Sveika prisijungusi prie mūsų būrio,dlambliuk, kruopštūs darbai,o jau raudonoji kaip patiko,gal raštelį galėtum įmesti???
Aš turiu numezgusi ilgą sijoną,o dabar prie jo megztuką kankinu,o mezgu plonais virbalais,tai jau taip nesimezga kai viską užbaigsiu ir klientė pasisiūs pamušalą, demonstruosiu,tiesa, dar pradėtas maherinis sijonas-(sarafanas?)-ryžos spalvos rudeniui man pasipuošti
Na labai gražūs darbeliai labai kruopštūs smagu,kad mūsų čia gausėja
Mergaitės, gal kuri kur Tauragėj užmatėt pirkti aplikacijų? Baigiu savo vaikinui narplioti šaliką, tai dabar mąstau, kuo jį pagražinti
QUOTE(dlambliukas @ 2010 10 10, 21:46)
Mergaitės, gal kuri kur Tauragėj užmatėt pirkti aplikacijų? Baigiu savo vaikinui narplioti šaliką, tai dabar mąstau, kuo jį pagražinti
mačiau vienintelėj vietoj kažkada, audinių parduotuvėj, prieš buvusį ,,Fortūnatą,, , ten dabar kirpykla.
QUOTE(laumar @ 2010 10 11, 07:45)
mačiau vienintelėj vietoj kažkada, audinių parduotuvėj, prieš buvusį ,,Fortūnatą,, , ten dabar kirpykla.
Čia Bažnyčių gatvėj?
Norwa, graži servetėlė
O aš įkeliu parodyti savo šalikėlį Realiai jis sodriau raudonas
QUOTE(dlambliukas @ 2010 10 11, 18:03)
Norwa, graži servetėlė
Ohoho koks fainutis,as ir kazkada zadejau toki panasu nusinert,tikrai labai grazus
oi graži servetėlė Norwa neįprasta
ir Dlambliuko šalikėlis simpatiškas
norėčiau savo spurgiukui nunarplioti šalikiukas, bet nesugalvoju kokį, kad būtų patogus ir gražus
ir Dlambliuko šalikėlis simpatiškas
norėčiau savo spurgiukui nunarplioti šalikiukas, bet nesugalvoju kokį, kad būtų patogus ir gražus
Sveikos mezgėjėlės, jungiuosiu prie jūsų ir aš dažniausiai mezgu savo mažąjai princesytei ir sau, kartais ir draugėms. O čia mano darbukai, gaila bet ne visi dar nufotografuoti mano darbeliai