Įkraunama...
Įkraunama...

Tauragės mezgėjėlės

QUOTE(Kivilė @ 2011 12 19, 15:13)
Taigi ir buvau, ale, kad ponia pardavėja buvo kita, o ir riešinių lentyna buvo tuščia, likęs tik užrašas. Žadėjau dar skambint, bet paskui pagalvojau, kad vilnos turiu, reik netingėt. O dėl dekorų, tai būt faina, bet su dviem kinderiais bais sunku iš namų ištrūkt. Va, ir dabar galvos skausmas, kaip Austėją iki Kalėdų senio į kultūros namus
(vietinius) nuvest. Reiks Virginijai skambint, gal pagelbės, nes trečiadienį dirbs po pietų.

blush2.gif Taip nebuvau,nes neturejau su kuo atvykti,buvo ateme masina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2011 12 23, 02:27)
blush2.gif Taip nebuvau,nes neturejau su kuo atvykti,buvo ateme masina  biggrin.gif

Už kokius prasižengimus? lotuliukas.gif
Atsakyti
Daug kurybiniu ideju !!!!!!!!!!!!

user posted image
Atsakyti
Sveikos gyvos mirksiukas.gif Kaip išsilaikiusios? Aš kaip ir žadėjau pasirodau savos gamybos riešines
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kivilė @ 2012 01 24, 16:27)
Sveikos gyvos mirksiukas.gif Kaip išsilaikiusios? Aš kaip ir žadėjau pasirodau savos gamybos riešines

Na ka tu,ka tu,koks grozis bigsmile.gif
Kas tau ten nepavyko,su veltom?Viskas atrodo normaliai,ne bent,kaip nors kitaip norejai padaryt
Atsakyti
QUOTE(Kivilė @ 2012 01 24, 16:27)
user posted image

Visos labai gražios, bet va šitos tai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vytenė: 24 sausio 2012 - 21:04
QUOTE(norwa @ 2012 01 24, 21:27)
Na ka tu,ka tu,koks grozis  bigsmile.gif
Kas tau ten nepavyko,su veltom?Viskas atrodo normaliai,ne bent,kaip nors kitaip norejai padaryt

Nu ačiū blush2.gif Ai aš kaip visada noriu padaryt kuo gražiau : žodžiu, noriu mokėt užvelt ant riešinės visokių spalvotų paveikslėlių, bet man viskas nuplaukia doh.gif Va kaip čia
user posted image

QUOTE(vytenė @ 2012 01 24, 23:03)
Visos labai gražios, bet va šitos tai  wub.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Turiu tokį rupestelį.Turiu megzta(ripsu atrodo)paltuka,neskalbtą,bet nutysęs nugaros pusėj. Ar įmanoma patvarkyt ,ar tik siulams tiks unsure.gif .
Atkreipiu demesį,kad yra ir toks puslapiukas ax.gif Apsilankykit,sudalyvaukit,nors tada,kai turesit vargų ar džiaugsmeliu biggrin.gif
http://www.supermama...;#entry53004215
P S. Gražus ,mieli darbeliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 31 sausio 2012 - 22:41
QUOTE(Kivilė @ 2012 01 24, 15:27)

o aš taip pat audžiu mintį nusivelti riešines bigsmile.gif Smagu, kad tokia visapusiška tema smile.gif Tai pasirodau ir aš pirmiausiai į temą smile.gif Draugės dūkrytei kostymėlis, tik pačiuptas mano berniokas už monekeną biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

dovana vienai likimo nuskriaustai mergytei ax.gif
user posted image

na ir pirmieji veltinio bandymai, tokie smarkiai apsvilę doh.gif

ale tapkės sau, tik nelabai įsivaizdavau kiek vilnos reikia, tai gavosi laaabai plonytės smile.gif

user posted image

keletas sagių pabandymų

user posted image

ir paskutinis veltinio darbas - tapukai sūnui, turėjo būti mažiukui, bet gavosi dar ir vyresnėliui didokos, kažkaip vilna traukėsi mažai, nors vėlėsi puikiai g.gif

user posted image
Papildyta:
O kur Trg perkate vilną? Sekantis mano planuojamas darbas mocherinė suknė ir sijonas, įdomu kur siūlai būtų geriausia kaina? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbuska: 31 sausio 2012 - 23:37
QUOTE(barbuska @ 2012 02 01, 01:41)
o aš taip pat audžiu mintį nusivelti riešines bigsmile.gif Smagu, kad tokia visapusiška tema smile.gif Tai pasirodau ir aš pirmiausiai į temą smile.gif Draugės dūkrytei kostymėlis, tik pačiuptas mano berniokas už monekeną  biggrin.gif

O kur Trg perkate vilną? Sekantis mano planuojamas darbas mocherinė suknė ir sijonas, įdomu kur siūlai būtų geriausia kaina? g.gif

O kokie gražūs darbai bigsmile.gif

Aš vilną perku internetu, o va siūlų galiu pareklamuot Norwos parduotuvę.
http://virgosmezginukai.puslapiai.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivilė: 01 vasario 2012 - 11:12
QUOTE(barbuska @ 2012 02 01, 00:41)

Aš mocherinius siūlus - ir tikrai gerokai pigiau nei Gustinoje (mokėjau po 12 Lt, kai lygiai tokie pat ten 17...) - nusipirkau Rietavo turguje... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivilė @ 2012 02 01, 11:10)
O kokie gražūs darbai bigsmile.gif

Aš vilną perku internetu, o va siūlų galiu pareklamuot Norwos parduotuvę.
http://virgosmezginukai.puslapiai.lt/

QUOTE(vytenė @ 2012 02 01, 11:17)
Aš mocherinius siūlus - ir tikrai gerokai pigiau nei Gustinoje (mokėjau po 12 Lt, kai lygiai tokie pat ten 17...) - nusipirkau Rietavo turguje...  ax.gif

ačiū, reikės nupėdinti apsižvalgyti į naują parduotuvę, tikiu, kad turguje gerokai pigiau, bet vien dėl siūlų nevažiuosi smile.gif
Atsakyti