Įkraunama...
Įkraunama...

Tauragės mezgėjėlės

QUOTE(Fifux'e @ 2011 10 03, 15:17)
nu jo doh.gif  unsure.gif

jei ne paslaptis,toks darbas kiek kainuoja? blush2.gif
grazu drinks_cheers.gif

Aš paprašiau už suknytę ir kepurytę 125, tik už darbąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2011 10 04, 07:33)
Aš paprašiau už suknytę ir kepurytę 125, tik už darbąsmile.gif

normaliai sakyciau,nes visgi laiko jauciu daug reikia kol padarai? g.gif
Atsakyti
gražūs darbeliai, graži kepurytė ir suknytė wub.gif
nėra ko pykti, ir gadinti sau nuotaiką, reikia turėti savo kaina ir iš karto pasakyti, tokia bus galutinė, arba užsidėti, tam kad kelis lt galėtumėt nuleisti 4u.gif
aš irgi mėgstu derėtis, yra žmonių kur linke, nuleidžia ir gan daug, tai iš vis azartas pakyla ,o yra kur turi savo kaina ir jiems pofik, nenori nepirk atsiras kas norės smile.gif
man taip su piešiniais vaikų kambariui buvo, ir nepardaviau, nenori nepirk, o galų galais jei niekas nenupirks padovanosiu mirksiukas.gif
dabar tokie laikai, kad kiekvienas laimingas gaves keliais lt daugiau ir kitas laimingas keliais lt nusiderėjas, sumokėjas mažiau;)
ąia lietuva, čia lietus lyja, nors ir užsienyje tas pats, žiūrėk egipte mokėk kalbėti ir su kupranugariu už dyka pavedžios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 10 04, 10:16)

o as nemegstu deretis g.gif man jei zmogus pasake tiek ir tiek,tai man sazine neleidzia prasyti maziau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 10 04, 09:03)
normaliai sakyciau,nes visgi laiko jauciu daug reikia kol padarai? g.gif

Po darbo vakarais su vaikais ir namų ruoša, tai trunka apie mėnesį.

QUOTE(Kkunigunda @ 2011 10 04, 11:16)
gražūs darbeliai, graži kepurytė ir suknytė wub.gif
nėra ko pykti, ir gadinti sau nuotaiką, reikia turėti savo kaina ir iš karto pasakyti, tokia bus galutinė, arba užsidėti, tam kad kelis lt galėtumėt nuleisti 4u.gif
aš irgi mėgstu derėtis,  yra žmonių kur linke, nuleidžia ir gan daug, tai iš vis azartas pakyla ,o yra kur turi savo kaina ir jiems pofik, nenori nepirk atsiras kas norės smile.gif
man taip su piešiniais vaikų kambariui buvo, ir nepardaviau, nenori nepirk, o galų galais jei niekas nenupirks padovanosiu mirksiukas.gif
dabar tokie laikai, kad kiekvienas laimingas gaves keliais lt daugiau ir kitas laimingas keliais lt nusiderėjas, sumokėjas mažiau;)
ąia lietuva, čia lietus lyja, nors ir užsienyje tas pats, žiūrėk egipte mokėk kalbėti ir su kupranugariu už dyka pavedžios thumbup.gif

Mintis tikrai teisinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 10 04, 12:25)
o as nemegstu deretis g.gif man jei zmogus pasake tiek ir tiek,tai man sazine neleidzia prasyti maziau schmoll.gif

na visi esam skirtingi, kas nemėgstam, kas neturi drąsos 4u.gif
ypač turgui, kas per turgus, jeigu nesideri, niekad neperku biggrin.gif jie ir taip ten sukčiauja doh.gif
žmogui ir pačiam maloniau pirkti, kai bent kelis centus nuleidžia, pas tokį pardavėja ir kitą kart ateisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
kaip seniai cia besilankeme,kur visos dingusios? Turbut visos smarkiai ruosiates sventems?

user posted image

user posted image

user posted image

nuotr. tai nekokios schmoll.gif nebeturiu gero fotiko verysad.gif
Atsakyti
Vau wub.gif wub.gif wub.gif Nu pasistengei Virgute, pasakiškos snaigės, tokios lengvutės ir trapios wub.gif wub.gif Ir aš tokių noriu, bet tingiu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2011 12 18, 17:29)
Vau  wub.gif  wub.gif  wub.gif Nu pasistengei Virgute, pasakiškos snaigės, tokios lengvutės ir trapios wub.gif  wub.gif Ir aš tokių noriu, bet tingiu doh.gif  doh.gif  doh.gif

aciuks.gif nu man tokios patinka,storesnes tai schmoll.gif .Davai pirmyn,lengvai neriasi,tik dziovinimui kol paruosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norwa: 18 gruodžio 2011 - 16:35
QUOTE(norwa @ 2011 12 18, 17:41)

nuotr. tai nekokios  schmoll.gif  nebeturiu gero fotiko  verysad.gif

Nu labai labai gražios 4u.gif Man tos "kūdos" irgi gražiau: tokios trapios...

Žadėjau Kalėdoms pripirkti veltų riešinių, nu bet jų kainos doh.gif Tai dabar tik kai ištaikau progą, taip ir veliu. Pirmi blynai, bet ne visai prisvilę. Norėčiau išmokti ant viršaus dar padekoruoti, nes kai bandžiau - viskas nuplaukė į šonus. O dabar tokiems bandymams nėr laiko. Jei ištaikysiu progą dar ir nufotkinsiu, kas čia man gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Kivilė @ 2011 12 18, 19:59)
Nu labai labai gražios 4u.gif Man tos "kūdos" irgi gražiau: tokios trapios...

Žadėjau Kalėdoms pripirkti veltų riešinių, nu bet jų kainos doh.gif Tai dabar tik kai ištaikau progą, taip ir veliu. Pirmi blynai, bet ne visai prisvilę. Norėčiau išmokti ant viršaus dar padekoruoti, nes kai bandžiau - viskas nuplaukė į šonus. O dabar tokiems bandymams nėr laiko. Jei ištaikysiu progą dar ir nufotkinsiu, kas čia man gavosi.

Aciu,
reikejo ateit pas mane i praduotuve,turiu riesiniu pardavime mirksiukas.gif ir kaina nesikandzioja biggrin.gif
ir buciau dar pamokinus,kad dekorai neisplauktu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norwa: 18 gruodžio 2011 - 19:16
QUOTE(norwa @ 2011 12 18, 21:15)
Aciu,
reikejo ateit pas mane i praduotuve,turiu riesiniu pardavime  mirksiukas.gif  ir kaina nesikandzioja  biggrin.gif 
ir buciau dar pamokinus,kad dekorai neisplauktu  smile.gif

Taigi ir buvau, ale, kad ponia pardavėja buvo kita, o ir riešinių lentyna buvo tuščia, likęs tik užrašas. Žadėjau dar skambint, bet paskui pagalvojau, kad vilnos turiu, reik netingėt. O dėl dekorų, tai būt faina, bet su dviem kinderiais bais sunku iš namų ištrūkt. Va, ir dabar galvos skausmas, kaip Austėją iki Kalėdų senio į kultūros namus
(vietinius) nuvest. Reiks Virginijai skambint, gal pagelbės, nes trečiadienį dirbs po pietų.
Atsakyti