Kiaunike, labai gražūs darbeliai
QUOTE(kiaunike @ 2010 10 12, 13:41)
Sveikos mezgėjėlės, jungiuosiu prie jūsų ir aš dažniausiai mezgu savo mažąjai princesytei ir sau, kartais ir draugėms. O čia mano darbukai, gaila bet ne visi dar nufotografuoti mano darbeliai
Labas,kaip gerai,mūsų gretos didėja,darbukai šaunūs ir mergytė gražuolė O man labai nesiseka,suvienu macheriniu kostiumėliu,tai sijonasper ilgas,reikėjo kirpti,nes išardyti jau nebuo įmanoma,dabar darliemenį reikia pasiaurinti....bet niekoįveiksiu ir demonstruosiu
Laumar, lauksim rezulatatų
Aš baiginėju narplioti servetukę
Aš baiginėju narplioti servetukę
Sveikute,
O kaip saunu kiaunike kad prie musu prisijungei
Saunus,grazus tavo darbukai Kaip smagu ,kad musu daugeja.Kai atidariau tema, ilgai nesulaukiau nei vienos.O dabar jau buriukas yra
O pas mane beda,su kompu.Sakes jau jam ,baigia uzluzti.Sunus turi savaitgali gryzt,gal patvarkys.Bet bijau ,kad mano visi rastai ir mezginiai dings,o tada jau dviguba beda.Ir velnias nerandu fliasiuko,kur as ji nukisusi esu ,susikelciau.Negaliu niekur net pasidairyti forume normaliai,puslapius kol atvercia reikia laukt penkias minutes
Chuuuu pasiguodziau
O kaip saunu kiaunike kad prie musu prisijungei
Saunus,grazus tavo darbukai Kaip smagu ,kad musu daugeja.Kai atidariau tema, ilgai nesulaukiau nei vienos.O dabar jau buriukas yra
O pas mane beda,su kompu.Sakes jau jam ,baigia uzluzti.Sunus turi savaitgali gryzt,gal patvarkys.Bet bijau ,kad mano visi rastai ir mezginiai dings,o tada jau dviguba beda.Ir velnias nerandu fliasiuko,kur as ji nukisusi esu ,susikelciau.Negaliu niekur net pasidairyti forume normaliai,puslapius kol atvercia reikia laukt penkias minutes
Chuuuu pasiguodziau
Norwa, reikia tikėtis, kad tavo sūnui pavyks kaip nors išsaugoti visą informaciją
O čia mano naujausi darbeliai
QUOTE(dlambliukas @ 2010 10 12, 19:25)
Norwa, reikia tikėtis, kad tavo sūnui pavyks kaip nors išsaugoti visą informaciją
nu kokios fainulkos servetkos.Tos spalvotos labai grazios,na bet ir kitos grazios
Ačiū, norwa Tų žalių niekaip neišėjo normaliai nufotografuoti, kažko labai blizgančios gavosi Tas spalvotas iš siūlų likučių nėriau
Norwa, o tu pabandyk viską susikelti į kokią Picasą, nereikės jaudintis, kad viskas gali dingti
Sveikos mergaitės
Atnešu savo šviežiai nertas servetėles ir ateinu tuo pačiu patarimo
Sumąsčiau, kad reiktų gal nusinerti kokį sijonuką, tik dabar net nežinau nuo ko reiktų pradėti Kokius siūlus naudoti ir kokį lengvesnį modelį bandyti? Dar nesu rūbų bandžiusi nerti
Sumąsčiau, kad reiktų gal nusinerti kokį sijonuką, tik dabar net nežinau nuo ko reiktų pradėti Kokius siūlus naudoti ir kokį lengvesnį modelį bandyti? Dar nesu rūbų bandžiusi nerti
QUOTE(dlambliukas @ 2010 10 19, 17:41)
Sveikos mergaitės
Nu grazios, kaip tu taip greit jas nuneri
O del sijono tai net nezinau,reiketu lengvu siuliuku,kad mezgini netemtu zemyn(as taip manau ) As dar nesu vaseliu nerusi serveteliniu sijonu,tik virbalais mezgu servetelinius.Reiktu pabandyt ir man.
Turiu pasigirti sunus kompa sutvarke
Papildyta:
Mergytes, mus perkele i kita forumaaaaaa......
QUOTE(norwa @ 2010 10 19, 20:01)
Nu grazios, kaip tu taip greit jas nuneri
O del sijono tai net nezinau,reiketu lengvu siuliuku,kad mezgini netemtu zemyn(as taip manau ) As dar nesu vaseliu nerusi serveteliniu sijonu,tik virbalais mezgu servetelinius.Reiktu pabandyt ir man.
Norwa, šaunu, kad sutvarkė kompą
Tai kad aš namuose su savo berniuku mažuoju sėdžiu Tai laiko narpliojimui turiu
Man pasakymas "servetėlinis sijonas" nieko nesako Net gėda prisipažinti