Įkraunama...
Įkraunama...

Tauragės mezgėjėlės

Tie elniai klasiškai atrodo wub.gif Man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2011 09 05, 13:02)
Tie elniai klasiškai atrodo wub.gif Man patinka smile.gif

Man irgi jie patinka. Parodyk savo sijona,noriu ir tokio, idomu pamatyt
Atsakyti
Rodomes toliau rolleyes.gif
user posted image

son aciu uz paaiskinima,kol as ja ikirtau kaip megzt doh.gif ,man pasirode,kad ji mezgama nuo geruju nedabaigtu eiliu lotuliukas.gif
Atsakyti
na ir nuostabių darbelių merginos pridėjusios, visos šaunuolės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 09 07, 00:19)
na ir nuostabių darbelių merginos pridėjusios, visos šaunuolės 4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2011 09 06, 07:25)
Man irgi  jie patinka. Parodyk savo sijona,noriu ir tokio,  idomu pamatyt

Numegzti kartais daug lengviau, nei nufotkinti ir įkelti čia biggrin.gif Kokią dieną reiks tai kaip nors padaryti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
rodomes toliau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2011 09 09, 09:08)
Sveikos,
rodomes toliau  blush2.gif
user posted image

labai labai daili wub.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2011 09 09, 08:08)
Sveikos,

Va apie tokią skarą ir kalbėjau, vakar nuotraukos kompas tik nerodė, fantastiška skara wub.gif wub.gif , kiek siūlų suėjo???? Atrodo nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2011 09 09, 14:55)
Va apie tokią skarą ir kalbėjau, vakar nuotraukos kompas tik nerodė, fantastiška skara  wub.gif  wub.gif , kiek siūlų suėjo???? Atrodo nerealiai thumbup.gif

Aciu aciuks.gif mergikes
sumezgiau viena matkeli (550m.) ir dar kito labai,labai nedaug.Kai ateisi i parduotuve,pas mane prekyboj yra tu siulu,lb man patinka ju spalvu deriniai,kita savaite gal vel kitokiu spalvu parsivesiu
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2011 09 09, 19:36)
Aciu  aciuks.gif mergikes
sumezgiau viena matkeli (550m.) ir dar kito labai,labai nedaug.Kai ateisi i parduotuve,pas mane prekyboj yra tu siulu,lb man patinka ju spalvu deriniai,kita savaite gal vel kitokiu spalvu parsivesiu

O turi juodos spalvos arba gražios rudos?
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2011 09 10, 08:57)
O turi juodos spalvos arba gražios rudos?

Ne neturiu,jos buna tokios ryskesniu ir daugiau spalvu viename.Taip kad ruda pereitu i sviesesne ruda,taip nera,buna dar kokia nors spalva ideta.Ir seip rudos nebuvo.Kita savaite jei iseis,tai gal vaziuosiu siulu ,gal parsivesiu ka nors,bet mazai tikimybes.
Atsakyti