Įkraunama...
Įkraunama...

Rimtos priemonės mūsų defektam šalinti

QUOTE(Ašara @ 2012 02 01, 23:46)
panasu, kad jus nelabai atidziai skaitet kas tai yra frakcinis odos atnaujinimas.

Jusu pacituotoje zinuteje klausiau apie botoxa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 02 01, 23:57)
Jusu pacituotoje zinuteje klausiau apie botoxa  mirksiukas.gif

toje zinuteje buvo ir apie frakcini atj., tai pagalvojau, kad apie ji.
o del botokso ir hialurono, tai absoliuciai skirtingi dalykai. ir laikosi skirtingai-botoksas apie tris men, o hialurono uzpildai bent jau man- stai 1,5 metu laiko ir dar nieko nereikia tvarkyt toje vietoj. pas mane hialurono suleista i nosies-burnos rauksle.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2012 02 02, 01:34)
pas mane hialurono suleista i nosies-burnos rauksle.

as ten irgi galvoju leistis pavasari, nes turiu pakankamai gilia mimikos smile.gif tai jeigu laikysis 1-1.5 m - bus super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 02 01, 22:51)
O idomu kas geriau, botox ar haliuronas ? paskaitinejau grozio akademijos puslapyje apie restylane, skamba graziai  biggrin.gif

na ziurint kur leista bus.vienur vienas geriau,kitur kitas
Atsakyti
QUOTE(*Lelyte @ 2012 02 02, 08:56)
as ten irgi galvoju leistis pavasari, nes turiu pakankamai gilia mimikos smile.gif tai jeigu laikysis 1-1.5 m - bus super thumbup.gif

vėlgi, ziurint ka suleis i ta vieta. dabar yra daugybe praparatu, kurie tarp eiliniu zmoniu, t.y. ne mediku, vadinami vienu vardu-hialuronu. taciau vieni uzpildai laikosi ilgiau, kiti trumpiau, ju ir kainos skiriasi. tarkim man leido restylana, jis brangesnis trupuciuka uz kitus preparatus, bet ilgiau laikosi.
Atsakyti
QUOTE(redsunrise @ 2012 02 01, 21:32)
buvo rasyta anksciau nuo 2,5 iki 4 men

tai ne trumpai, o normaliai mirksiukas.gif nors ne karta girdejau, jog papildomai i kakta arba i pykcio rauksle leidziant - laikosi iki 6 menesiu

QUOTE(Ašara @ 2012 02 02, 10:29)
vėlgi, ziurint ka suleis i ta vieta. dabar yra daugybe praparatu, kurie tarp eiliniu zmoniu, t.y. ne mediku, vadinami vienu vardu-hialuronu. taciau vieni uzpildai laikosi ilgiau, kiti trumpiau, ju ir kainos skiriasi. tarkim man leido restylana, jis brangesnis trupuciuka uz kitus preparatus, bet ilgiau laikosi.

kiek laikysis, priklauso labiau nuo organizmo. Man 3 metus laikesi nosies-burnos rauksleje thumbup.gif nors leido nebrangios firmos preparata...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sm2002: 02 vasario 2012 - 12:28
QUOTE(Ašara @ 2012 02 02, 00:34)
toje zinuteje buvo ir apie frakcini atj., tai pagalvojau, kad apie ji.
o del botokso ir hialurono, tai absoliuciai skirtingi dalykai. ir laikosi skirtingai-botoksas apie tris men, o hialurono uzpildai bent jau man- stai  1,5 metu laiko ir dar nieko nereikia tvarkyt toje vietoj. pas mane hialurono suleista i nosies-burnos rauksle.

o koks kainu skirtumas botoxo ir restylan? kur Jus leidot ,jei ne paslaptis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2012 02 02, 10:29)

skirtumas dar tame,kad jie yra nuo tirsciausio,iki skystesnio.ne visur tirstas leidziamas.beje jis laikosi geriausiai.pvz paakiuose leidzia pati skysciausia,i sypsenos rauksle tirsta
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2012 02 02, 11:29)

kita sav einu pas savo gyd, uzklausiu jos, ka man rekomenduotu
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 02 02, 17:24)
skirtumas dar tame,kad jie yra nuo tirsciausio,iki skystesnio.ne visur tirstas leidziamas.beje jis laikosi geriausiai.pvz paakiuose leidzia pati skysciausia,i sypsenos rauksle tirsta

Ka duoda paakiams suleistas hialiuronas? Su Botoxu susiduriau o su hialiuronu ne.
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 02 01, 22:51)
O idomu kas geriau, botox ar haliuronas ? paskaitinejau grozio akademijos puslapyje apie restylane, skamba graziai  biggrin.gif

cia visai skirtingi dalykai.Botoxsas neleidziamas i lupu kampus,tik i kakta ir akiu isorinius kampucius. I paakius irgi neleidziamas. Jis laikosi iki 6 men. o Hialiuronas apie 8 men.ir leidziamas aplink burna pagrinde 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(redsunrise @ 2012 02 02, 17:14)
Ka duoda paakiams suleistas hialiuronas? Su Botoxu susiduriau o su hialiuronu ne.

matot,uzpildo isgylejusia rauksle
tai man taip pat pirma botaxa suleidzia,paskui pazaidzia su haliuronu
Atsakyti