QUOTE(Smuk @ 2010 01 27, 23:59)
shianakt,
patiko man tavo postas...
turbut tiesiog ismoksti gyventi... daugiau tokiu teigiamu postu
ir nuo kuo patiko postas? kas ten mandro? išmoksti gyvent - tik nereikia
ar kai namie tupi reik pėdkelnių, kurios moteriai plyšta žinom kad vos ne kas savaitę ar pan, makijažo ar padoresnių batų kad ne su išlypusiais į ofisą įlapsėt. tuoj reiks grįžt į darbą, tai vėl. kiek kainuoja kad ir viešasias transportas, jei net mašinos nenaudot. ar visokios rinkliavos daržely ir pan. vos paūgėjus, prasideda vien išlaidos. aš namie su vaiku irgi kaifavau - nesvarbu ar rūbas paieręs ar megztinis pienu aptekęs nuo žindymo. net kosmetikai sau neleidau, nebuvo poreikio. bet negi taip visą gyvenimą.
moterys, kažkaip ne tą jūs užsipuoLat...man pagirtina, kad mūsų kiekvienas litas gal ves valstybę iš krizės....
bet dori darbštūs žmonės juk visad reikalui esant mokėjo pasispaust, ir toliau taip gali daryt. jų net nereik lazda mušti. bet kodėl mažiausiai moka tie, kurie kuria įstatymus, pažiūrėkim į seimūnų laisvalaikį leidžiamą, į jų rodomas pasntagas susispaust. aš labai norėčiau laidos ar akcijos: "kaip aš - turting klasės atstovas dariau pastangas ir spaudžiausi krizės metu..." vien užvakar pažiūrėjus į Karaliaus Ezopo atostogas azijoj seimo darbo metu linksma darosi....
taip esmė tame: eiliniai mes, pieškos, spausimės toliau , o kas važinėjo limuzinais ir toliau važinės, ir kavą už 7lt gėrė ir toliau gers ne namie.
ir tai kalba visai ne pavydas. esam mirštantis kraštas, ir nors visi europoj kraštai mirštantys, bet kokiai vokietijai ar mums išmirti - kam daugiau šansų, mūsų 3 virš truputį...kai buvo padidėjusios išmokos, 3000vaikų gimė dvejų metų laikotaprį - jei neklystu 2006-2008m. gražu net buvo žiūrėt. ginekologė mano lakstė, džiaugdamasi: šeimos išdrįsta net trečią vaiką turėti.... o dabar, vėl ant įtampos, vėl pažiūrėkit, kokios kalbos iš kai kurių forumiečių: geriau lai į daržus anksčiau priima, leidžia dirbt, tai gal kaip belgijoj dar, lopšius nuo 6mėn įkurkim...nu baisu, mamko,s jūsų postų klausytis tokių. svetimi žmonės augins mūsų vaikus, o - mes jų? nu baisiau būt negali. gimsta vaikiukas, o mamos smegenyse tokia įtampa---oi oi kaip neprarast darbo įgūdžių,,,oi oi....ar gi ne taip/ tai vat kaip vertinama motinystė ir požiūris į vaikus. gimdai, augini-esi degradas profesijoj.
Kartais taip norisi žmogų pasiųsti kur nors toli, bet pasižiūri į jį ir supranti, kad jis jau visur buvo.