Įkraunama...
Įkraunama...

Rimtos priemonės mūsų defektam šalinti

Domina veido korekcija Radiesse užpildais - ar jie tik naikina raukšles, ar ir stangrina, formuoja? Ar veiksmingas dalykas?

Ir, kas ką galite pasakyti apie Gintarą Karalevičių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 27 spalio 2011 - 18:10
QUOTE(Krissstina @ 2011 10 03, 15:39)
pas mane ta raukšlė per maža haliuronui. na ji tikrai nėra gili ir didelė, tiesiog man pačiai diskomfortas buvo ir tiek.

taigi to hialurono visokiu molekuliu yra,tinkamo visokioms raukslems,lupoms didinti,ar tik tiesiog odai drekinti.Greiciausiai jeigu taip sake,tai tiesiog turejo tik vienos,pacios tirsciausios konsistencijos hialurona,manau kad normalus savo darba mylintys meistrai,turetu zmogui daugiau paaiskinti,pasakyti visas galimybes,o jeigu neturi priemoniu tam skirtu arba gali uzsisakyti,arba tiesiog patart paieskoti kitur.
Atsakyti
QUOTE(Krissstina @ 2011 10 02, 15:44)
kaip tik apie tai atėjau parašyti - nu nepasikėlė, atrodau pikta, darbe dar labiau manęs bijo  doh.gif.
kakta lygutėlė, bet kai nevalingai keliu antakius, kai nustembu, keliasi tik antakių kampai ir atrodau kaip piktoji ragana!!!!!
jau geriau ta raukšlė kaktoje, nei tokia išraiška. Laukiu kol greičiau botokso efektas išnyks, tada galvosiu apie kitas išeitis atsikratyti tos raukšlės.

blink.gif o siaubas, be zodziu, uztat ir bijau, nes lygiai tokia pat rauksle turiu ir vis mastau apie jos pasalinima.
Atsakyti
Labukas merginos, mane domina ar is jusu kas nors bandet RegenACR procedura? Kokie yspudziai? Mastau tokiu budu pasisalinti savo mimikos rauksles, butu ydomu suzinoti nors kokiu atsiliepimu, is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krissstina @ 2011 10 02, 15:44)
kaip tik apie tai atėjau parašyti - nu nepasikėlė, atrodau pikta, darbe dar labiau manęs bijo  doh.gif.

O jums kai leido botoksa- ar virs antakiu irgi i raumeni leido?
Nes as vakar apturejau procedura ir paklausiau butent apie jusu atveji, tai sake kad taip neivyktu gydytojas turi atsizvelgti i kaktos auksti, odos stori ir t.t. ir man kadangi irgi taip galejo atsitikti tai man virs antakiu kaktos sonuose leido tik po oda, ne i raumeni..
Atsakyti
Sveikos, mergaites smile.gif

Norejau konsultacijos - gal kuri esate naudojusi Eucerin Hyaluron Filler kremukus ar koncentratus? smile.gif Idomu, ar yra kazkoks efektas? O svarbiausia - nerandu info, nuo keliu metu galima si krema naudoti? Galbut galite patarti?
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukasg @ 2011 11 11, 11:10)
Sveikos, mergaites smile.gif

Norejau konsultacijos - gal kuri esate naudojusi Eucerin Hyaluron Filler kremukus ar koncentratus? smile.gif Idomu, ar yra kazkoks efektas? O svarbiausia - nerandu info, nuo keliu metu galima si krema naudoti? Galbut galite patarti?

eikit cia,nes si tema ne apie kremus
http://www.supermama...t18036-500.html
Atsakyti
QUOTE(Jaunelee @ 2011 11 07, 00:02)
Labukas merginos, mane domina ar is jusu kas nors bandet RegenACR procedura? Kokie yspudziai? Mastau tokiu budu pasisalinti savo mimikos rauksles, butu ydomu suzinoti nors kokiu atsiliepimu, is anksto dekoju 4u.gif

Nesulaukiau nuomoniu, tad siandien esu svieziai isbandziusi regenlab plus procedura tongue.gif Pirmas yspudis pasiziurejusi i veidrody buvo toks, jog atrodziau kaip i roziu krumus buciau ikritusi lotuliukas.gif ir patinusi tokia kaip mumis trolis. Na o i dienos pabaiga beveik nieko nebesimato, nezinau kaip atrodysiu rytoij, paciai labai ydomu. Sake kad poveikis pasimato po 72val, tad tikra rezultata tureciau pamatyti apie sekmadieny. Jei kas domina klauskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunelee @ 2011 11 11, 20:19)
Nesulaukiau nuomoniu, tad siandien esu svieziai isbandziusi regenlab plus procedura tongue.gif Pirmas yspudis pasiziurejusi i veidrody buvo toks, jog atrodziau kaip i roziu krumus buciau ikritusi lotuliukas.gif  ir patinusi tokia kaip mumis trolis. Na o i dienos pabaiga beveik nieko nebesimato, nezinau kaip atrodysiu rytoij, paciai labai ydomu. Sake kad poveikis pasimato po 72val, tad tikra rezultata tureciau pamatyti apie sekmadieny. Jei kas domina klauskit 4u.gif

gal galit placiau papasakot kas cia yra, kur daretes ir kiek jums kainavo, aciu
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 11 11, 19:58)
gal galit placiau papasakot kas cia yra, kur daretes ir kiek jums kainavo, aciu

http://www.plastinec...vatyvi-programa

Cia dariausi, kainavo 1500lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunelee @ 2011 11 11, 18:19)
Nesulaukiau nuomoniu, tad siandien esu svieziai isbandziusi regenlab plus procedura tongue.gif Pirmas yspudis pasiziurejusi i veidrody buvo toks, jog atrodziau kaip i roziu krumus buciau ikritusi lotuliukas.gif  ir patinusi tokia kaip mumis trolis. Na o i dienos pabaiga beveik nieko nebesimato, nezinau kaip atrodysiu rytoij, paciai labai ydomu. Sake kad poveikis pasimato po 72val, tad tikra rezultata tureciau pamatyti apie sekmadieny. Jei kas domina klauskit 4u.gif

klausimu daug pas mane blush2.gif
kiek kartu reikia daryti? kada rezultatas galutinis matosi ir kiek laiko laikosi? visa veida subado ar kaip tai atlieka?
Atsakyti
Ir kur gi ta grazuole dingo ? rolleyes.gif Ir as noreciau paklausti, ar tikrai veiksminga ir kuriam laikui uzteks to proceduros poveikio? Bei kokio amziaus moterim tiktu ta procedura? mirksiukas.gif
Atsakyti