Įkraunama...
Įkraunama...

Rimtos priemonės mūsų defektam šalinti

Sveikos. Jau visą savaitę kaip vis skaitau šią temą ir man iškilo keli klausimai (sorry, jei pražioplinau ką nors) - botulinas ir botoxas tai vienas ir tas pats?? Ir, tai galima kuom nors apmažinti raukšles paakiuose ar vis dėlto ne? Kažkaip kai žiūri į įžymybes, tai visų snukeliai tokie jau lyūs atrodo, kad nei mažiausios raukšlelės, kažkuom gi ir jos tas zarazas naikina g.gif
Atsakyti
QUOTE(iwanka @ 2012 10 10, 14:51)
Sveikos. Jau visą savaitę kaip vis skaitau šią temą ir man iškilo keli klausimai (sorry, jei pražioplinau ką nors) - botulinas ir botoxas tai vienas ir tas pats?? Ir, tai galima kuom nors apmažinti raukšles paakiuose ar vis dėlto ne? Kažkaip kai žiūri į įžymybes, tai visų snukeliai tokie jau lyūs atrodo, kad nei mažiausios raukšlelės, kažkuom gi ir jos tas zarazas naikina  g.gif

Botoksas ir botulinas tas pats...
Raukšlės lyginamos skirtingomis priemonėmis, priklausomai nuo to, kur ir kodėl jos atsiranda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2012 10 10, 15:48)
Botoksas ir botulinas tas pats...
Raukšlės lyginamos skirtingomis priemonėmis, priklausomai nuo to, kur ir kodėl jos atsiranda  mirksiukas.gif

Ačiū. Kaip supratau, injekcijomis taip pat galima jas palyginti paakiuose, taip? g.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif ir as noriu pasidalinti patirtimi grozio proceduru sferoje. nezinau ar i tema, bet konkreciai mezoterapija ir biorevitalizacija. dabar darau kursa maisant viena karta mezo, kita biorevitalizacija. pakolkas esu po vienos mezo ir vienos bio. bet esu labai patenkinta. jau po pirmos mezo veidukas atrode skaistesnis, nu toks visumoj grazesnis, sunku isskirti konkreciai kas, tiesiog ziuri ir matai, kad kazkas kitaip. tai cia apie visuma po vienos mezo, o konkreciai labai pastebimai pagerejo paakiu sritis ir prie akiu. lygesne odyte pasidare nuo smulkiu raukslyciu (na tos raukslytes tokios kaip po saules, ar kai oda sausa, smulkios tokios). dar dziaugtis anksti, bet as patenkita. po bio dar pakolkas nieko nepastebejau, nes tik antra diena, tai laukiu kol veidukas praeis nuo mikroinjekciju. kas liecia po procedurinio laikotarpio-po mezo pirma diena buvau kaip tankiai uodu sukandziota, tokia tikrai niekur negali eiti bigsmile.gif bet kita diena jau ok. galima drasiai eiti is namu. dar matesi tokie raudoni taskiukai nuo durio, bet tikrai netrukdo rodytis draugem ar viesumoj. o po biorevitalizacijos, tai tos papules (kaip uodu sukandziota) irgi yra, lygiai tokios pat kaip po mezo, tik tiek kad sako jog jos apie 3 dienas laikosi, tai 3 dienas nelabai norisi kur nors tokiai eiti smile.gif bet konkreciai man laikesi tik viena diena, va siandien kaip tik antra. na visiskai praeje nera, bet tikrai tikrai galiu eiti i lauka. niekas neissigas ir neziures. tai mano tokia patirtis siai dienai. labai noriu ideti jums nuotraukyte kaip atrodo iskart po proceduros, bet nemoku ideti. dabarsekanti kart eisiu po 2 savaiciu, tai galesiu ideti pirma, antra ir trecia diena. man dare su filorga kompanijos produktais ir mezo(vitaminu kokteilis) ir bio(hialurona). tuos pacius produktus naudoja ir babajan klinika ir era esthetic.tik as buvau kitur, nes pigiau. buvau pas irina is antakalnio. jei kam bus idomu, parasykit. kadangi man dare dar ir anti-agingo pylinga su filorga rugstim tai uz mezo sumokejau 420 lt(120lt pylingas+300 mezo), o uz biorevitalizacija 620lt (120 lt pylingas+500 lt bio). kai baigsiu kursa putlinsiu pas ja lupytes mirksiukas.gif irgi galesiu ideti.
Papildyta:
oij kiek prirasiau doh.gif atsiprasau, jei kam atsibos skaityti, tiesiog norejau kaip galima konkreciau ir tiksliau parasyti 4u.gif ai, ir dar, visiskai neskaudejo net paakiu zonoj. uztepa nuskausminamaji kremuka.
Atsakyti
QUOTE(Tayko @ 2012 10 31, 18:57)
labas visoms 4u.gif  ir as noriu pasidalinti patirtimi grozio proceduru sferoje. nezinau ar i tema, bet konkreciai mezoterapija ir biorevitalizacija. dabar darau kursa maisant viena karta mezo, kita biorevitalizacija. pakolkas esu po vienos mezo ir vienos bio. bet esu labai patenkinta. jau po pirmos mezo veidukas atrode skaistesnis, nu toks visumoj grazesnis, sunku isskirti konkreciai kas, tiesiog ziuri ir matai, kad kazkas kitaip. tai cia apie visuma po vienos mezo, o konkreciai labai pastebimai pagerejo paakiu sritis ir prie akiu. lygesne odyte pasidare nuo smulkiu raukslyciu (na tos raukslytes tokios kaip po saules, ar kai oda sausa, smulkios tokios). dar dziaugtis anksti, bet as patenkita. po bio dar pakolkas nieko nepastebejau, nes tik antra diena, tai laukiu kol veidukas praeis nuo mikroinjekciju. kas liecia po procedurinio laikotarpio-po mezo pirma diena buvau kaip tankiai uodu sukandziota, tokia tikrai niekur negali eiti bigsmile.gif  bet kita diena jau ok. galima drasiai eiti is namu. dar matesi tokie raudoni taskiukai nuo durio, bet tikrai netrukdo rodytis draugem ar viesumoj. o po biorevitalizacijos, tai tos papules (kaip uodu sukandziota) irgi yra, lygiai tokios pat kaip po mezo, tik tiek kad sako jog jos apie 3 dienas laikosi, tai 3 dienas nelabai norisi kur nors tokiai eiti smile.gif  bet konkreciai man laikesi tik viena diena, va siandien kaip tik antra. na visiskai praeje nera, bet tikrai tikrai galiu eiti i lauka. niekas neissigas ir neziures. tai mano tokia patirtis siai dienai. labai noriu ideti jums nuotraukyte kaip atrodo iskart po proceduros, bet nemoku ideti. dabarsekanti kart eisiu po 2 savaiciu, tai galesiu ideti pirma, antra ir trecia diena. man dare su filorga kompanijos produktais ir mezo(vitaminu kokteilis) ir bio(hialurona). tuos pacius produktus naudoja ir babajan klinika ir era esthetic.tik as buvau kitur, nes pigiau. buvau pas irina is antakalnio. jei kam bus idomu, parasykit. kadangi man dare dar ir anti-agingo pylinga su filorga rugstim tai uz mezo sumokejau 420 lt(120lt pylingas+300 mezo), o uz biorevitalizacija 620lt (120 lt pylingas+500 lt bio). kai baigsiu kursa putlinsiu pas ja lupytes mirksiukas.gif  irgi galesiu ideti.
Papildyta:
oij kiek prirasiau doh.gif  atsiprasau, jei kam atsibos skaityti, tiesiog norejau kaip galima konkreciau ir tiksliau parasyti 4u.gif  ai, ir dar, visiskai neskaudejo net paakiu zonoj. uztepa nuskausminamaji kremuka.

300 litu uz viena mezo procedura?!! As uz viena Kaune mokejau 130 ir dariausi 7 proceduras, man irgi labai patiko, bet reikia daryti kursa bent 2 kart metuose, nes rezultatas nera ilgalaikis....Beje man netepe nuskausminamo kremuko , nes ne tik nuskausmina , bet ir i oda susigeria kas nera gerai..teko pakenteti...
Atsakyti
QUOTE(iwanka @ 2012 10 10, 22:40)
Ačiū. Kaip supratau, injekcijomis taip pat galima jas palyginti paakiuose, taip?  g.gif

ne paakiuose negalima. Tik akiu kampuciuose vadinamas zasies kojeles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(austem @ 2012 10 31, 21:14)
300 litu uz viena mezo procedura?!! As uz viena Kaune mokejau 130 ir dariausi 7 proceduras, man irgi labai patiko, bet reikia daryti kursa bent 2 kart metuose, nes rezultatas nera ilgalaikis....Beje man netepe nuskausminamo kremuko , nes ne tik nuskausmina , bet ir i oda susigeria kas nera gerai..teko pakenteti...

kalbejau su viena puikia kosmetologe apie mezoterapijos proceduru kainas, kodel toks skirtumas. tai ji ir sako- kai ampules savikaina 30lt, tai tada ir mokat kosmetikos kabinete 130lt...o kokio efekto laukiat is produkto uz 30lt...
kaip man pasake, taip parasiau.
Atsakyti
Taip,kainos yra nerealiai ispustos ir visiskai neturi tokio rezultato,koks turetu but pagal tokia kaina drinks_cheers.gif
Cia tas pats kaip su vaistais.Vaistu daugumos kainos nerealiai dideles,nes vaistininkai uzsideda ant kai ko procenta protu nesuvokiama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 02 lapkričio 2012 - 16:42
Ne nuo vaistų kainos viskas priklauso schmoll.gif Pvz. botoksas pats pigus, o veikia kaip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2012 11 02, 17:15)
Ne nuo vaistų kainos viskas priklauso  schmoll.gif Pvz. botoksas pats pigus, o veikia kaip  thumbup.gif

tai vat uz ji bent moket verta,kad veikia puse metu drinks_cheers.gif
o tos terapijos.. netikiu as jomis schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
na taip, mokejau 300 lt, bet mezoterapijai skirti produktai irgi buna skirtingu firmu. man, kaip minejau, su filorga dare. nezinau nuo ko priklauso, kad vienos mato rezultata, kitos ne. asmenine mano nuomone, kad nuo odos priklauso, nuo metu. mano yra dehidratuota. del to ir paberdavo, nes ijautredavo, o dabar lyg ir ne. dabar grazi:) as pries darant pasidomejau, su kokiu produktu daro stambiose klinikose ir kiek kainuoja, tad manau tikrai ir nuo produkto firmos priklauso rezultatas.
Atsakyti
Sveikos damos,
noreciau jusu patarimo.
planavau pasidaryt frakcini odos atnaujinima, bet amerikietiskuose puslapiuose radau labai daug nelaimingu istoriju kuom baigesi ta grozio procedura. Gal kas daresi Lietuvoje ta procedura?
ir dar galvoju apie botoksa. esu 35m. ir turiu daug rauksliu palyginus su savo bendraamzem. neseniai per telika maciau ta milijonieriaus zmona Kiguole, atrodo tragiskai, kaip vaskine figura, kaip giltine ar dar kazkas baisaus. bet ne bruozai negrazus, o tas negyvas veidas.. baisu net ziureti. tai galvoju gal cia botoksas taip padaro?? ar jus, kurios naudojat botoksa, jauciat ar matot ant saves kazka panasaus?
labai noreciau graziau atrodyt, bet nenoriu atrodyt kaip lele..
laukiu Jusu patarimo. is anksto dekoju!
Atsakyti