Įkraunama...
Įkraunama...

Rimtos priemonės mūsų defektam šalinti

QUOTE(GITALE @ 2011 09 10, 19:13)
kazi kokios kainos sios proceduros? gal kas zinot

1500-3000,na cia kaip kam,kiek reikes.kaip ir botulino ar haliurono kiekvienai skirtingas kiekis skiriamas
p.s.kaina rasiau ttokia,kiek man reiks,o man jau reik nemazai,beveik i visa veida leisti
nezinau,ar leidzia i viena rauksle
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 09 10, 22:19)
1500-3000,na cia kaip kam,kiek reikes.kaip ir botulino ar haliurono kiekvienai skirtingas kiekis skiriamas
p.s.kaina rasiau ttokia,kiek man reiks,o man jau reik nemazai,beveik i visa veida leisti
nezinau,ar leidzia i viena rauksle

aciu, gal si procedura geresne juk botulinas 3 im metam ir paligint susidarys ta pati kaina... gaila kad kaune niekur nera uzeiciau paklaust sudomino mane jinai
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 09 11, 07:13)
aciu, gal si procedura geresne juk botulinas 3 im metam ir paligint susidarys ta pati kaina... gaila kad kaune niekur nera uzeiciau paklaust sudomino mane jinai

kaip nera
manau visos klinikos tai daro,skambinkit ir klauskit
Atsakyti
na pirmadieni einu pasikalbet,del savu riebalu suleidimo
ziuresiu ka siulys,ka patars biggrin.gif
parasysiu naujienas
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 09 23, 11:16)
parasysiu naujienas

Labai lauksim- įdomu! 4u.gif
Šiandien pirmą kartą botuliną į pykčio raukšlę suleido. Kai ėjau nei kiek nesijaudinau, nebijojau. Atsiguliau jau procedūrai, tada tik vienas neramumas sukirbėjo- ar labai skaudės? biggrin.gif O kad ne taip ką padarys, net į galvą neatėjo- labai pasitikėjau kosmetologe ir šiaip nuojauta rami buvo ax.gif
Pojūčiai. Pirmas dūris- praktiškai nieko nejaučiau, kitus du kažkiek jaučiau, bet nieko baisaus, ketvirtą dūrį šiek tiek jau skaudėjo, bet lyginant su vaistų leidimu į užpakalį, skausmas per pus mažesnis. Toliau, koks vaizdas? Kitos kalbėjo, kad ištinsta, laisvai raukosi kelias dienas, kad po procedūros į darbą geriau neit porą dienų... Na man ne- visur vaikščiojau, atrodo viskas labai gerai. Raukytis kažkiek galiu, bet tikrai nebe taip. Praėjo 3,5 valandos nuo suleidimo. Šeimai tyčia nesakiau- nepastebi nieko tik žiūri žiūri... lotuliukas.gif Paklausiau, ko taip žiūri įdėmiai? Sakė, jog kažkaip labai gražiai atrodau šiandien hihihi.gif

Raukšlytė vis dar matoma šiaip. Žiūrėsim, kas bus toliau. Tikiuosi neišbers, neištins ir t.t. ir pan., nes gal jau būtų taip įvykę??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 23 rugsėjo 2011 - 12:29
na man ir nieko nebudavo.nei tinimu,nei guzu...leidausi daug kartu jau
Atsakyti
QUOTE(Krissstina @ 2011 07 23, 12:24)
Susileidau aš botokso injekciją į kaktą, kad išnyktų horizontalios raukšlės.
Jaučiu, nekartosiu, nes kartu su kaktos raumenio nejudrumu dingo ir natūrali mano veido išraiška, na kakta tarsi nusileido kokiu puse cm, atrodau tokio pikto žvilgsnio.
Raukšlės išnyko, tačiau pati sau atrodžiau gražiau su jomis, nei dabar su tokiu žvilgsniu. Laimė tik tiek, kad tai laikina.

Krissstina kaip tavo veido išraiška, nepasikeitė? Praėjo keli menesiukai..
idomu kaip dabar.. nepasikele antakiai? gal tai buvo trumpalaikis efektas? g.gif

Mane kankina tos pacios rauksles ant kaktos, bet bijau, kad nenusileistu antakiai, nes pas mane jie ir taip zemi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 09 23, 11:16)
parasysiu naujienas

Na, tai KAIP? Kokios naujienos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Z-baby @ 2011 09 29, 20:18)
Krissstina kaip tavo veido išraiška, nepasikeitė? Praėjo keli menesiukai..
idomu kaip dabar.. nepasikele antakiai? gal tai buvo trumpalaikis efektas?  g.gif

Mane kankina tos pacios rauksles ant kaktos, bet bijau, kad nenusileistu antakiai, nes pas mane jie ir taip zemi  unsure.gif

kaip tik apie tai atėjau parašyti - nu nepasikėlė, atrodau pikta, darbe dar labiau manęs bijo doh.gif.
kakta lygutėlė, bet kai nevalingai keliu antakius, kai nustembu, keliasi tik antakių kampai ir atrodau kaip piktoji ragana!!!!!
jau geriau ta raukšlė kaktoje, nei tokia išraiška. Laukiu kol greičiau botokso efektas išnyks, tada galvosiu apie kitas išeitis atsikratyti tos raukšlės.
Atsakyti
QUOTE(Krissstina @ 2011 10 02, 16:44)
kaip tik apie tai atėjau parašyti - nu nepasikėlė, atrodau pikta, darbe dar labiau manęs bijo  doh.gif.
kakta lygutėlė, bet kai nevalingai keliu antakius, kai nustembu, keliasi tik antakių kampai ir atrodau kaip piktoji ragana!!!!!
jau geriau ta raukšlė kaktoje, nei tokia išraiška. Laukiu kol greičiau botokso efektas išnyks, tada galvosiu apie kitas išeitis atsikratyti tos raukšlės.

Tikrai uzjauciu, tikekimes praeis..
Tada gal geriau tik hialourono rugstimi g.gif gal uztektu jos kad tas gilis rauksles ant kaktos panaiki g.gif nti.
Nors tos rauksles tai mimikos...gal vien HA nepades be botokso paralizavimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krissstina @ 2011 10 02, 14:44)
kaip tik apie tai atėjau parašyti - nu nepasikėlė, atrodau pikta, darbe dar labiau manęs bijo  doh.gif.

Aš kai savo kosmetologės klausiau apie šį atvejį (na bijojau, kad ir man taip nenutiktų) , sakė, kad antakiai kaip tik turėjo pakilt, o ne nusileist. Paskui pagalvojus nusprendė, kad gal čia pirmas dienas tik taip, jei patino, tai vizualiai taip atrodyt galėjo, paskui veliausiai per tris savaites turi susitvarkyt kaip reikiant, pakilt antakiai. Bet sakot pas jus net nebe trys savaitės praėjo, o vis dar negerai. g.gif Užjaučiu. 4u.gif
Man puikiai pavyko. Net žymės nebuvo, nei tą pačią botokso suleidimo dieną, nei vėliau, tik raukšlytės išsilygino. ax.gif Pasijutau žmogumi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Z-baby @ 2011 10 02, 18:51)
Tikrai uzjauciu, tikekimes praeis..
Tada gal geriau tik hialourono rugstimi  g.gif  gal uztektu jos kad tas gilis rauksles ant kaktos panaiki g.gif nti.
Nors tos rauksles tai mimikos...gal vien HA nepades be botokso paralizavimo  g.gif

pas mane ta raukšlė per maža haliuronui. na ji tikrai nėra gili ir didelė, tiesiog man pačiai diskomfortas buvo ir tiek.
Atsakyti