Įkraunama...
Įkraunama...

Tauragės mezgėjėlės

Dar vis atnaujinu zinute,gal kas atsiras verysad.gif
Atsakyti
unsure.gif
Atsakyti
Taip niekas ir neatsiliepia verysad.gif
Atsakyti
As prie Pagegiu gyvenu. Net neisivaizduoju kodel tau nieks neatsiliepia. Vien mano gyvenvieteje kelios moteriskes pagal uzsakymus mezga - ir gerai mezga. As ir viska darau, t.y. mezgu, neriu, siuvineju. Tik dabar nelabai laiko turiu, rupesciai uzpuole.
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2010 01 26, 23:56)
Taip niekas ir neatsiliepia  verysad.gif

As is Taurages ir mezgu, ir neriu....
Atsakyti
QUOTE(Moksliukė @ 2010 01 28, 15:53)
As is Taurages ir mezgu, ir neriu....

O pagal užsakymus mezgi? Tarkim krikštynų sukneles iš moherio?
Atsakyti
O kaip smagu kad atsiliepet nors ir nedaug mergaiciu.As jau net neziurejau tos temos,sakau reiskia nera nei vienos.Na bet pas mus negi nera mezgeju,nieko nesuprantu,arba nenori gal skelbtis g.gif
Man reikejo mezgejos,na bet dabar jau per velu nebereikia.Mergaites is kur siuliukus perkat?Ar uzsakymu kiek turit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2010 02 07, 19:49)
O kaip smagu kad atsiliepet nors ir nedaug mergaiciu.As jau net neziurejau tos temos,sakau reiskia nera nei vienos.Na bet pas mus negi nera mezgeju,nieko nesuprantu,arba nenori gal skelbtis  g.gif
Man reikejo mezgejos,na bet dabar jau per velu nebereikia.Mergaites is kur siuliukus perkat?Ar uzsakymu kiek turit?  ax.gif

Apie jokius užsakymus net kalbos nėra, dėl savęs šį tą panarplioju ir viskas, ne man taip megzti, kad kas pirktų, kita ir už dyką neimtų mano mezginių lotuliukas.gif Man v isad viskas kreivai gaunasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2010 01 17, 16:55)
Na, Tauragės mezgėjėlių manau sunkiai seksis rasti smile.gif
4u.gif
user posted image

O jūs jei esat mezgėja, tai gal žinot kur pasiskaityt kokios info kaip tokiais sūlais megzt?

as schema turiu, kaip narpliot mirksiukas.gif
as pamezgalioju, be tik savo seimynai, tingiu su uzsakymais vazotis blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, aš irgi mezgu, jei reikia, ir pasiuvu, siuvinėju, neriu, tapau ant šilko, darau ir frivolitus... bet dažniausiai - sau, nes laiko kitiems nesurandu. Jei moku ar sugebėsiu paaiškinti, galit klaust blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivilė @ 2010 02 11, 18:02)
Sveikos, aš irgi mezgu, jei reikia, ir pasiuvu, siuvinėju, neriu, tapau ant šilko, darau ir frivolitus... bet dažniausiai - sau, nes laiko kitiems nesurandu. Jei moku ar sugebėsiu paaiškinti, galit klaust blush2.gif

Wau kokiu grozybiu lobyna turi,jei ka kreipsiuos mirksiukas.gif
O mezginuku neturi parodyt? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norwa: 11 vasario 2010 - 17:44
QUOTE(norwa @ 2010 02 11, 19:43)
Wau kokiu grozybiu lobyna turi,jei ka kreipsiuos  mirksiukas.gif
O mezginuku neturi parodyt? smile.gif

Kad šitų tai nefotografuoju. Vyro prisiprašyti neina, kad gražiai pafotkintų, o manekeno neturiu biggrin.gif Horizontalioj būsenoj fotkintas drabužis neturi vaizdo.
Vienas švarkelis čia
Jį dariau frivolitų būdu (lietuviškai, berods, vadinasi kilpinėliai)
Atsakyti