Įkraunama...
Įkraunama...

Tauragės mezgėjėlės

na dar į kolekciją mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Grazu 4u.gif
Greitai neri,gali jau stambesnes serveteles nert (ta prasme didesnes) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2010 05 27, 20:47)
Grazu  4u.gif
Greitai neri,gali jau stambesnes serveteles nert (ta prasme didesnes) mirksiukas.gif

ačiū mirksiukas.gif kad didesnes galvoju kur galėčiau panaudoti g.gif tos kavinukės, tai pravers mirksiukas.gif
kvadratinę norėčiau pabandyti, na bet nesiryžtu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2010 05 27, 19:52)
ačiū mirksiukas.gif kad didesnes galvoju kur galėčiau panaudoti g.gif tos kavinukės, tai pravers mirksiukas.gif
kvadratinę norėčiau pabandyti, na bet nesiryžtu g.gif

Drasiau,ir pirmyn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2010 05 27, 23:08)
Drasiau,ir pirmyn  smile.gif

bandau, bet tas skaičiavimas doh.gif užsiknisiu man atrodo schmoll.gif
Atsakyti
smile.gif prisijungu i jusu buri, pamezgineju kai turiu laiko, na o vasara kazkaip nesinori namie but
Atsakyti
son saunu kad jungiesi prie musu mirksiukas.gif
Vasara ir as nenoriu nei megzt nei nert,nors reikia karts nuo karto.Vasara atostogu metas biggrin.gif norim paiskylaut,isvaziuot kurnors.
Na tai lauksim tavo darbeliu pasirodymo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivilė @ 2010 02 11, 18:02)
Sveikos, aš irgi mezgu, jei reikia, ir pasiuvu, siuvinėju, neriu, tapau ant šilko, darau ir frivolitus... bet dažniausiai - sau, nes laiko kitiems nesurandu. Jei moku ar sugebėsiu paaiškinti, galit klaust blush2.gif

Labuka 4u.gif labai gražūs burbuliukai, gal žinot kur būtų galima apie tai paskaitynėti? Nuostabiai atrodo,norėčiau ir pati pabandyti pasigaminti tokį grožį. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kkunigunda @ 2010 04 28, 18:29)
na vat išmokau,kaip įkelti foto,tai parodau ir savo megztus batukus savo leliui nestuke.gif

user posted image

user posted image

Kkunigunda, labai gražūs batukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrieliuxx: 02 birželio 2010 - 07:54
QUOTE(Kkunigunda @ 2010 05 26, 19:11)
na gal pažaisti sumąstė doh.gif

Nepykit mergaitės. Esu naujokė. Bandžiau pagirti jūsų darbelius. Tik nelabai man kažkas gavosi. Pati irgi biškiuką neriu, mezgu,veliu. Tik nuotraukyčių nelabai turiu. blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliuxx @ 2010 06 02, 09:15)
Nepykit mergaitės. Esu naujokė. Bandžiau pagirti jūsų darbelius. Tik nelabai man kažkas gavosi. Pati irgi biškiuką neriu, mezgu,veliu. Tik nuotraukyčių nelabai turiu. blush2.gif  ax.gif  4u.gif

Saunu,musu ratas plateja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2010 06 03, 18:00)
Saunu,musu ratas plateja  bigsmile.gif

kiek numezgiau- smile.gif padovanojau ar jau nunesiojom, rudenu bus nauju darbu tikiuos
Atsakyti
QUOTE(son @ 2010 06 04, 15:15)
kiek numezgiau- smile.gif  padovanojau ar jau nunesiojom, rudenu bus nauju darbu tikiuos

laukiam, nasulaukiam mirksiukas.gif na mažasis stebuklas pas mus atsirado thumbup.gif , tai ir man jau laiko nebėra kada pritūpti prie darbelių schmoll.gif
Atsakyti