Įkraunama...
Įkraunama...

Rimtos priemonės mūsų defektam šalinti

QUOTE(mokuska @ 2010 06 16, 15:04)
gal kas is jusu esat bande frakcini odos atnaujinima su lazeriu gk klinikoje? esu atlikus sia procedura jau 3 kartus ,bet butu ydomu isgirsti kitu nuomone smile.gif

Kaip atrodo oda po jo?lb raudona?kaip siaip ispudis?kiek dar kartu reiks?
kaina?va,kaip man viskas idomu,nes noriu ir as ax.gif
Gyte dare procedura?
Atsakyti
QUOTE(letonija @ 2010 06 17, 09:18)
Kaip atrodo oda po jo?lb raudona?kaip siaip ispudis?kiek dar kartu reiks?
kaina?va,kaip man viskas idomu,nes noriu ir as  ax.gif
Gyte dare procedura?

visas proceduru kursas yra 5 proceduros, vienos kaina 3500lt, po proceduros veidas buna patines ir per savaite nupleiskanoja oda ,na vienu zodziu pasikeicia i nauja oda.as jau atlikau 3 proceduras ,bet gydytoja sake kad visiskas rezultatas bus po pilno kurso.taip ir dabar rezultatas matosi ,bet ne toks geras koki tikejaus ,o man tik 25metai.sias proceduras atlikau todel kad 10metu piktnaudziavau soliariumu ir saule siltuosiuose krastuose be jokiu apsaugos priemoniu ir oda paprasciausiai suglebo suvyto ir atsirado pirmosios rauksleles, aisku labai mazos ,bet man buvo tragedijo po to kai turejau oda lyg kudikio.taip kad visoms patariu jeigu jau deginates soliariume ar sauleje geriau jau niekada veido nedeginkit net ir su apsaugos kremais ,nes oda pasens pries laika.va pati isitikinau , o dabar leidziu pinigus kruvovm kad tik pagerinti odos bukle.procedura dare Gyte grigonyte- Babajan. Taip pat yra labai geras dalykas mezoterapija .Ketinu ir si dalyka isbandyti. Beje esu bandzius ir botulino injekcijas ir helurono, kam ydomu klauskit atsakysiu.
Atsakyti
QUOTE(mokuska @ 2010 06 17, 12:32)
Beje esu bandzius ir botulino injekcijas ir helurono, kam ydomu klauskit atsakysiu.

Sveika...ar darei kazka iš šių injekcijų virš lupu...na kai pradeda darytis vištos kojyciu vaizdelio raukšlės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubby: 17 birželio 2010 - 15:53
visas proceduru kursas yra 5 proceduros, vienos kaina 3500lt, po proceduros veidas buna patines ir per savaite nupleiskanoja oda ,na vienu zodziu pasikeicia i nauja oda.as jau atlikau 3 proceduras ,bet gydytoja sake kad visiskas rezultatas bus po pilno kurso.taip ir dabar rezultatas matosi ,bet ne toks geras koki tikejaus ,o man tik 25metai.sias proceduras atlikau todel kad 10metu piktnaudziavau soliariumu ir saule siltuosiuose krastuose be jokiu apsaugos priemoniu ir oda paprasciausiai suglebo suvyto ir atsirado pirmosios rauksleles, aisku labai mazos ,bet man buvo tragedijo po to kai turejau oda lyg kudikio.taip kad visoms patariu jeigu jau deginates soliariume ar sauleje geriau jau niekada veido nedeginkit net ir su apsaugos kremais ,nes oda pasens pries laika.va pati isitikinau , o dabar leidziu pinigus kruvovm kad tik pagerinti odos bukle.procedura dare Gyte grigonyte- Babajan. Taip pat yra labai geras dalykas mezoterapija .Ketinu ir si dalyka isbandyti. Beje esu bandzius ir botulino injekcijas ir helurono, kam ydomu klauskit atsakysiu.

Bet taip solidziai kainuoja,solidziai.Visas "malonumas" vos ne 20 stukyciu kainuos,ir jei sakai,kad rezultatas ne itin,tai nelabai tada mane violioja.

Botulina ir hialiurona ir as isbandziau.Gelbeja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubby @ 2010 06 18, 02:53)
Sveika...ar darei kazka iš šių injekcijų virš lupu...na kai pradeda darytis vištos kojyciu vaizdelio raukšlės?

virs lupu nesidariau esu darius i kakta ir paakius botulino toksina bet ji taip pat leidzia ir prie lupu manau.
Atsakyti
QUOTE(mokuska @ 2010 06 17, 22:31)
virs lupu nesidariau esu darius i kakta ir paakius botulino toksina bet ji taip pat leidzia ir prie lupu manau.

I kakta darausi ir as, ir hialurona, ir botoksa...o vat virš lupų nedristu...zinau, kad daro botoksa, siule man Papeckys, bet bijau, kad paskui lupos nejudrios bus, na ta prasme, nepajudinsi ju, nenusišypsosi...sakau gal kuri nors praktikos turejot...
Atsakyti

maciau Vokietijoje kainuoja 550-800€ viso veido procedura su fraxel lazeriu. Nu pas Gyte ir kainos... As vis dar su mezoterapija draugauju thumbup.gif

Rubby, as irgi girdejau kad su hialurono injekcijomis i lupas galima du zuikius nusauti: lupas pasiputlinti ir smulkias rauksleles virs lupu issinaikinti. tik labai bijau vaikscioti su istinusiomis lupomis po injekcijos, todel ir neprisiruosiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simsimas2002: 18 birželio 2010 - 11:58
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 06 18, 22:55)
maciau Vokietijoje kainuoja 550-800€ viso veido procedura su fraxel lazeriu. Nu pas Gyte ir kainos... As vis dar su mezoterapija draugauju thumbup.gif

Rubby, as irgi girdejau kad su hialurono injekcijomis i lupas galima du zuikius nusauti: lupas pasiputlinti ir smulkias rauksleles virs lupu issinaikinti. tik labai bijau vaikscioti su istinusiomis lupomis po injekcijos, todel ir neprisiruosiu...

kur daraisi mezoterapija ir kiek kainuoja? kaip poveikis kas pasikeite odoje?
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 06 18, 12:55)

na putlint tai man nelbai reikia...pas mane ir taip jos pakankamai normalios, ne kudos tokios...tai va bijau ka prisidirbt...na gal kada reks pamegint, kai atostogose kokiose busiu, kai i darba nereiks...nors Papeckys sake kad tik botoksa, hiularonas tipo ne...bet kazkaip as juo nlb pasitikiu tuo klausimu...reiks dar informacijos pasirinkti...
Atsakyti
QUOTE(mokuska @ 2010 06 18, 18:01)
kur daraisi mezoterapija ir kiek kainuoja? kaip poveikis kas pasikeite odoje?

ne LT dariausi mezoterapija (su hialuronu). iskele/uzpilde smulkias rauksleles, paputlino veida, oda ne tokia sausa pasidare. Is pradziu 2 ar 3 kartus kas pora savaiciu leido (dabar tiksliai jau nebeprisimenu), o dabar kas pusmeti visa veida darausi

Rubby, yra dar galimybe uzpildyti hialuronu raukslytes nuo lupu link nosies, bet jei ju daug tai nezinia ar verta kankintis i kiekviena po injekcija doh.gif
Jei isbandysi vis delto su botoksu - parasyk, nes mane ateiciai irgi domina mirksiukas.gif
Nusiusk gal savo foto emailu S.Viksraiciui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simsimas2002: 21 birželio 2010 - 11:30
Sveikos, mergaitės, gražiai čia diskutuojat...
Reiktų man nosies- lūpų raukšles palygint Klaipėdoj, kažkuri jūsų nusivylusi Bagdonu, gal pas Jankūną tada geriau, ar Kukanovą, mąstau... g.gif
O kiek Klaipėdoj ta restylano ampulė, kažin?
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 06 21, 12:14)
ne LT dariausi mezoterapija (su hialuronu). iskele/uzpilde smulkias rauksleles, paputlino veida, oda ne tokia sausa pasidare. Is pradziu 2 ar 3 kartus kas pora savaiciu leido (dabar tiksliai jau nebeprisimenu), o dabar kas pusmeti visa veida darausi

Rubby, yra dar galimybe uzpildyti hialuronu raukslytes nuo lupu link nosies, bet jei ju daug tai nezinia ar verta kankintis i kiekviena po injekcija  doh.gif
Jei isbandysi vis delto su botoksu - parasyk, nes mane ateiciai irgi domina  mirksiukas.gif
Nusiusk gal savo foto emailu S.Viksraiciui...

pas mane tos raukslytes tiesiai virš lupos, tai abejoju, ar jas pildys hiularonu...per mazos jos, nlb isivaizduoju, kaip turetu uzpildyt...ziuresiu, gal apsispresiu del botokso, bet cia gal rudeni...bijau kazkaip su veidu eksperimentuoti...GP sake, kad tos injekcijos trumpo veikimo, tipo keli menesiai...nezinau, ar verta tada...o mezoterapija siuo atveju nepadetu unsure.gif
gera minti, reiks pamegint viksraiciui nusiust nuotraukas...aciu uz patarima...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubby: 21 birželio 2010 - 15:31