Įkraunama...
Įkraunama...

Rimtos priemonės mūsų defektam šalinti

QUOTE(sm2002 @ 2012 01 04, 17:03)
tie gumbeliai kurioje vietoje? jei ten kur buvo rauksle, tai gali buti iskilimas ar gumbeliai - issivaikscios  mirksiukas.gif

ne, ten, kur buvo rauksle - labai graziai issilygino plotas su raukle, gumbiukai iskart virs antakiu unsure.gif

QUOTE(girene @ 2012 01 04, 17:25)
masazuot svelniai reik.sukamaisiais judesiais

sakai? bijau liesti, nes skaiciau ant informacinio lapelio, kad bent jau pirmas dvi paras nemasazuoti ir neliesti unsure.gif
Papildyta:
va cia raudonai pazymejau tas gumbu vietas:
user posted image
Atsakyti
pala,haliurona trodo tau leido
man visad pasako,kelias dienas po leidimo pamasazuot tas vietas,kad issivaiksciotu,nes preparatas juk gelio pagrindu
Papildyta:
kiek gydytoju,tiek nuomoniu kaip matai

man tik lieciant jausdavosi sukietejimas toje vietoje.siaip nesimate net jokiu guzeliu
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 04, 19:01)
ne, ten, kur buvo rauksle - labai graziai issilygino plotas su raukle, gumbiukai iskart virs antakiu unsure.gif 
va cia raudonai pazymejau tas gumbu vietas:
user posted image

nu kad neturi buti ten gumbu g.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 01 04, 19:03)
pala,haliurona trodo tau leido

man tik lieciant jausdavosi sukietejimas toje vietoje.siaip nesimate net jokiu guzeliu

Nea, botoksa mirksiukas.gif
man nesijaucia sukietejimas, minksta oda, tik kazkaip nzn tie gumbai... as siandien dar po veido valymo, gal del to, stebesiu situacija iki savaites galo, tada jeigu ka - vaziuosiu i klinika
Papildyta:
QUOTE(sm2002 @ 2012 01 04, 19:11)
nu kad neturi buti ten gumbu  g.gif

ziuresiu, jeigu neissivaikscios - vaziuosiu pas gyd
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 04, 19:20)
Nea, botoksa mirksiukas.gif

biggrin.gif sumaisiau,tada negalima masazuot ax.gif na palauk dar biskeli
Papildyta:
mes si kart daugiau i kakta leidom,tai graziai vokai pasikele,bet zinau,baigsis veikimas,jie vel nusileis
Atsakyti
tai va, kad negalima masazuoti smile.gif galvoju gal del veido valymo taip, nes masazavo ten, dare mezoterapija be adatu, tai paziureisu, kaip bus po keliu dienu.
as vokus nusprendziau be botokso, nes irgi galejau suleisti i kampus, kad pasikeltu, bet pasidarysiu odos pertekliaus salinima.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 04, 19:50)
tai va, kad negalima masazuoti smile.gif  galvoju gal del veido valymo taip, nes masazavo ten, dare mezoterapija be adatu, tai paziureisu, kaip bus po keliu dienu.
as vokus nusprendziau be botokso, nes irgi galejau suleisti i kampus, kad pasikeltu, bet pasidarysiu odos pertekliaus salinima.

ne,del pasikelimo virs antakiu leido,ir ties plauku augimo linija virsuje

daryk,daryk,paskui papasakosi,as ir noriu:)

reikejo gal neskubet su veido valymais g.gif
Atsakyti
man cia po grozio miego ir valymo manau taip pabrinko, nes dabar ziuriu jau praeina, tai turbut tik umine reakcija buvo smile.gif ryt bus matyt smile.gif as tai pagalvojau, kad geriau viena operacija, negu kaskart leistis botoksa, be to, neaisku, kiek jis ta oda pakels, o odos perteklius vis tiek yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 04, 20:50)
galvoju gal del veido valymo taip

O jusu neispejo kad negalima pirma savaite jokiu veido valymu??
Man tai pasake- jokiu proceduru!
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 01 05, 09:26)
O jusu neispejo kad negalima pirma savaite jokiu veido valymu??
Man tai pasake- jokiu proceduru!

ispejo, ryt kaip tik savaite sueina, tai diena ten, diena sen - galvoju nieko tokio ax.gif

Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 05, 10:40)
ispejo, ryt kaip tik savaite sueina, tai diena ten, diena sen - galvoju nieko tokio  ax.gif

Tai jus drasi biggrin.gif
as tai net antakiu tvarkytis neejau gal pora savaiciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 01 05, 09:42)
Tai jus drasi  biggrin.gif
as tai net antakiu tvarkytis neejau gal pora savaiciu  biggrin.gif

as kita savaite jau ir konturinio korekcija darysiuos biggrin.gif tiesiog pas mano kosmetologe baisingai sunku patekti, tai praleidus si vizita, laukciau dar menesi rolleyes.gif na tikiuosi nepridarysiu sau bedu su tokia drasa biggrin.gif
Atsakyti