QUOTE(ADREV @ 2010 01 17, 17:52)
ZINOT, man juokas ima is jusu paniku, jus ka vyru neturite ir nubednesite negavusios tu 10 proc.?kai auginau pirmuosius vaikus, tai mokejo tik 6 men ,ir taip 70 proc. o dabar moka du metus ir vel jums negerai .mano sesuo gyvena vokietijoje jau 25 metus, tai ten tokiu ismoku ar dekretiniu is vis nera, net nustebo kai pasakiai, kad mums sumazins ismokas, (ji dirba socialiniame)del manes tegu mazina ,nes as ir taip tik 700 tegaunu, jei numazins 70 tai tikrai nenemirsiu
Nepasakokit, kas buvo prieš daug metų.Aš auginau pirmą vaiką, kai davė pirmus metus 60 proc, o toliau nieko -tik 97 litus.Ir sėdėjau iki 3 metų ant vyro kupros.Bet prieš 8 metus buvo kiti laikai ir kitos kainos.Mes nuomavom 1 k.butą už 90 litų. Mes nuo to mažinimo nenumirsim.Jums gal tie 70 ir nepinigas, bet man tai daug.Aš dirbau , būdama nėščia, vemdama kas 10 min ir vos vilkau kojas, bet biuletenio neėmiau, kad gaučiau tik daugiau pinigėlių už vaikiuką, kad galėčiau jį gerai išlaikyti: nebijot nupirkt vaisių tyrelės, kalakutienos , veršienos, kurių kainos dabar Išėjau į dekretą pagal įstatymą, kurį dabar nuolat keičia.Tai kur čia nepanikuot