Įkraunama...
Įkraunama...

Rimtos priemonės mūsų defektam šalinti

QUOTE(girene @ 2012 03 03, 21:39)
biggrin.gif tai jusu ir klausiau,kaip siulai.nustebau,kai atraset.na siaip aisku viskas daug maz,kiekvienai biski kitaip

ka reikia "kaip siulai", o kaip gali buti siulai? biggrin.gif suformuluokite normaliai klausima, kad galima butu i ji atsakyti rolleyes.gif
Atsakyti
Mano pussesere daresi voku plastika, pries tris metus, tai siandien sako galeciau vel pakartoti, nes kazkiek pasileido vokai, genai tokie, jos mamai is vis vokams degtuku reikia biggrin.gif O va as bijau, mano oda netikusi labai randai matosi. O thermage pakelia viska ir kakta ir antakius ir vokus, svajoju apie ji.
http://www.youtube.c...player_embedded
Jei darbe ziuresit, tai labai garsiai eina klipas, bukit atsargios 4u.gif
Atsakyti
lipostruktura kas daret?
Atsakyti
gal kuri buvote G. Papečkio estetinės chirurgijos klinikoje Vilniuje? domina atsiliepimai
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 26, 08:30)
gal kuri buvote G. Papečkio estetinės chirurgijos klinikoje Vilniuje? domina atsiliepimai

kiek zinau, jis atvyksta karta per menesi tik i konsultacijas i Grozio akademija arba Grozio studija. Injekcijas irgi ten daro. Kaip tik dabar beta.lt akcija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sm2002: 26 kovo 2012 - 10:12
QUOTE(sm2002 @ 2012 03 26, 10:12)
kiek zinau, jis atvyksta karta per menesi tik i konsultacijas i Grozio akademija arba Grozio studija. Injekcijas irgi ten daro. Kaip tik dabar beta.lt akcija  mirksiukas.gif

taip, uzmaciau ten akcija, ir idomu, kas per vienas, nes jau ne 1 karta matau, kad skelbiasi su akcijom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 26, 10:25)
taip, uzmaciau ten akcija, ir idomu, kas per vienas, nes jau ne 1 karta matau, kad skelbiasi su akcijom  bigsmile.gif

maciau ir as.kad jis kaune pagrinde,dar klaipedoj buna,vilniuj.na nori uzdirbt,reik visa lietuva makaluot

o akcijos,kai zmoniu truksta

viena cia rasiusi mama kaune pas ji kelis kart leidosi,sake kaina mazesne,jai tiko,viskas gerai sake
Atsakyti
aj, vis tiek jis man neaiskus, kad ir pigesnis - neisiu pas ji irnesakyk.gif kaip mano visos gydytojos, kirpejos, manikiuristes ir pan sako: geram specui tikiu akciju nereikia, jis ir taip turi klientu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2012 03 02, 15:28)
tarpuragis kuri cia vieta?taip pat kaip man?

praejus menesiui nelabai as p[atenkinta g.gif
gydytojas sake apsilankyt po dvieju savaiciu,bet dabar jau menuo,leido man i tris taskus,bet man reiktu kad grynai tarpuragi leistu,gal tai ne tas pats g.gif
Atsakyti
lilayte, ka leido botulina?
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 27, 09:04)
lilayte, ka leido botulina?

TAIP
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2012 03 27, 17:24)

blink.gif vaje, as kaip tik ruosiuosi botulino injekcijai. Man 31 metas, turiu nuo ankstyvos paauglystes pykcio rauksle tarpuragyje. Ir erzina nuo to paties amziaus devil.gif
Atsakyti