Įkraunama...
Įkraunama...

Tauragės mezgėjėlės

QUOTE(laumar @ 2010 07 16, 11:41)
Sveikos  4u.gif  4u.gif
Jungiuos prie jūsų biggrin.gif  Gaila, kad tik šiandien atradau šią temą, o  mano darbai  čia , deja ne visi sudėti...

Ryte besiruošdama į darbą sugalvojau, kad man labai reikia žydro trumpo nerto sijonuko  g.gif po darbo lėksiu į Gustiną siūlų pirkti...paskui pasirodysiu...

Labai gražūs tavo darbai ir modeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivilė @ 2010 07 16, 10:44)
Labai gražūs tavo darbai ir modeliai  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2010 07 16, 11:41)
Sveikos  4u.gif  4u.gif
Jungiuos prie jūsų biggrin.gif  Gaila, kad tik šiandien atradau šią temą, o  mano darbai  čia , deja ne visi sudėti...

Ryte besiruošdama į darbą sugalvojau, kad man labai reikia žydro trumpo nerto sijonuko  g.gif po darbo lėksiu į Gustiną siūlų pirkti...paskui pasirodysiu...

norwa tavo darbai nuostabūs, krikštynų suknytė fantastiška 4u.gif  4u.gif  4u.gif Kur perki macherinius siūlus, ar Tauragėj?

grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
laumar oi kaip smagu,kad jungiesi prie musu, drinks_cheers.gif ,o musu tiek mazai verysad.gif
Tavo darbeliai superiniai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Siulus ir is cia perku,kartais tai dukra,tai sesuo nuperka is Vilniaus atveza,ten pigiau kainuoja,pas mus kosmines kainos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norwa: 16 liepos 2010 - 19:50
QUOTE(norwa @ 2010 07 16, 20:48)
laumar   oi kaip smagu,kad jungiesi prie musu,  drinks_cheers.gif  ,o musu tiek mazai  verysad.gif
Tavo darbeliai superiniai  4u.gif   4u.gif   4u.gif
Siulus ir is cia perku,kartais tai dukra,tai sesuo nuperka is Vilniaus atveza,ten pigiau kainuoja,pas mus kosmines kainos  doh.gif

Ačiū už pagyras, turiu du neskubius užsakymus macherinių suknyčių mergytėm, būtinai parodysiu, o dabar neriu sau mėlyną trumpą sijoną , kurio šiandien užsigeidžiau...
Aš macherinius siūlus perku internetu, jei reikės parašysiu adresą, vienas matkelis išeina apie 9 Lt. o Gustinoj 17 doh.gif Skirtumas nerealus blink.gif blink.gif

Man labai patiko tamstos suknelė ilga nerta aukso spalvos, kokiu būdu tu ją platinai???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumar: 16 liepos 2010 - 20:18
QUOTE(laumar @ 2010 07 16, 21:18)
Ačiū už pagyras, turiu du neskubius užsakymus macherinių suknyčių mergytėm, būtinai parodysiu, o dabar neriu sau mėlyną trumpą sijoną , kurio šiandien užsigeidžiau...
Aš macherinius siūlus perku internetu, jei reikės parašysiu adresą, vienas matkelis išeina apie 9 Lt. o Gustinoj 17  doh.gif Skirtumas nerealus  blink.gif  blink.gif

Man labai patiko tamstos suknelė ilga nerta aukso spalvos, kokiu būdu  tu ją platinai???

Na dar nebaigei sijonuko? Noriu pamatyt ax.gif
As irgi baigiau ir bliuskute ir sijonuka,tik kazkaip nenufotkinu,reiks prisiruost grieztai ir nufotkint.Dabar neriu maudymosi kostiumely,bet mano figurai nezinau kaip iseis g.gif ,jei nepavyks nerodysiu lotuliukas.gif
Adresiuka siulu noreciau blush2.gif
Ta auksine suknele, platinau gelytes tankiau i tarpus dariau,o apacioj ne pagal rasta ,jas tankiai dariau.Turbut nesuprantamai paaiskinau doh.gif .Jei nersi paaiskinsiu is naujo.
Atsakyti
siulai

sijonas eina į pabaigą, bet ruošiuos kelionei, galiu nespėti iki jos pasirodyti. Dėl suknelės nėrimo reiks konkrečiau pasikalbėti, bet jau kai parvažiuosiu, po savaites ar pusantros...
Ar galiu paklausti kuriam rajone gyveni? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2010 07 20, 08:23)
siulai

sijonas eina į pabaigą, bet ruošiuos kelionei, galiu nespėti iki jos pasirodyti. Dėl suknelės nėrimo reiks konkrečiau pasikalbėti, bet jau kai parvažiuosiu, po savaites ar pusantros...
Ar galiu paklausti kuriam rajone gyveni? 4u.gif

Parasiau i AZ
Uz nuoroda Aciu 4u.gif Tik kazi ar spalvos atitinka,kaip parodyta paveikslelyje g.gif Maxius tik internetu esu atsisiuntus,tai spalvos atitiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norwa: 20 liepos 2010 - 10:02
QUOTE(norwa @ 2010 07 20, 10:59)
Parasiau i AZ
Uz nuoroda Aciu  4u.gif  Tik kazi ar spalvos atitinka,kaip parodyta paveikslelyje  g.gif  Maxius tik internetu esu atsisiuntus,tai spalvos atitiko.

Kiek pirkau, o pirkau nemažai, tikrai atitiko, be to kelis kartus ten skambinau, labai maloniai viskas buvo paaiškinta ir patarta 4u.gif Ir labai visada greitai gaudavau siuntinius. biggrin.gif
Atsakyti
Na mezgėjos, kur prapuolėt g.gif tikriausiai intensyviai mezgat, arba vacation1.gif vacation4.gif
Aš sijono sau nėrimą atidėjau į šoną, reikėjo draugei numegzti sijoną ekstra, ir jau pradėjau antrąją suknikę macherinę, pirmai tik rankovių trūksta. Macherinę suknytę savo dukrai mezgiau savaitę, per atostogas, o dabar einu darbą ir turiu tik pusantros savaitės dviem numegzti blink.gif blink.gif
Ir drauges sijono nuotraukos laukia ir dar bus, o dabar iki malonaus, nes kol nebaigsiu neužbėgsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
laumar kaip sekasi ? smile.gif
Na rodausi ka zadejau
user posted image

user posted image

user posted image

Na o cia kartu

user posted image

Pagal sita servetele neriau bliuskute

user posted image
Atsakyti