Įkraunama...
Įkraunama...

Tauragės mezgėjėlės

Sveika prisijungusi prie mūsų būrio,dlambliuk, kruopštūs darbai,o jau raudonoji kaip patiko,gal raštelį galėtum įmesti???

Aš turiu numezgusi ilgą sijoną,o dabar prie jo megztuką kankinu,o mezgu plonais virbalais,tai jau taip nesimezga doh.gif kai viską užbaigsiu ir klientė pasisiūs pamušalą, demonstruosiu,tiesa, dar pradėtas maherinis sijonas-(sarafanas?)-ryžos spalvos rudeniui man pasipuošti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumar: 06 spalio 2010 - 07:23
Na labai gražūs darbeliai wub.gif labai kruopštūs mirksiukas.gif smagu,kad mūsų čia gausėja thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už pagyras mano darbeliams 4u.gif
O čia schemutė mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri kur Tauragėj užmatėt pirkti aplikacijų? g.gif Baigiu savo vaikinui narplioti šaliką, tai dabar mąstau, kuo jį pagražinti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dlambliukas: 10 spalio 2010 - 20:47
QUOTE(dlambliukas @ 2010 10 10, 21:46)
Mergaitės, gal kuri kur Tauragėj užmatėt pirkti aplikacijų? g.gif Baigiu savo vaikinui narplioti šaliką, tai dabar mąstau, kuo jį pagražinti rolleyes.gif

mačiau vienintelėj vietoj kažkada, audinių parduotuvėj, prieš buvusį ,,Fortūnatą,, , ten dabar kirpykla. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2010 10 11, 07:45)
mačiau vienintelėj vietoj kažkada, audinių parduotuvėj, prieš buvusį ,,Fortūnatą,, , ten dabar kirpykla. 4u.gif

Čia Bažnyčių gatvėj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2010 10 11, 12:47)

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2010 10 11, 12:47)

Sveikos, smile.gif
man atrodo,kad Baznyciu gatvej,audiniu parduotuvej paziurek,o Gustinoj neziurejai?

Kazkodel pradejo patikti tamsiu spalvu serveteles,graziai man ziurisi ant staliuko.Cia pabandymui mezgiau,siulai tik nekokie schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Norwa, graži servetėlė bigsmile.gif thumbup.gif

O aš įkeliu parodyti savo šalikėlį ax.gif Realiai jis sodriau raudonas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dlambliukas: 11 spalio 2010 - 17:04
QUOTE(dlambliukas @ 2010 10 11, 18:03)
Norwa, graži servetėlė bigsmile.gif  thumbup.gif

O aš įkeliu parodyti savo šalikėlį ax.gif Realiai jis sodriau raudonas biggrin.gif

Ohoho koks fainutis,as ir kazkada zadejau toki panasu nusinert,tikrai labai grazus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norwa: 11 spalio 2010 - 17:09
oi graži servetėlė Norwa mirksiukas.gif wub.gif neįprasta thumbup.gif

ir Dlambliuko šalikėlis simpatiškas thumbup.gif

norėčiau savo spurgiukui nunarplioti šalikiukas, bet nesugalvoju kokį, kad būtų patogus ir gražus smile.gif
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės, jungiuosiu prie jūsų ir aš 4u.gif dažniausiai mezgu savo mažąjai princesytei ir sau, kartais ir draugėms. O čia mano darbukai, gaila bet ne visi dar nufotografuoti mano darbeliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiaunike: 12 spalio 2010 - 12:42