Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(Musinukė @ 2010 03 26, 13:14)
Rasa tai išvis nieko nenaikina, gal nebent spuogų atsiradimą pastabdo. Duobučių neturiu (tfu, tfu, tfu...), bet dėmeles Neostrata tikrai šviesina gan veiksmingai, nors aš kol kas naudoju tik du produktus - tirpalą, skirtą riebiai odai, ir losjoną su SPF.

kas cia per tirpalas? cia kaip dieninis kremas?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 03 27, 14:31)
kas cia per tirpalas? cia kaip dieninis kremas?

„NeoStrata Oily Skin Solution", pH 3,9.
Nea, čia skystis, aš jį naudoju kaip toniką prieš tą dieninį losjoną su SPF, o vakare vieną arba po jo dar Akne BP5 emulsiją tepu.
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2010 03 29, 08:12)
„NeoStrata Oily Skin Solution", pH 3,9.
Nea, čia skystis, aš jį naudoju kaip toniką prieš tą dieninį losjoną su SPF, o vakare vieną arba po jo dar Akne BP5 emulsiją tepu.

Sis tirpalas sviesina demeles?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 03 29, 12:50)
Sis tirpalas sviesina demeles?

Būtų užtekę tiesiog grįžti vieną puslapį atgal...

QUOTE(Musinukė @ 2010 03 26, 12:14)
Rasa tai išvis nieko nenaikina, gal nebent spuogų atsiradimą pastabdo. Duobučių neturiu (tfu, tfu, tfu...), bet dėmeles Neostrata tikrai šviesina gan veiksmingai, nors aš kol kas naudoju tik du produktus - tirpalą, skirtą riebiai odai, ir losjoną su SPF.

Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2010 03 29, 13:42)
Būtų užtekę tiesiog grįžti vieną puslapį atgal...

Kadangi paraset ,,naudoju tik du produktus - tirpalą, skirtą riebiai odai, ir losjoną su SPF" ,tai norejau pasitikslinti,apie kuri kalba eina.
Atsakyti
perverciau visa tema bet taip irneradau informacijos, kur butu galima vilniuj proceduras su rugstimi pasidaryti. pas mane like po spuogu tokie randeliai, kaip dideles poros, tai as jas noreciau kazkaip sumazinti. kur vilniuj galima tai pasidaryti ir kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2010 04 01, 08:53)
perverciau visa tema bet taip irneradau informacijos, kur butu galima vilniuj proceduras su rugstimi pasidaryti. pas mane like po spuogu tokie randeliai, kaip dideles poros, tai as jas noreciau kazkaip sumazinti. kur vilniuj galima tai pasidaryti ir kokios  kainos?

Pirmam psl.yra nuoroda i ankstesne tema,ten daug prikalbeta kur ir uz kiek smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 03 14, 15:27)
galima mirksiukas.gif  trumpai tariant paskatina kraujotaka, padeda nuo demeiu ant veido, nuo spuogu, nuo melyniu.o cia mergaites ziuriu jau rase apie ta priemone: http://www.supermama...;#entry21186693

o jį galima naudot dabar,kai jau saulutė vis skaisčiau šviečia?

Ir kokioj konkrečiai vaistinėj pirkai?
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2010 04 11, 19:38)
o jį galima naudot dabar,kai jau saulutė vis skaisčiau šviečia?

Ir kokioj konkrečiai vaistinėj pirkai?

Manau - taip, kodel neturetu buti galima g.gif
vu vaistinej rolleyes.gif
Atsakyti
KUr Siauliuose butu galima isigyte Neostrata kosmetikos?
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 04 12, 20:09)
Manau - taip, kodel neturetu buti galima g.gif 
vu vaistinej rolleyes.gif

Todel kad tas balinancias priemones naudot ir procedurtas atlikti rekomenduoja saltuoju metu laiku,kol saules mazai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2010 04 13, 13:35)
Todel  kad tas balinancias priemones naudot  ir procedurtas atlikti rekomenduoja saltuoju metu laiku,kol saules mazai smile.gif

jeigu tai butu balinancioji priemone - tada taip rolleyes.gif cia yra kraujo mikrocirkuliacija pagreitinanti priemone ir nieko bendro su balinimu neturi rolleyes.gif
Atsakyti