QUOTE(redsunrise @ 2012 03 02, 15:19)
Mimikos rauksles nepriklauso vien nuo amziau tai tikrai, o priklauso nuo raumenu tonuso stiprumo. Man ta rauksle buvo labai stipri tarpuragyje, nuo dvylikos metu motina kaldavo nesiraukyk, o man atrodo nesusiraukusi, bet kazka itemtai galvoji, jinai jau ir budavo isimetusi ir 25 metu ta rauksle buvo isigalejusi ir gili, zadejau ir hialiurona leistis bet gydytoja pasake esi jauna gal tik su botoxu pamegint jei ne tada ir hialiurona suleisim, neprireike hialiurono.
zinau sita. Bet pas jaunus zmones jos buna tik susiraukus,o kai ne,jos issilygina. Pas vyresnius ir lieka ryskios. Vat kur skirtumas. Man ir daktaras ta sake,pas jaunus buna,bet tik kol raukosi,o po to ju beveik nesimato. Mano mazasis ir kai kakta suraukia yra raukslytes,bet botokso jam tikrai nereikia
Papildyta:
QUOTE(rentabili @ 2012 03 02, 18:02)
nėra tikslios temos apie karpas, tai rašau į defekus, man kaklo raukšlėje, na viduryje atsirado tokios odos ataugėlės
, net karpomis jų nepavadinčiau, tokie vos ne kaip aguonos grūdeliai, kurie mane žiauriai nervuoja.
šiuo metu aš , ar galima čia sieti nėštumą ir šitas bezobrazijas, man yra padidėję keli apgamai.
ką daryt?laukiu kokių patarimų, nes negana to kad pilvas nosį remia, tai dar šitas.jau gyvent nesinori.
galiu pasakyt,kad pas mane buvo ju prie pazastu atsirade,ne karpos ten,ataugeles tokios
Nuejau ir su lazeriu man jas pasalino. Buvo tokie tamsus taskiukai,dabar seniai nei zymes