Įkraunama...
Įkraunama...

Tauragės mezgėjėlės

QUOTE(dlambliukas @ 2010 10 19, 20:08)
Norwa, šaunu, kad sutvarkė kompą thumbup.gif
Tai kad aš namuose su savo berniuku mažuoju sėdžiu ax.gif Tai laiko narpliojimui turiu blush2.gif

Man pasakymas "servetėlinis sijonas" nieko nesako doh.gif  blush2.gif Net gėda prisipažinti doh.gif

biggrin.gif nieko tokio ,kad nesupranti.Servetelinis sijonas,ar suknele,yra tai ,kad sijonine dalis mezgama,neriama is pagal serveteles schema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2010 10 20, 16:10)
biggrin.gif  nieko tokio ,kad nesupranti.Servetelinis sijonas,ar suknele,yra tai ,kad sijonine dalis mezgama,neriama is pagal serveteles schema  mirksiukas.gif

Aiškumėlis 4u.gif reiks gal kažką sumąstyt tada ax.gif
Atsakyti
Laba diena. Laumar, labai gražūs šalikėliai ax.gif thumbup.gif Norėjau paklausti. Ar tie grožiai ant jų iš vilnos?
Negaliu nepagirti mažosios manekenės kaip angelėlis. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrieliuxx: 24 spalio 2010 - 22:05
QUOTE(gabrieliuxx @ 2010 10 24, 22:57)
Laba diena. Laumar, labai gražūs šalikėliai ax.gif  thumbup.gif Norėjau paklausti. Ar tie grožiai ant jų iš vilnos?
Negaliu nepagirti mažosios manekenės kaip angelėlis. rolleyes.gif

Oi, ačiū už gražius žodžius blush2.gif
Taip ten ant šilko šalikėlių velta su vilna 4u.gif
dabar įmetu sijoną iki kelių , tik neturėjau kaip primatuoto nufotografuoti...dar kostiumėlis džiūsta ant grindų, vėliau ant manekenės nufotkinsiu.
user posted image
user posted image

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2010 11 17, 18:10)
Oi, ačiū už gražius žodžius  blush2.gif
dabar įmetu sijoną iki kelių , tik neturėjau kaip primatuoto nufotografuoti...dar kostiumėlis džiūsta ant grindų, vėliau ant manekenės nufotkinsiu.

laumar tikrai tavo tie salikeliai pasakisko grozio,svaigstu as del ju,fantastiskai naturoj atrodo.As ant marles bandziau ,tai man niekas nesigavo schmoll.gif
Reiktu ant silko pabandyt,tik geros vilnos neturiu.Cia su sluoksna darei?
Sijonelis superinis,bet kiek cia darbo doh.gif .Na bet kai isivaziuoji nera taip baisiai,ane?
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2010 11 17, 19:41)
laumar tikrai tavo tie salikeliai pasakisko grozio,svaigstu as del ju,fantastiskai naturoj atrodo.As ant marles bandziau ,tai man niekas nesigavo  schmoll.gif
Reiktu ant silko pabandyt,tik geros vilnos neturiu.Cia su sluoksna darei?
Sijonelis superinis,bet kiek cia darbo  doh.gif  .Na bet kai isivaziuoji nera taip baisiai,ane?

Velti reikia su sluoksna ant medžiagos, o medžiaga turi būti būtinai natūrali, vilną pirkdavau internetu, nes čia pas mus nesveikos kainos doh.gif Jei reikia patarimų, tai prašom, mielai užvesiu ant kelio 4u.gif
Sijonėlis tai labai platus, suvargau, kol viršų susiaurinau iki normalaus pločio smile.gif O darbo prie šio rašto tai ojojoj blink.gif bet kai trečią kartą mezgu pagal tą raštą, tai jau lengviau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumar: 17 lapkričio 2010 - 19:18
QUOTE(laumar @ 2010 11 17, 18:10)
Oi, ačiū už gražius žodžius  blush2.gif

4u.gif  4u.gif

Labai gražus sijonukas wub.gif gal schemutę būtų galima? ax.gif
Atsakyti
Laumar, labai gražus sijonas thumbup.gif

O čia mano eglutės ax.gif
user posted image
user posted image

Dar turiu su karoliukais nusinėrusi, tik dabar mąstau, kaip jam reiks išlygint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dlambliukas: 03 gruodžio 2010 - 14:23
QUOTE(dlambliukas @ 2010 12 03, 16:22)

user posted image
user posted image

Dar turiu su karoliukais nusinėrusi, tik dabar mąstau, kaip jam reiks išlygint g.gif

oi labai gražu, aš ir galvoju,ką reikia nusinarplioti gražaus ant eglutės ar šeip interjerą pasipuošti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš mąstau, kad jei įkvėpimas manęs neapleis, tai dar gal kokį angeliuką ir snaigių bandysiu panarplioti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2010 12 03, 15:22)

user posted image
user posted image

Uchhhhh,kaip grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kazkaip kaledom pakvipo bigsmile.gif
As ir buvau nusiziurejusi ta servetka su eglutem rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoleles,
kur visos dingusios??? g.gif
na kai pasipils is visu pusiu darbeliai,bus idomu paziuret mirksiukas.gif
Atsakyti