Taurages ir is aplinkiniu rajonu mezgejeles atsiliepkit
parasyk ko konkreciai ieski, nes mano mama mezga bet nezinau ko tau rekia
QUOTE(Kristina A-A @ 2010 01 15, 22:51)
parasyk ko konkreciai ieski, nes mano mama mezga bet nezinau ko tau rekia
Noreciau suzinoti ar viska mezga ,pvz sukneles ,sijonus,megztinius......nu vienu zodziu ar viska
Na negi siame kraste nera mezgejeliu
mano mama mezga bet ji daugiau visa gimine apmezga. daugiau kojines, vaikiskus rubelius, megztukus. ji pati siuveja ti labai graziai megstiniu rankoves ismezga. nezinau ko konkreciai reikia ir ko tu ieskai nes ji netoli Gaures gyvena jei ka.parasyk ko tau reikia as mamos paklausciau
QUOTE(Kristina A-A @ 2010 01 16, 20:20)
mano mama mezga bet ji daugiau visa gimine apmezga. daugiau kojines, vaikiskus rubelius, megztukus. ji pati siuveja ti labai graziai megstiniu rankoves ismezga. nezinau ko konkreciai reikia ir ko tu ieskai nes ji netoli Gaures gyvena jei ka.parasyk ko tau reikia as mamos paklausciau
Paplepet norejau apie mezginukus
Gal tavo mama turi kokiu pazystamu mezgeju? Nes man ju biski veliau reikes
Na, Tauragės mezgėjėlių manau sunkiai seksis rasti
O jūs jei esat mezgėja, tai gal žinot kur pasiskaityt kokios info kaip tokiais sūlais megzt?
O jūs jei esat mezgėja, tai gal žinot kur pasiskaityt kokios info kaip tokiais sūlais megzt?
QUOTE(raimuxe @ 2010 01 17, 17:55)
Na, Tauragės mezgėjėlių manau sunkiai seksis rasti
O jus is kur? Na bet tikrai negi nei vienos nera,kuri megztu ar nertu ?
Apie juos buvo rasyta saliu temoj,bet jau senokai.Nepamenu net kur .Seip paduotuvej perkant pardaveja turetu parodyt,pas mus maciau buvo ant prekystalio padeta ir kazkiek pamegzta,tai supratau kad kazkuriai pirkejai pardaveja rode kaip megzt
Nera nei vienos...