Įkraunama...
Įkraunama...

Tauragės mezgėjėlės

QUOTE(Kivilė @ 2010 02 12, 17:41)
Kad šitų tai nefotografuoju. Vyro prisiprašyti neina, kad gražiai pafotkintų, o manekeno neturiu biggrin.gif Horizontalioj būsenoj fotkintas drabužis neturi vaizdo.
Vienas švarkelis čia
Jį dariau frivolitų būdu (lietuviškai, berods, vadinasi kilpinėliai)

Na jau svarkelis, nuostabaus grozio .Bet kiek darbelio i ji ideta ! Nu saunuole mirksiukas.gif Cia su adata ar su seivute tas nerimas? Ir is kokiu siulu,atrodo labai ploni?
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2010 02 12, 20:44)
Na jau svarkelis, nuostabaus grozio .Bet kiek darbelio i ji ideta ! Nu saunuole  mirksiukas.gif  Cia su adata ar su seivute tas nerimas? Ir is kokiu siulu,atrodo labai ploni?

Aciū, narpliojau jį tikrai ilgai: pradžioj buvo įdomu, paskui narpliojau, kad nebuvo kas veikti, o paskui, žiūriu, kad nebe daug liko, tai susiėmiau ir pabaigiau (beveik tris metus). Su šeivute, adatos nėrinių išvaizda mažai skiriasi, bet technika visai kitokia. Narpliojau iš plonų nėrimo siūlų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivilė @ 2010 02 20, 15:45)
Aciū, narpliojau jį tikrai ilgai: pradžioj buvo įdomu, paskui narpliojau, kad nebuvo kas veikti, o paskui, žiūriu, kad nebe daug liko, tai susiėmiau ir pabaigiau (beveik tris metus). Su šeivute, adatos nėrinių išvaizda mažai skiriasi, bet  technika visai kitokia. Narpliojau iš plonų nėrimo siūlų smile.gif

As ir panarplioju,bet tik su adata.Su seivute man kazkaip neina schmoll.gif .Su adata varai nereik siulo prisisukt ,kaip ant seivutes.
Atsakyti
Aš irgi mezgu tik dėl savęs ir šeimai, kai kuriems draugams, dabar kaimynei pamatė mano bliuskutę (naujus sutikome kartu)- tokios užsimanė na per gerą šird pažadėjau. Taip tik mezgu saviems. Paskutiniu laiku labai susidomėjau stiklo karoliukais, tai kai turiu laiko einu karoliukus daryti.
Atsakyti
Na pas mus labai tylu: ka siuo metu mezgate, neriate?
Atsakyti
QUOTE(Moksliukė @ 2010 04 23, 20:15)
Na pas mus labai tylu: ka siuo metu mezgate, neriate?

Ne taip seniai pabaigiau megzti didelį šalį, dabar ilsiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Prasom pasirodyti cia savo darbelius mirksiukas.gif
O as neriu krikstynom sukneles,na jau i pabaiga,o kiek dar kitu mezginiu yra doh.gif ,neuztenka man paroj 24val. lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes, na mažokai tų tauragiškių g.gif , kas čia nutiko mamyčių tai daug, o kodėl tiek mažai bendraujančių, negi užsiėmusios g.gif aš iš Tauragės, na bet neesu užkietėjusi mezgėja smile.gif labiau neriu, ar smulkius batukus savo mažyliui nestuke.gif neriu ir mezgu mirksiukas.gif o ir nuotraukikių įkelti nelabai temoku, esu žalia naujokė doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
na vat išmokau,kaip įkelti foto,tai parodau ir savo megztus batukus savo leliui nestuke.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kkunigunda kokie fainuciai tepukai wub.gif wub.gif wub.gif
Na va,gal ir praplates musu ratelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2010 04 28, 19:53)
Kkunigunda kokie fainuciai tepukai  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Na va,gal ir praplates musu ratelis  bigsmile.gif

ačiū labai ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2010 04 28, 19:29)
na vat išmokau,kaip įkelti foto,tai parodau ir savo megztus batukus savo leliui nestuke.gif

Labai gražūs 4u.gif
Atsakyti