi jau helurona antra karta:)
Aš vakar leidausi i kakta ir tarpuaki botoksa, ir pakele truputi su heluronu skuostus nes padribe buvo ir tarp nosies ir lupu, tai sendien man tik galva skauda labai tempia, bet dar kakta galuiu raukyti:) sake kad po 4 dienu prades matytis reultatas:0 dar po savites sake ateiti pasirodyti:) seip man 33:) darausi jau helurona antra karta:)
QUOTE(~Aylin @ 2012 11 20, 12:33)
QUOTE(*tigriukas* @ 2012 11 20, 15:02)
kaip buvo prieš ir koks dabartinis rezultatas
O kaip dar galima pavadinti rezultatą jei ne stulbinančiu, kai vietoj krūvos raukšlių turi lygią gražią odą? Jau penkis metus negaliu atsidžiaugti tokiu poveikiu...
Į kaktą leisdavo hialuroną (biorevitalizacija), bet dabar jau neužtenka. Teks turbūt ir botoksą ten išbandyti. Tik bijau, kad kakta nusileis ir vokai užkris. Įdomu, nuo ko tai priklauso?
Sveikos, gal kas nors daresi veido patempima tirpstanciais PDO siulais? Pirmadieni dariausi sia procedura. Labai idomu, ar kas daresi ir ar buvo efektas. Man sake, kad efektas turetu matytis po menesio ir vis gereti ateinancius 8 men. Dabar visas veidas gelsvai zalias - melynes.
Papildyta:
Keleta kartu pries metus ir pries pusmeti leidausi botoksa i pykcio rauksles ir i paakius. Tai paakiai ne kiek nesureagavo, o kaktoje laikesi efektas tik pora menesiu. Antra karta i kakta leido net dviguba doze, taciau ir vel jau po poros menesiu kakta galiu pilnai raukyti. Gydytoja pasake, kad esu is tu zmoniu, kuriu botoksas neveikia Kazina ar tai tiesa, ar taip buna? Botoksa leidausi Klaipedoje GK klinikoje.
Papildyta:
Keleta kartu pries metus ir pries pusmeti leidausi botoksa i pykcio rauksles ir i paakius. Tai paakiai ne kiek nesureagavo, o kaktoje laikesi efektas tik pora menesiu. Antra karta i kakta leido net dviguba doze, taciau ir vel jau po poros menesiu kakta galiu pilnai raukyti. Gydytoja pasake, kad esu is tu zmoniu, kuriu botoksas neveikia Kazina ar tai tiesa, ar taip buna? Botoksa leidausi Klaipedoje GK klinikoje.
taip, gali buti, kad botoksas neveikia, idividualiai cia,kaip ir veikimo laikotarpis