Įkraunama...
Įkraunama...

Rimtos priemonės mūsų defektam šalinti

QUOTE(flight @ 2011 04 23, 17:38)
Na va, mano patirtis su injekcijom, įtariu, baigsis liūdnai.. Raukšlelė tebėra savo vietoje, raukytis galiu; negana to, visą kaktą baisiai išbėrė mažais spuogais blink.gif , kurių niekada gyvenime neturėjau sad.gif

kakta išberti manau galejo dar ir del sios priežasties...kadangi kaip minejai labai stipriai pradejo riebaluotis kakta, ko gerio užsikimšo odos poros, kadangi neprate prie tokio riebalu kiekio ir to pasekoje galejo susierzinti oda bei prasideti berimas, kaip kd tau nutiko...manau jei nustos riebintis oda, viskas turetu susitvarkyt...
man nieko panašaus nebuvo...oda riebaluojasi nuolat, kakta ypatingai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubby @ 2011 05 13, 12:16)
o jei nepaslaptis, cia kuris gydytojas su siulais pakelia?...man vienas minejo, tiesiog idomu, gal dar kas su jais dirba?
o del karšto dušo, jei po botokso tai galejai ir pakenkti... unsure.gif

manau pakelt visi plastikai daro,nemanau,kad cia kas labai jau sudetingo

as pati ir noriu ,gal rudenio pasitvarkysiu.man su amziumi jau biskeli vikai megina uzkrist,ir tikrai ne nuo botakso,dar iki ji pradejus leistis,jau man taip buvo,dar ir akiu-voku struktura pas mane tokia
Atsakyti
QUOTE(sim2002simas @ 2011 05 10, 10:17)
northway klinika
cia Jus apie beadatine procedura?

Koki gydytoja rekomenduotumete is ten? Kaip kainos, ar pati bandete?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 05 14, 06:43)
Koki gydytoja rekomenduotumete is ten? Kaip kainos, ar pati bandete?

tai kad ten vienas gydytojas, kuris uzsiima botoksu ir pan. Man labai gerai padare.
Atsakyti
QUOTE(sim2002simas @ 2011 05 16, 10:29)
tai kad ten vienas gydytojas, kuris uzsiima botoksu ir pan. Man labai gerai padare.

aciu, audziu ideja toliau, kausto baime blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 05 18, 17:54)
aciu, audziu ideja toliau, kausto baime  blush2.gif

as jau gal 10 kartu leidausi ir kiekviena karta bijau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
noriu paklausti, gal kas Klaipėdoje pas gyd. Kukanovą darėtės procedūras? Arba gal galite kokį kitą plastikos chirurgą parekomenduoti?
Atsakyti
gal yra žinančių kur klaipėdoje atlieka lazerinį gydymą spuoguotai odai?
Atsakyti
QUOTE(Rubby @ 2011 05 13, 13:32)
jei atvirai, as dariausi kelis kartus i pykcio raksle ir botoksa, ir hiularona, kadangi rauksle buvo tikrai gili, beje kazkur nuo 18 metu jau...ir jau beveik metai kaip nesidariau, nors reiketu, galiu pasakyti, kad rauksle tikrai negilesne nei buvo, sakyciau tikrai mazesne, tik kakta raukosi, raumenys juda ir tiek...negileja ta rauksle...gal dar hiularonas veikia...bet abejoju...hiularona tikrai pries gerus metus dariau...tai va...smile.gif

nuo 18 metu leidziaties? mastau kada reik pradet kovot su pykcio rauksle ?kaip skaiciau kitoj temoj kad po to neriektu visa gyvenima "sedet ant adatos" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2011 05 27, 18:19)
Sveikos,
noriu paklausti, gal kas Klaipėdoje pas gyd. Kukanovą darėtės procedūras? Arba gal galite kokį kitą plastikos chirurgą parekomenduoti?

gal jau pasidarėte? aš ieškau kur Klaipėdoje panaikint pykčio raukšlę 4u.gif ,
kiek skaitinėjau internete, tai manau rinktis ar Kukanovą ar Vytautą Jankūną...kažkuri narė rašė,kad gerai raukšles naikina Ina Guseva, bet kiek paskaičiau info, ji tik terapeutė....
pirmąkart tai darysiu, tai kažkaip baisu biški biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 07 04, 10:19)
Bet kaip suprantu botokso injekcijos ir mazins rauksles. Jei dabar pradesiu leistis pvz. i akiu kampucius, tai neberauksiu akiu. Ir darysiu injekcijas sistematingai 10 metu, tai po 10 metu rauksliu kaip ir nepadauges, ane??? Gal net kaip tik issilygins???

mazina, bet tai ne tas efektas, kad su kiekvienu kartu jos vis mazes...
botoksas veikia greiciau kaip stabdis vystantis raukslem: neleidzia susidaryti naujom ir atpalaiduoja raumeni, kad esancios daugmaz issilygintu. Be to, kai nustoja botoksas veikti, tai rauksles gali atsirasti labai greitai savaiciu begyje, nuo cia ir priklausomybe pastoviai leistis. Del kaktos dar yra savi niuansai, bet sitoje temoje jau ne karta mineti...
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2011 06 30, 17:25)
nuo 18 metu leidziaties? mastau kada reik pradet kovot su pykcio rauksle ?kaip skaiciau kitoj temoj kad po to neriektu visa gyvenima "sedet ant adatos"  biggrin.gif

NEEEEEEEEEEEEEEE...rauksle nuo 18 metu atsiradus...o leidziuosi gal nuo 33... bigsmile.gif
Atsakyti