Įkraunama...
Įkraunama...

Rimtos priemonės mūsų defektam šalinti

QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 26, 20:28)
as pas Gyte.
del fraxel: mano linergiste pas Gyte darosi su Fraxeliu, budama 45, turi tobula oda.

o kokios kainos pas gyte ? patenkinta esat rezultatu ? kaip daznai darotes ? 4u.gif (galima i az ) o kaip daznai jusu linergiste daro proceduras su fraxel ? ar seniai pradejo ? man labai toli dar iki 45, bet oda budama paaugle taip sugadinau, kad dabar ji atrodo tragiskai, jokio stangrumo, poros dideles, inkstyrai, zodziu visa puokste, o dabar jau ir auksles pradejo rysket verysad.gif
Atsakyti
visos kainos gk www surasytos smile.gif taip, esu ja labai patenkinta. del fraxelio nepasakysiu, kaip daznai darosi, nes man jis kolkas neaktualus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 26, 23:02)
visos kainos gk www surasytos smile.gif  taip, esu ja labai patenkinta. del fraxelio nepasakysiu, kaip daznai darosi, nes man jis kolkas neaktualus smile.gif

aciu, paziuresiu ju puslapyje smile.gif o kokiom veido zonom darotes ? ir kaip daznai ? man sake kad aie 8 men laikosi, ar tiesa ? 4u.gif
Atsakyti
dariausi vienai horizontaliai mimikos raukslei ant kaktos, o laikosi individualiai nuo 6 men iki metu
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2012 01 24, 21:06)
Sveikos, mane domintų atsiliepimai apie veido slifavima frakciniu lazeriu.
Idomu butu isgirsti realius ispudzius...

Galima čia pasiskaityti vertinimus išbandžiusiųjų:
http://www.realself....restore/reviews

Iš asmeninės patirties nepatarčiau darytis viso veido toms, kurių oda labai jautri. Nors frakselio nesidariau, tačiau išbandžiau termoliftingą, tai gal vokai vos vos pakilo, kas žinoma yra labai gerai, tačiau mano oda akivaizdžiai per jautri lazeriui - kai kurios vietos matomai buvo paveiktos pernelyg smarkiai, ten užsidėjo dideli šašai ir vėliau jos liko šiek tiek tamsėlesnės, taip tamsiau rausvesnės nei visas veidas, kas grožio nepriduoda, ilgainiui lyg ir šviesėja, tačiau visam veidui daugiau nėt už dyką netaikyčiau lazerio procedūrų, nebent tik kokiom atskirom vietom, pvz., išsiplėtusiems kapiliarams ar kokiai senatvinei dėmei. Nors gal daugumos merginų oda nėra tokia jautri ir joms viskas būtų gerai.

termoliftingą išbandžiusiųjų patirtys:
http://www.realself....hermage/reviews
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2012 01 31, 10:47)
Galima čia pasiskaityti vertinimus išbandžiusiųjų:
http://www.realself....restore/reviews

Iš asmeninės patirties nepatarčiau darytis viso veido toms, kurių oda labai jautri. Nors frakselio nesidariau, tačiau išbandžiau termoliftingą, tai gal vokai vos vos pakilo, kas žinoma yra labai gerai, tačiau mano oda akivaizdžiai per jautri lazeriui - kai kurios vietos matomai buvo paveiktos pernelyg smarkiai, ten užsidėjo dideli šašai ir vėliau jos liko šiek tiek tamsėlesnės, taip tamsiau rausvesnės nei visas veidas, kas grožio nepriduoda, ilgainiui lyg ir šviesėja, tačiau visam veidui daugiau nėt už dyką netaikyčiau lazerio procedūrų, nebent tik kokiom atskirom vietom, pvz., išsiplėtusiems kapiliarams ar kokiai senatvinei dėmei. Nors gal daugumos merginų oda nėra tokia jautri ir joms viskas būtų gerai.

termoliftingą išbandžiusiųjų patirtys:
http://www.realself....hermage/reviews

Tame ir beda, kad suzinoti , kaip reaguos tavo oda, galima tik isbanzius... doh.gif kaina nemaza proceduros, o gali pridaryt zalos dar didesnes nei buvo problema doh.gif o kur daretes termoliftnga ?
Atsakyti
As del akiu kampuciu rauksliu klausiau Kukanovos Klaipedoje , kodel man mazai laiko ir kodel labai mazai nori ten leisti botokso. Sako jei per daug suleisim atsipalaiduos paralyzuotas raumuo ir atvips apatinis akies vokas, tai va, niekas nenori ten daug leisti ir laiko labai trumpai.
As susileidziu i tarpuragi ir isoriniuose voku kampuciuose apie 120 kubu botokso o i akiu kampucius man suleidzia po 25 kubus . Vienas kubas kainuoja 4 lt. NU va man kainuoja 680 lt metinis malonumas susitvarkyti raukslems.
Sakau metinis, nes einu visada pavasari ir pakankamai neblogai issilaiko, rauksliu giliu neturiu, o mano koleges vienmetes kurios turi kategoriska nuomone"nu jau as niekados" turi tikrai gilias raukles kaktoje ir prie akiu lotuliukas.gif
Noreciau akiu kampuose kazka pasidaryti, nes labai trumpai laiko ir rauksleles gileja, bet niekas del 50 kubu ampules neardys , todel butu gerai su kuo kooperuotis, bet nera su kuo.
Reiketu paklausti Inos Gusevos gal turi ka norinciu susileisti ir kooperuotu , nes nezinau ka del tu kampuciu daryti.
Norejau paklausti ar drasiai su draugemis ir vyru dalijates apie darytas operacijas ar grozio invazijas?
Atsakyti
QUOTE(redsunrise @ 2012 02 01, 15:47)

Norejau paklausti ar drasiai su draugemis ir vyru dalijates apie darytas operacijas ar grozio invazijas?

tikrai ne ir nematau reikalo
Atsakyti
QUOTE(redsunrise @ 2012 02 01, 14:47)
As del akiu kampuciu rauksliu klausiau Kukanovos Klaipedoje , kodel man mazai laiko ir kodel labai mazai nori ten leisti botokso. Sako jei per daug suleisim atsipalaiduos paralyzuotas raumuo ir atvips apatinis akies vokas, tai va, niekas nenori ten daug leisti ir laiko labai trumpai.

trumpai, tai kiek?
Atsakyti
buvo rasyta anksciau nuo 2,5 iki 4 men
Atsakyti
O idomu kas geriau, botox ar haliuronas ? paskaitinejau grozio akademijos puslapyje apie restylane, skamba graziai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 01 26, 23:06)
aciu, paziuresiu ju puslapyje  smile.gif o kokiom veido zonom darotes ?  ir kaip daznai ? man sake kad aie 8 men laikosi, ar tiesa ?  4u.gif

panasu, kad jus nelabai atidziai skaitet kas tai yra frakcinis odos atnaujinimas.
Atsakyti