Įkraunama...
Įkraunama...

Tauragės mezgėjėlės

QUOTE(Kkunigunda @ 2010 08 03, 12:07)
šaunuolė Norwa, na fantazijos tau netrūksta  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Aciu Kkunigunda , masciau g.gif masciau,ir primasciau lotuliukas.gif kaip tau su nerimais? Turbut jau laiko nelabai lieka,su pupyte reikia uzsiimt.
Atsakyti
Oho kokie darbai wub.gif wub.gif wub.gif
mano darbai jau beveik baigiami ryt nešu antrą suknytę pas siuvėją, vakare turėtų būti fotosesija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2010 08 04, 11:39)
Oho kokie darbai wub.gif  wub.gif  wub.gif
mano darbai jau beveik baigiami ryt nešu antrą suknytę pas siuvėją, vakare turėtų būti fotosesija  mirksiukas.gif

Aciu,
na laukiam,laukiam,kokiu grozybiu ikelsi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2010 08 04, 20:28)
Aciu,
na laukiam,laukiam,kokiu grozybiu ikelsi  bigsmile.gif

Viskas numegzta, ir sijoną savo žydrą spėjau nunerti, vakare pasiimsiu iš siuvėjos biggrin.gif
Sėdžiu dabar darbe rami, kad spėjau, nes ryt ryte išvažiuoju ir be dviejų savaičių negrįšiu vacation1.gif vacation4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumar: 05 rugpjūčio 2010 - 07:58
QUOTE(laumar @ 2010 08 05, 08:51)
Viskas numegzta, ir sijoną savo žydrą spėjau nunerti, vakare pasiimsiu iš siuvėjos  biggrin.gif
Sėdžiu dabar darbe rami, kad spėjau, nes ryt ryte išvažiuoju ir be dviejų savaičių negrįšiu  vacation1.gif  vacation4.gif

O kaip saunu drinks_cheers.gif ,viska suspejai.Tai gal vakare ikelsi savo grozius?
Man atostogos jau i pabaiga verysad.gif .Taip gera papoilsiaut vacation1.gif
vacation4.gif
Atsakyti
pažiūrėkit paraše mirksiukas.gif Tik mano manekene per maža šiek tiek šiom suknelėm ax.gif Kai grįšiu parodysiu irmezginių temoj.

Iki mergaitės bye1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumar: 05 rugpjūčio 2010 - 19:16
QUOTE(laumar @ 2010 08 05, 19:56)
pažiūrėkit paraše  mirksiukas.gif Tik mano manekene per maža  šiek tiek šiom suknelėm ax.gif Kai grįšiu parodysiu irmezginių temoj.

Iki mergaitės  bye1.gif

Geru atostogu!!!!! user posted image
Nu jau labai grazios suknytes,ir sijonukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norwa: 05 rugpjūčio 2010 - 20:12
QUOTE(norwa @ 2010 08 03, 14:29)
Aciu Kkunigunda ,  masciau  g.gif  masciau,ir primasciau  lotuliukas.gif  kaip tau su nerimais? Turbut jau laiko nelabai lieka,su pupyte reikia uzsiimt.

tai va vis to laiko stygius mirksiukas.gif nėriau skraistę mažajei,kai atšals orai, nebaigiau, na nebedaug beliko mirksiukas.gif užsimąsčiau užuolaidas virtuvėj nusinarplioti doh.gif pamačiau intike gerų idėjų mirksiukas.gif na žodžiu doh.gif doh.gif doh.gif
dabar dar kraustynės, remontai doh.gif dar kol įsikursim blink.gif o dar kiek visko primąsčiusi esu mirksiukas.gif krikštynos ir pan g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2010 08 05, 22:22)
tai va vis to laiko stygius mirksiukas.gif nėriau skraistę mažajei,kai atšals orai, nebaigiau, na nebedaug beliko mirksiukas.gif užsimąsčiau užuolaidas virtuvėj nusinarplioti doh.gif pamačiau intike gerų idėjų mirksiukas.gif na žodžiu  doh.gif  doh.gif  doh.gif
dabar dar kraustynės, remontai doh.gif dar kol įsikursim blink.gif  o dar kiek visko primąsčiusi esu mirksiukas.gif krikštynos ir pan g.gif

As ir pradejus turiu uzuolaidas nert,jau stovi vietoj turbut metai laiko,jauciu reiks isardyt,nes siulai nekokie,toks tysalas gaunasi.Reiks koki kitoki rasta pasiziuret.Na cia ir as biski ne i tema lotuliukas.gif ,pas mus irgi remontai vyksta,ir dar ilgai vyks doh.gif
Atsakyti
Sveikos, pagaliau ir aš prisiruošiau pasirodyd kelis savo darbus. Pirmą kartą tokius dariau, tai gal ne visai vykę. Nei megzti, nei nerti, bet iš vilnos, tai biškiuka į temą taikau rolleyes.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kivilė @ 2010 08 10, 12:51)
Sveikos, pagaliau ir aš prisiruošiau pasirodyd kelis savo darbus. Pirmą kartą tokius dariau, tai gal ne visai vykę. Nei megzti, nei nerti, bet iš vilnos, tai biškiuka į temą taikau rolleyes.gif

I tema,i tema mirksiukas.gif ,rodomes viska,ka musu rankeles padaro(i temos antraste nekreipiam demesio lotuliukas.gif )
Oho kokie fainus tepukai,kaip pirma kart darei ,tai pagirtina.As tokiu dar nebandziau velt,tik papuosaliukus.Mano parase yra keli papuosaliukai.
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2010 08 06, 00:50)
As ir pradejus turiu uzuolaidas nert,jau stovi vietoj turbut metai laiko,jauciu reiks isardyt,nes siulai nekokie,toks tysalas gaunasi.Reiks koki kitoki rasta pasiziuret.Na cia ir as biski ne i tema  lotuliukas.gif  ,pas mus irgi remontai vyksta,ir dar ilgai vyks  doh.gif

aš tai iš gėlyčių neriu, jungsiu su medžiaga g.gif o pas mane labai tvirtos gaunasi iš nėrimo siūlų, na galvoju, tik ar šviesa pro jas pateks lotuliukas.gif doh.gif
na žiūrėsim g.gif jo remontai ir pas mus jau pradėjo darytis, kaip nesibaigiantys doh.gif

Kivile gražūs darbeliai mirksiukas.gif
Atsakyti