Tie elniai klasiškai atrodo Man patinka
QUOTE(laumar @ 2011 09 05, 13:02)
Tie elniai klasiškai atrodo Man patinka
Man irgi jie patinka. Parodyk savo sijona,noriu ir tokio, idomu pamatyt
na ir nuostabių darbelių merginos pridėjusios, visos šaunuolės
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 09 07, 00:19)
na ir nuostabių darbelių merginos pridėjusios, visos šaunuolės
QUOTE(norwa @ 2011 09 06, 07:25)
Man irgi jie patinka. Parodyk savo sijona,noriu ir tokio, idomu pamatyt
Numegzti kartais daug lengviau, nei nufotkinti ir įkelti čia Kokią dieną reiks tai kaip nors padaryti
QUOTE(norwa @ 2011 09 09, 08:08)
Sveikos,
Va apie tokią skarą ir kalbėjau, vakar nuotraukos kompas tik nerodė, fantastiška skara , kiek siūlų suėjo???? Atrodo nerealiai
QUOTE(laumar @ 2011 09 09, 14:55)
Va apie tokią skarą ir kalbėjau, vakar nuotraukos kompas tik nerodė, fantastiška skara , kiek siūlų suėjo???? Atrodo nerealiai
Aciu mergikes
sumezgiau viena matkeli (550m.) ir dar kito labai,labai nedaug.Kai ateisi i parduotuve,pas mane prekyboj yra tu siulu,lb man patinka ju spalvu deriniai,kita savaite gal vel kitokiu spalvu parsivesiu
QUOTE(norwa @ 2011 09 09, 19:36)
Aciu mergikes
sumezgiau viena matkeli (550m.) ir dar kito labai,labai nedaug.Kai ateisi i parduotuve,pas mane prekyboj yra tu siulu,lb man patinka ju spalvu deriniai,kita savaite gal vel kitokiu spalvu parsivesiu
O turi juodos spalvos arba gražios rudos?
QUOTE(laumar @ 2011 09 10, 08:57)
O turi juodos spalvos arba gražios rudos?
Ne neturiu,jos buna tokios ryskesniu ir daugiau spalvu viename.Taip kad ruda pereitu i sviesesne ruda,taip nera,buna dar kokia nors spalva ideta.Ir seip rudos nebuvo.Kita savaite jei iseis,tai gal vaziuosiu siulu ,gal parsivesiu ka nors,bet mazai tikimybes.