Įkraunama...
Įkraunama...

Rimtos priemonės mūsų defektam šalinti

o ka cia taip ilgai ruostis? nuejot ir padaret rolleyes.gif
salyginis diskomfortas pirmas pora dienu, jokiu lasu nelasinau, po viena akim isvis nebuvo kraujosruvos, po kita - buvo nedidele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marakesh: 03 kovo 2012 - 20:28
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 03, 20:26)
o ka cia taip ilgai ruostis? nuejot ir padaret rolleyes.gif
salyginis diskomfortas pirmas pora dienu, jokiu lasu nelasinau, po viena akim isvis nebuvo kraujosruvos, po kita - buvo nedidele

na kenciu dar ,kenciu,kai botulino vrombina i kakta,pasikelia man vokai.paskui vel seda.labai melyniu bijau,jos man laikosi po kelias savaites,kad ir koja kur namie numusu,tai trus sav melyne buna.ne kaip pas visus doh.gif vis sakau jau reik,jau reik
kaina pasidomet dar reik
Atsakyti
as del melyniu irgi turejau abejoniu, nes lengvai jos pas mane atsiranda ir ilgokai nedingsta, ir buvau labai maloniai nustebinta, kad is vienos puses jos isvis nebuvo, o is kitos tokia, kuri lengvai buvo pamaskuojama, o ta "pravodke" labai naturaliai atrode biggrin.gif bet ir ta greitai praejo, man buvo dave tepalo, kuris labai gerai "istrauke" melynes.
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 03, 20:53)
as del melyniu irgi turejau abejoniu, nes lengvai jos pas mane atsiranda ir ilgokai nedingsta, ir buvau labai maloniai nustebinta, kad is vienos puses jos isvis nebuvo, o is kitos tokia, kuri lengvai buvo pamaskuojama, o ta "pravodke" labai naturaliai atrode biggrin.gif bet ir ta greitai praejo, man buvo dave tepalo, kuris labai gerai "istrauke" melynes.

sasiukai nuo randelio greit nusilupo?
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 03 03, 20:54)
sasiukai nuo randelio greit nusilupo?

ju nebuvo smile.gif
Atsakyti
kaina ziuriu raso 1900–2200

Papildyta:
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 03, 20:56)

biggrin.gif
o siulai?
Atsakyti
priklauso nuo miesto ir klinikos, as gk mokejau 3000 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(girene @ 2012 03 03, 20:58)

o siulai?

ka siulai?
Atsakyti

gal atsimenate kiek ta lazeriu procedūra kainavo, nors apytiksliai.
taip ten tokios kaip odos ataugėlės vos matomos.neiškentus kelias pincetu išroviau, bet bijau taip daryti ax.gif
[/quote]
zinok nepamenu jau,nes tai buvo pries pora metu. Kainos pasikeitusios gal jau ir be to gal skirtingai g.gif
zinau tiek,kad ten kaina yra kazkaip pagal ploteli centimetrais,tai ziurint kiek ten ju yra. Zinau,kad mokejau virs 100 kazkiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 03, 21:00)
priklauso nuo miesto ir klinikos, as gk mokejau 3000  smile.gif
Papildyta:
ka siulai?

Vokų plastika (blefaroplastika) – tai odos pertekliaus ar riebalų maišelių pašalinimas iš vokų. Ši operacija grąžina veidui jaunatvišką ir žvalią išvaizdą. Po jos veidas akivaizdžiai atjaunėja. Viršutiniai ir apatiniai vokai gali būti operuojami ir kartu, ir atskirai. Vokai dažniausiai operuojami taikant vietinę nejautrą.

Operacija trunka apie valandą. Dėl patinimo po operacijos gali būti sunku užsimerkti, todėl vargina akių sausumas. Šią problemą išsprendžia dirbtinės ašaros arba tepalai. Kartais laikinai susilpnėja regėjimas, tai gali trukti iki kelių dienų. Retais atvejais vokas patamsėja, sumažėja jo elastingumas, tada gali prireikti konservatyvaus gydymo. Siūlai ištraukiami po keturių septynių dienų. Po dviejų savaičių randai jau sunkiai įžiūrimi. Kraujosruvos paprastai išnyksta per kelias savaites, o patinimas gali užtrukti kiek ilgiau.

na klausiu,ka perskaiciau grozio klinikos puslapyje.cia rasoma apie siulus
Atsakyti
tai ir parasyta viskas: Siūlai ištraukiami po keturių septynių dienų.
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 03, 21:37)
tai ir parasyta viskas: Siūlai ištraukiami po keturių septynių dienų.

biggrin.gif tai jusu ir klausiau,kaip siulai.nustebau,kai atraset.na siaip aisku viskas daug maz,kiekvienai biski kitaip

na o kainu skirtumas tai taip,nemenkas,as pas kaikari einu
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 03 02, 19:02)
nėra tikslios temos apie karpas, tai rašau į defekus, man  kaklo raukšlėje, na viduryje atsirado tokios odos ataugėlės verysad.gif , net karpomis jų nepavadinčiau, tokie vos ne kaip aguonos  grūdeliai, kurie mane žiauriai nervuoja.šiuo metu aš nestuke.gif , ar galima čia sieti nėštumą ir šitas bezobrazijas, man yra padidėję  keli apgamai.
ką daryt?laukiu kokių patarimų, nes negana to kad pilvas nosį remia, tai dar šitas.jau gyvent nesinori. verysad.gif

Taip, jas šalina lazeriu, neatsimenu kaip vadinasi tik, bet tai tikrai ne karpos, lankstinuke skaičiau - rašo, kad viens du ir nėra smile.gif na, bet reikia eiti pas daktarus smile.gif
Atsakyti