mano problemele
QUOTE(lilayte @ 2012 03 01, 18:59)
kazkaip labai jau piktai marakech bendrauja
man ta rauksle gal ir mimikos vadinasi,pati ta per viduriuka kuri yra
kai susiraukiu ypac nuo saules ji nuolat ryski,kitos dar nevargina,butent del jos norejkau susileisti,bet Karalevicius labai jau idomiai tuos taskus nurode,kazin ar busiu patenkinta efektu
o kas nekenkia idomu?net maistas siais laikais nekoks
Papildyta:
http://psoriasis.uco...CFckx3wodoWmRXA
ar si priemone veiksminga?
man ta rauksle gal ir mimikos vadinasi,pati ta per viduriuka kuri yra
kai susiraukiu ypac nuo saules ji nuolat ryski,kitos dar nevargina,butent del jos norejkau susileisti,bet Karalevicius labai jau idomiai tuos taskus nurode,kazin ar busiu patenkinta efektu
o kas nekenkia idomu?net maistas siais laikais nekoks
Papildyta:
http://psoriasis.uco...CFckx3wodoWmRXA
ar si priemone veiksminga?
nu cia jos problema
nuotraukoje tu suraukus kakta,bet ar nesuraukus irgi ji matos gili pas tave?
na kenkia dabar daug kas,bet vis tiek manau reik pagalvot,nes jei per savo gyvenima zadi leistis daznai tai vis tiek
del visokiu serumu ir kremu tai as skeptiskai galvoju.
lankiau kosmetologiu kursus,tai pacios destytojos kalbejo,kad pinigu ismetimas cia,tik klientems to sakyt nevalia
foto susiraukus,noreciau sulaukti komentaru,nuomoniu,beje botulina suleida vakar,tai dar turbut nera poveikio,nors man gal jau vaidenasi kad maziau susiraukiu
QUOTE(lilayte @ 2012 03 01, 20:36)
cia aisku abi foto susiraukus,noreciau sulaukti komentaru,nuomoniu,beje botulina suleida vakar,tai dar turbut nera poveikio,nors man gal jau vaidenasi kad maziau susiraukiu
vis tik susileidai?
nesitikek poveikio is kart,po savaites mazdaug turetu jis pilnai jaustis
jei suveiks,negalesi susiraukt,bet dalis zmoniu yra,kuriu jis neveikia
QUOTE(Realybe @ 2012 03 01, 20:36)
nu cia jos problema
na kenkia dabar daug kas,bet vis tiek manau reik pagalvot,nes jei per savo gyvenima zadi leistis daznai tai vis tiek
lankiau kosmetologiu kursus,tai pacios destytojos kalbejo,kad pinigu ismetimas cia,tik klientems to sakyt nevalia
tik suraukus matosi gili,bet raso kad tie kremai su botulino pakaitalu,as jau buvau susidomejus
Papildyta:
QUOTE(Realybe @ 2012 03 01, 20:41)
vis tik susileidai?
jo susileidau,na jei nepatiks nebesileisiu
nesitikiu,taip ir daktaras sake,bet arba man vaidenasi,arba ta rauksle nebe tokia ryski kaip anksciau,anksciau vos truputi pasiraukydavau man rodos ji gilesne buvo o dabar turiu labai stipriai susiraukt
QUOTE(lilayte @ 2012 03 01, 20:48)
tik suraukus matosi gili,bet raso kad tie kremai su botulino pakaitalu,as jau buvau susidomejus
nesitikiu,taip ir daktaras sake,bet arba man vaidenasi,arba ta rauksle nebe tokia ryski kaip anksciau,anksciau vos truputi pasiraukydavau man rodos ji gilesne buvo o dabar turiu labai stipriai susiraukt
kai suleidzia botulina i raumeni tai ir efektas buna,o is pavirsiaus odos patepliojimo efektu as netikiu,nes man niekad nepasitvirtino
gal tau tik atrode,kad ji ryski,o is tikruju taip nebuvo?
QUOTE(Realybe @ 2012 03 01, 22:05)
kai suleidzia botulina i raumeni tai ir efektas buna,o is pavirsiaus odos patepliojimo efektu as netikiu,nes man niekad nepasitvirtino
Na, kremais as irgi netikiu, ypac mimikos visokiom raukslems. Aisku, oda drekinti reikia, kad nedziutu, nesirauksletu, bet kiek kokiu bepirkau esamu rauksliu jie tikrai nepanaikina, o tik kisene patustina.
Gal turit atsiliepimu apie Marija Sakalauskaite kas? Kazkaip jau ilgokai galvoju, kad reik stabdyt laika, vis neprisiruosiu Kazkaip labai toli trenktis nesinori, gal dar ka galit Klaipedoj rekomenduoti.Buciau labai dekinga
QUOTE(Realybe @ 2012 03 01, 21:05)
o tai negali buti kad poveikis vyksta palaipsniui?
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 03 01, 21:11)
Na, kremais as irgi netikiu, ypac mimikos visokiom raukslems. Aisku, oda drekinti reikia, kad nedziutu, nesirauksletu, bet kiek kokiu bepirkau esamu rauksliu jie tikrai nepanaikina, o tik kisene patustina.
QUOTE(lilayte @ 2012 03 01, 21:19)
o tai negali buti kad poveikis vyksta palaipsniui?
nu aisku,kad kazkiek palaipsniui,bet is karto tai tikrai jo nera,bent trys dienos turi praeit
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 03 01, 23:11)
Gal turit atsiliepimu apie Marija Sakalauskaite kas? Kazkaip jau ilgokai galvoju, kad reik stabdyt laika, vis neprisiruosiu Kazkaip labai toli trenktis nesinori, gal dar ka galit Klaipedoj rekomenduoti.Buciau labai dekinga
Klaipedoj kukanova man leidzia, esu patenkinta. noreciau Ina Guseva isbandyt, bet neturiu kontaktu. reikes internete pasiieskot.
QUOTE(Realybe @ 2012 03 01, 20:36)
[/color]
nesuraukus ji nezymi
QUOTE(Realybe @ 2012 02 29, 23:15)
na jums nekeista,man keista,tai ka?
aiskiai parasiau,kad man keista,as tokiu metu nei minciu apie rauksles neturejau. Ir dabar matydama pas 18 mecius rauksleliu nemanau,.kad jiems leistis reiktu.
Nors yra pasaulyje mamu,kurios ir 10metems mergaitems leidzia. Nezinau ar cia gerai. O su mano nuomone sutikt nebutina,as savo pamastymus rasau.
aiskiai parasiau,kad man keista,as tokiu metu nei minciu apie rauksles neturejau. Ir dabar matydama pas 18 mecius rauksleliu nemanau,.kad jiems leistis reiktu.
Nors yra pasaulyje mamu,kurios ir 10metems mergaitems leidzia. Nezinau ar cia gerai. O su mano nuomone sutikt nebutina,as savo pamastymus rasau.
QUOTE(Marakesh @ 2012 02 29, 23:21)
tai nieko gero, paskaitykite daugiau literaturos ta tema ir apie mimikos rauksliu susidarymo priezastis ir nereikes stebetis
Mimikos rauksles nepriklauso vien nuo amziau tai tikrai, o priklauso nuo raumenu tonuso stiprumo. Man ta rauksle buvo labai stipri tarpuragyje, nuo dvylikos metu motina kaldavo nesiraukyk, o man atrodo nesusiraukusi, bet kazka itemtai galvoji, jinai jau ir budavo isimetusi ir 25 metu ta rauksle buvo isigalejusi ir gili, zadejau ir hialiurona leistis bet gydytoja pasake esi jauna gal tik su botoxu pamegint jei ne tada ir hialiurona suleisim, neprireike hialiurono.