Įkraunama...
Įkraunama...

Rimtos priemonės mūsų defektam šalinti

Radau senoje temoje štai tokį komentarą, labai nugąsdino:

" as praeitais metais su botoxu kaktos raukslele "naikinau". Efektas gal ir nieo. Ta raukslele nedingsta, bt tiesiog negileja. Tai tesesi 6-7men. Beje, jokio kaukes efekto Bt stai kai pasibaige veikimas.... buvau nemaloniai nustebinta, kd raukslele pagylejo, nes raumuo jau spejo suglebti ir "nebedirba kaip anksciau".

Kaip ten yra iš tiesų?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 04 16, 18:13)
Radau senoje temoje štai tokį komentarą, labai nugąsdino:

" as praeitais metais su botoxu kaktos raukslele "naikinau". Efektas gal ir nieo. Ta raukslele nedingsta, bt tiesiog negileja. Tai tesesi 6-7men. Beje, jokio kaukes efekto  Bt stai kai pasibaige veikimas.... buvau nemaloniai nustebinta, kd raukslele pagylejo, nes raumuo jau spejo suglebti ir "nebedirba kaip anksciau".

Kaip ten yra iš tiesų?

tikrai netiesa,gal taip pasirode zmogui del to,kad akis pripranta,kad rauksles nera,
o kai poveikis praeina,toks vaizdas,kad pagilejo smile.gif
Atsakyti
O vis tik įdomu, kokios pasekmės to nedirbančio raumens?
Ir dar prisiskaičiau, kad praėjus injekcijos veikimo laikui užkrenta vokai, pasmunka kakta. Bet kaip supratau, jei leidiesi tik į pykčio raukšlę, o ne į horizontalias raukšles kaktoje, tas neaktualu?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 04 16, 18:40)
Ir dar prisiskaičiau, kad praėjus injekcijos veikimo laikui užkrenta vokai, pasmunka kakta.  Bet kaip supratau, jei leidiesi tik į pykčio raukšlę, o ne į horizontalias raukšles kaktoje, tas neaktualu?

Paaiskinciau,bet einu maudytis biggrin.gif
,kalbejau su daktaru apie tai. Nera taip schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 16 balandžio 2011 - 17:45
QUOTE(Realybe @ 2011 04 16, 18:44)
Paaiskinciau,bet einu maudytis biggrin.gif
,kalbejau su daktaru apie tai. Nera taip schmoll.gif

Tai gerų maudynių, ir po jų pakomentuokit prašom detaliau ax.gif

Man gyd. pasakojo, kad naujos raumens nervinės ląstelės ima atauginėti tepraėjus 28 val po injekcijos, tai kaip suprantu, net botoxas nevisagalis, gyvenimas tęsiasi bigsmile.gif Kita vertus, baisu, kai prisiskaitai visokių tokių atsiliepimų g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 16 balandžio 2011 - 18:15
QUOTE(Realybe @ 2011 04 15, 14:08)
man tas irgi aktualu,bet cia jau nebent plastine operacija. Kremai nelabai ka padeda,botokso,nei hialiurono neleidzia i paakius g.gif

zinok leidzia skysta haliurona.tik nelabai gilinausi,kai man neaktualu kol kas.
neseniai kai buvau,tai kalbejom apie paakius
Atsakyti
Praėjo penkios d. po injekcijos, kol kas jokių pastebimų rezultatų - raukausi laisvai, raukšlelė neišnykus. g.gif Tiesa, kurį laiką gan stipriai tempė kaktą ir kaktos oda pasidarė blizgesnė.
Gal per anksti rezultato noriu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 17 balandžio 2011 - 17:04
QUOTE(flight @ 2011 04 16, 17:40)
Ir dar prisiskaičiau, kad praėjus injekcijos veikimo laikui užkrenta vokai, pasmunka kakta.  Bet kaip supratau, jei leidiesi tik į pykčio raukšlę, o ne į horizontalias raukšles kaktoje, tas neaktualu?

Jei uzkrenta, tai kai nuo horizontaliu rauksliu botoksa leidzia
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 04 17, 17:03)
Praėjo penkios d. po injekcijos, kol kas jokių pastebimų rezultatų - raukausi laisvai, raukšlelė neišnykus. g.gif  Tiesa, kurį laiką gan stipriai tempė kaktą ir kaktos oda pasidarė blizgesnė.
Gal per anksti rezultato noriu?

lukterek dar kelias dienas
Atsakyti
Na va, mano patirtis su injekcijom, įtariu, baigsis liūdnai.. Raukšlelė tebėra savo vietoje, raukytis galiu; negana to, visą kaktą baisiai išbėrė mažais spuogais blink.gif , kurių niekada gyvenime neturėjau sad.gif Kakta baisi, randuota, nelygi - neįsivaizduoju, nuo ko, nes visus gyd.nurodymus po procedūros vykdžiau itin stropiai. Gal leido su nesteriliu švirkštu ir užkrėtė? Naišku, ką dabar daryt su kakta, be to, šventės, net pasiskambint gydytojui negaliu ...
Jaučiu, teks pavieišnt įstaigą, kurioje dariausi injekciją, kad kitos neužkibtų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 04 23, 16:38)
Na va, mano patirtis su injekcijom, įtariu, baigsis liūdnai.. Raukšlelė tebėra savo vietoje, raukytis galiu; negana to, visą kaktą baisiai išbėrė mažais spuogais blink.gif , kurių niekada gyvenime neturėjau sad.gif Kakta baisi, randuota, nelygi - neįsivaizduoju, nuo ko, nes visus gyd.nurodymus po procedūros vykdžiau itin stropiai. Gal leido su nesteriliu švirkštu ir užkrėtė? Naišku, ką dabar daryt su kakta, be to, šventės, net pasiskambint gydytojui negaliu ...
Jaučiu, teks pavieišnt įstaigą, kurioje dariausi injekciją, kad kitos neužkibtų... doh.gif

pasiskubink pas gydytoja
pirma kart girdziu
na liko rauksleles,sakyciau mazai,ar ne vietoj suleido
bet berimas.o gal tai nesusije visai g.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 04 23, 16:38)

Taip būti negali. Į daktarus kur dareisi kreipeisi? Kokie komentarai iš jų? Arba pas kitus kreipkis, laukti neverta.

Iš pažįstamų niekas su injekcijom nesidarė. Tik mano teta darėsi taip vadinamą frakcijinį veido odos atjauninimą lazeriu. Tai lazeriu visai neblogai, tik pora dienų paraudimas buvo ir labai gražiai raukšlelės išsilygino.
Atsakyti