QUOTE(Apuokas @ 2010 11 15, 20:58)
į minusą nesiriboja kartais
kai suma iš 100 proc keičiasi į 40 tai tikrai ne visos šeimos galėtų išgyventi. čia pagal pateiktą pavyzdį ,, kas būtų, jeigu būtų,,.
vis tik tos kurios nepyksta, dar turi iš ko gyventi. o piktintis skurdžiau gyvenančiom šeimom tikrai yra dėl ko. situacija Lietuvoj prasta, juk šeimos pajamas pakoregavo ne tik mažesnė mamos pašalpa. neretai ir vyras uždirba stipriai mažiau. žodžiu yra kas artėja prie ribos.
ar
gali, ar ne.
keistas man toks požiūris
ar jūs nematėt skurdžių šeimų?
Papildyta:
o kodėl praleidote sveikus dantis?
ne visi juk riboja sakykime poilsio keliones. kai kas riboja sveikatos sąskaita ir tam, kad nupirkti batus.
aš juk nekalbu apie prabangą
na zinot, tos ,kurios skurdziai gyvena prie interneto nesedi ,nes be jo kaip ir galima butu apsieiti,visgi internetas kainuoja
ir siaip skurdziai gyvenancios neperka vezimu uz kelis tukstancius litu ( tokiu sioje temoje yra
) . taip ,kad piktinasi nemaza dalis tokiu,kurios gyvena netgi labai neblogai
pasiziurekit ir i savo poreikius - aha man reikia maitinimo pagalves,pientraukio ir dar velniai zino ko .nemanau,kad jei vaikas bus vezinamas naudotam vezime ,kuri nusipirksit uz 300-400lt ,nuo to taps prastesniu , jei kudikis netures supyniu,vaikstynes ir nebus veziojamas po pamokeles nuo 6 men. uzaugs zioplesnis
taip,kad riboti tikrai yra kur, tik mes nelabai norim. jus geriau prisiminkit vaikyste ,paklausinekit tevu,kiek turejot zaislu ,kiek budamos leliukisko amziaus buvot lavinamos bureliuose
ir ka? tais laikais gime zmones uzaugo kvailesni ,o dabartiniai vaikai genijai bus ?