Įkraunama...
Įkraunama...

Rimtos priemonės mūsų defektam šalinti

kurios leidziates botoksa i pykcio rauksles,gal galetumete atsakyti koks jusu amzius,as buvau pas karaleviciu,tai jis nustebo kad man 28metu jau noresoji "pasitvarkyti"
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2012 02 29, 20:39)
kurios leidziates botoksa i pykcio rauksles,gal galetumete atsakyti koks jusu amzius,as buvau pas karaleviciu,tai jis nustebo kad man 28metu jau noresoji "pasitvarkyti"

tikrai jauna dar esi labai,man irgi keista,kad tokiam amziuje jau nori leistis botoksa g.gif
man tokiu metu apie rauksles dar jokiu minciu nekildavo schmoll.gif
as 39 susileidau
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2012 02 29, 20:51)
tikrai jauna dar esi labai,man irgi keista,kad tokiam amziuje jau nori leistis botoksa g.gif
man tokiu metu apie rauksles dar jokiu minciu nekildavo schmoll.gif
as 39 susileidau

tai gal per anksti,na pas mane ta vidurine rauksle tikrai labai zymi,ir jauciu dikomforta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2012 02 29, 20:55)
tai gal per anksti,na pas mane ta vidurine rauksle tikrai labai zymi,ir jauciu dikomforta verysad.gif

jeigu jau dabar gili, tao po keliu metu jau ir botoksas nebepades rolleyes.gif nesuprantu tokiu pasisakymu, kad "per anksti", buna tik jau per velai, kai raiksle tokio gilumo, kad jau ir botoksas nebepadeda, ir ne metuose cia esme, jeigu yra naturaliai atsiradusios gilios mimikos rauksles rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2012 02 29, 20:55)

ar per anksti nieks negali is musu pasakyt,tik gydytojas. Jei gili tada gal ir verta jau,tik sakau man keista,kad 28 gali but rauksles jau g.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Marakesh @ 2012 02 29, 21:06)
jeigu jau dabar gili, tao po keliu metu jau ir botoksas nebepades rolleyes.gif  nesuprantu tokiu pasisakymu, kad "per anksti", buna tik jau per velai, kai raiksle tokio gilumo, kad jau ir botoksas nebepadeda, ir ne metuose cia esme, jeigu yra naturaliai atsiradusios gilios mimikos rauksles rolleyes.gif

nieks ir nesako,kad per anksti.
Bet.. as pvz jei dukra tureciau nenoreciau,kad leistusi dar tokiu metu,nes vis tiek nera irodyta,kad tai visiskai nekenkia smile.gif
bachuriuko irgi ryskios kaktoj ir gan gilios,nors jam 18 tik. Tai ka jau leistis reiktu?
vis tiek matosi,kad veidas jaunas,ne rauksles sendina. Gydytojas man aiskino,kad visas veido tonusas kada pasmunka,paglemba,dinsta putlumas,tada ir matosi metai,o ne raukslele gilesne smile.gif

Uztat iseitis gal geresne leistis riebalus,nes tu rauksliu nieks netyrineja,cia tik paciam zmogui dazniausiai jos krenta i akis. Bet velgi kiekvienam savaip ir vienos taisykles nera. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 29 vasario 2012 - 21:18
o kas cia keisto? rolleyes.gif ne apie amziaus rauksles juk kalba, o apie mimikos, o jos gilios buna ir 18 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 02 29, 21:13)
o kas cia keisto? rolleyes.gif  ne apie amziaus rauksles juk kalba, o apie mimikos, o jos gilios buna ir 18 rolleyes.gif

na jums nekeista,man keista,tai ka?
aiskiai parasiau,kad man keista,as tokiu metu nei minciu apie rauksles neturejau. Ir dabar matydama pas 18 mecius rauksleliu nemanau,.kad jiems leistis reiktu.
Nors yra pasaulyje mamu,kurios ir 10metems mergaitems leidzia. Nezinau ar cia gerai. O su mano nuomone sutikt nebutina,as savo pamastymus rasau.
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2012 02 29, 21:15)
na jums nekeista,man keista,tai ka?

tai nieko gero, paskaitykite daugiau literaturos ta tema ir apie mimikos rauksliu susidarymo priezastis ir nereikes stebetis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 02 29, 21:21)
tai nieko gero, paskaitykite daugiau literaturos ta tema ir apie mimikos rauksliu susidarymo priezastis ir nereikes stebetis rolleyes.gif

jau as paskaitysiu ka man reik ir be jusu patarimu dekui biggrin.gif
paskaicius esu,konsultavusis ir t.t.
Nesuprantat ka noriu pasakyt tai gal jau baigiam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 29 vasario 2012 - 21:25
Man taip pat 28, bet irgi galvoju apie botoxa g.gif matau, kad mano akiu kampuciuose tikrai nemazai rauksliu, ir net kai nesijuokiu, jos vistiek jau yra, tokios smulkios..deja ne visu veido oda buna tobula, turiu pazistamu merginu, kuriom metu kaip man, o veiduko oda kaip pas mano dukryte, kuriai 2 metu nera..ziuriu i jas ir galvoju, kaip joms pasiseke...Kalbejau neseniai su viena kosmetologe, ji mane atkalbinejo, sake kad botoxa per visa gyvenima galima lesti tik 10 kartu, kad jis butu nekenksmingas organizmui..nezinau, kiek tame tiesios rolleyes.gif Nret tai noriu, bet ar susileisiu dar nezinau..
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2012 02 29, 21:24)
jau as paskaitysiu ka man reik ir be jusu patarimu dekui biggrin.gif

tada ir pakalbesim, dabar ner apie ka smile.gif
Atsakyti
kazkaip labai jau piktai marakech bendrauja smile.gif
man ta rauksle gal ir mimikos vadinasi,pati ta per viduriuka kuri yra smile.gif
kai susiraukiu ypac nuo saules ji nuolat ryski,kitos dar nevargina,butent del jos norejkau susileisti,bet Karalevicius labai jau idomiai tuos taskus nurode,kazin ar busiu patenkinta efektu g.gif
o kas nekenkia idomu?net maistas siais laikais nekoks ax.gif
Papildyta:
http://psoriasis.uco...CFckx3wodoWmRXA
ar si priemone veiksminga? g.gif
Atsakyti