Įkraunama...
Įkraunama...

Rimtos priemonės mūsų defektam šalinti

QUOTE(uItra @ 2011 04 11, 16:50)
Siandien buvau konsultacijoje, rekomendavo botoxa, bet nutarem atideti procedura po visu Druskininku-pirciu-voniu (nes karstis gali pakenkti), kad kartais nepagadinti... Orientaciskai kakta (3 horizontalios), ir jau besiformuojancios pykcio rauksles bus ~300 lt.

gal galite pasakyti pas ka buvote konsultacijoje.
Atsakyti
Per UK televizija rode laida apie botoksa. Visi uz ir pries. Nustebino, kad merginos nuo 16 metu jau ji leidziasi. Ir rode moteri suzalota lupa, jai infekcija buvo ar kazkas panasaus. Atrode nekaip. Ir visos besileidziancios sake, kad sunku jo atsiskyti.

As cia tik siaip 4u.gif

Pati gal kur susileisciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GdGl @ 2011 04 12, 15:12)
Nustebino, kad merginos nuo 16 metu jau ji leidziasi.

blink.gif O tada, kas toliau? Chirurginis veido patempimas trisdešimties?

Šiandien aš vis dėl to pasidariau pykčio raukšlelę. Pabandymui. Žiūrėsiu, ar rezultatas vertas tų pinigų ir rizikos. Tikiuosi, kad kai raukšlė vėl sugrįš, ji nebus gilesnė nei prieš procedūrą. g.gif

Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 04 12, 18:12)
blink.gif O tada, kas toliau? Chirurginis veido patempimas trisdešimties?

Šiandien aš vis dėl to pasidariau pykčio raukšlelę. Pabandymui. Žiūrėsiu, ar rezultatas vertas tų pinigų ir rizikos. Tikiuosi, kad kai raukšlė vėl sugrįš, ji nebus gilesnė nei prieš procedūrą.  g.gif

svarbiausia, kad jau namie pacios leidziasi. vienos mama daug metu leidziasi (bet jai su rugstim apipiltas veidas buvo, tai kaip atstatymui naudojo. bet dabar pati be jo negali, visa tokia plastmasine), tai ir dukra is paskos. na tokios blondines abi.
viena moteris sake, kad daug metu leidosi, kad jau nebegalejo be botoxo (pripratimas prie lygios odos), bet paskui suskaiciavo kiek pinigu tam isleido ir kazkaip atejo i prota. tai dabar nebesileidzia ir sake savimi patenkinta tokia kokia yra.
Atsakyti
Jo, ypač šešliokimetei aktualu, gi be botokso jos oda turbūt giliom raukšlėm išvagota hihihi.gif

O kad vyresnės pripranta - normalu, juk moteriai senti yra sunku, labai sunku. Ir, jei gali atrodyti gražiau su minimum pastangų ir ne per dideliausiais finansais - kodėl ne, juk tai labai žmogiška. Juk priprantame ir prie plaukų dažymo; depiliacijos; makiažo. Ar prie sporto.

Aš tai svarstau gan pragmatiškai - yra tokių procesų, kurių jokie, net brangiausi kremai negali įtakoti. Ir tuomet - arba susitaikai su tais procesais, arba ieškai kitų išeičių.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 04 12, 19:12)

Šiandien aš vis dėl to pasidariau pykčio raukšlelę. Pabandymui. Žiūrėsiu, ar rezultatas vertas tų pinigų ir rizikos. Tikiuosi, kad kai raukšlė vėl sugrįš, ji nebus gilesnė nei prieš procedūrą.  g.gif

botoksas neleidzia raukytis,todel kaip tik pristabdo rauksliu gilejima.
Jaunos leidziasi del to,kad nesiraukytu ir tos rauksles is vis neatsirastu,nes tai yra mimikos rauksles. Pas vienus zmones jos isreikstos labiau vienose vietose,pas kitus kitose. Man pykcio rauksles beveik nesimato,o pas kita ir jauna jau yra..
Bet as pries leidima jaunoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2011 04 12, 10:27)
gal galite pasakyti pas ka buvote konsultacijoje.

"Medikanoje", pas Ina Guseva. Kaina, be abejo, priklauso nuo jusu rauksliu gylio ir kiekio. Na bet pamatysim, as dar tik konsultavausi biggrin.gif O del pripratimo - o kas kainuoja pigiai? Visi dalykai, kurie efektyvus ar kokybiski, yra brangus - sukuosenos, drabuziai, kuno prieziura, avalyne, geras maistas... Taip, be abejo botoxas nera nekalta medziaga. Bet kiek nervu lasteliu mes sudeginame ziuredamas i save ir negaledamos susitaikyti su senejimo procesu, ir tuo varydamos sau kompleksus bei depresija? Ypac, kai diedai tik i studentes ir teziuri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GdGl @ 2011 04 12, 20:08)
svarbiausia, kad jau namie pacios leidziasi. vienos mama daug metu leidziasi (bet jai su rugstim apipiltas veidas buvo, tai kaip atstatymui naudojo. bet dabar pati be jo negali, visa tokia plastmasine), tai ir dukra is paskos. na tokios blondines abi.
viena moteris sake, kad daug metu leidosi, kad jau nebegalejo be botoxo (pripratimas prie lygios odos), bet paskui suskaiciavo kiek pinigu tam isleido ir kazkaip atejo i prota. tai dabar nebesileidzia ir sake savimi patenkinta tokia kokia yra.

idomu tik kaip jos botoksa namie leidziasi, juk receptinis vaistas, o daktaras neisraso tokiu g.gif

brangius kremus pakeiciau i injekcijas ir paprastus kremus, tai gavosi, kad netgi sutaupau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2011 04 12, 22:58)
"Medikanoje", pas Ina Guseva. Kaina, be abejo, priklauso nuo jusu rauksliu gylio ir kiekio. Na bet pamatysim, as dar tik konsultavausi  biggrin.gif O del pripratimo - o kas kainuoja pigiai? Visi dalykai, kurie efektyvus ar kokybiski, yra brangus - sukuosenos, drabuziai, kuno prieziura, avalyne, geras maistas... Taip, be abejo botoxas nera nekalta medziaga. Bet kiek nervu lasteliu mes sudeginame ziuredamas i save ir negaledamos susitaikyti su senejimo procesu, ir tuo varydamos sau kompleksus bei depresija? Ypac, kai diedai tik i studentes ir teziuri  biggrin.gif

Nezinau,man tai pats daktaras sake,kad botoksas nera toks brangus,bet jo kaina bus didele,kol yra paklausa. O ji yra biggrin.gif
Ispusta jo kaina nerealiai. Kaip pats sau gali leistis tai man nesuvokiama g.gif
Atsakyti
O kas galėtų padėti paakių odai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 04 15, 08:01)
O kas galėtų padėti paakių odai?  g.gif

man tas irgi aktualu,bet cia jau nebent plastine operacija. Kremai nelabai ka padeda,botokso,nei hialiurono neleidzia i paakius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2011 04 15, 15:08)
man tas irgi aktualu,bet cia jau nebent plastine operacija. Kremai nelabai ka padeda,botokso,nei hialiurono neleidzia i paakius g.gif

Et, tada belieka tik maskuojančios priemonės biggrin.gif doh.gif

Dar klausimukas, po procedūros man labai pradėjo riebėt kaktos oda. Tai normalu?
Atsakyti