Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(charisma2121 @ 2010 03 13, 17:28)
siandie nusipirkau Bodiaga forte, idomu, gal kuri jau badete, kaip poveikis? bigsmile.gif

o iš kur tu jį pirkai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaripe @ 2010 03 14, 15:57)
o iš kur tu jį pirkai? blush2.gif

pilna vaistinese.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 03 14, 16:27)
galima mirksiukas.gif  trumpai tariant paskatina kraujotaka, padeda nuo demeiu ant veido, nuo spuogu, nuo melyniu.o cia mergaites ziuriu jau rase apie ta priemone: http://www.supermama...;#entry21186693

Dėkui bigsmile.gif Bus būtų įdomus atsiliepimai po kurio laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 03 15, 16:39)
Dėkui bigsmile.gif Bus būtų įdomus atsiliepimai po kurio laiko ax.gif

Biodaga siandien apziurejau VU vaistinej,tai nesugunde,nes sudetis labai nekokia,turetu kimsti poras,tai pabijojau pirkti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 15 kovo 2010 - 19:58
QUOTE(Maserati @ 2010 03 15, 20:57)
Biodaga siandien apziurejau VU vaistinej,tai nesugunde,nes sudetis labai nekokia,turetu kimsti poras,tai pabijojau pirkti rolleyes.gif

ziurejai krema su bodiaga ar bodiaga forte? vaistininke kaip tik ja rekomendavo problematiskai odai, kaip nekemsancia poru, tad ja labiau pasitikiu rolleyes.gif as naudoju 3 diena, man patinka dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 03 15, 23:36)
ziurejai krema su bodiaga ar bodiaga forte? vaistininke kaip tik ja rekomendavo problematiskai odai, kaip nekemsancia poru, tad ja labiau pasitikiu rolleyes.gif  as naudoju 3 diena, man patinka dirol.gif

Biodaga, sake forte ispardave neseniai ,tai veliau tik bus smile.gif O tepi kaip kauke ar krema? Idomus bus atsiliepimai po ilgesnio panaudojimo ax.gif As tai vaistininkem pasitikiu is dalies tik,nes ko tik paklausi,tai del visko sako,jo jo,geras tikrai,padeda ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 15 kovo 2010 - 22:44
QUOTE(Maserati @ 2010 03 15, 23:40)
Biodaga, sake forte ispardave neseniai ,tai veliau tik bus smile.gif O tepi kaip kauke ar krema? Idomus bus atsiliepimai po ilgesnio panaudojimo ax.gif As tai vaistininkem pasitikiu is dalies tik,nes ko tik paklausi,tai del visko sako,jo jo,geras tikrai,padeda ir pan. biggrin.gif

siaip manau, kad universaliu dalyku nera, todel, jeigu yra galimybe geriau isbandyti paciam. nes viskas, ypac, kas liecia veido oda labai individualu, pvz mano oda labai jautri, daug dalyku atmeta ir nepriima.
tepu kaip kauke, nelabai isivaizduoju, kaip butu kaip kremas, nes tas gelis su smulkiom dalelem, jos lieka at odos, neisigeria, ir dar su zemes atspalviu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 03 16, 00:10)
siaip manau, kad universaliu dalyku nera, todel, jeigu yra galimybe geriau isbandyti paciam. nes viskas, ypac, kas liecia veido oda labai individualu, pvz mano oda labai jautri, daug dalyku atmeta ir nepriima.
tepu kaip kauke, nelabai isivaizduoju, kaip butu kaip kremas, nes tas gelis su smulkiom dalelem, jos lieka at odos, neisigeria, ir dar su zemes atspalviu biggrin.gif

Kasdien reikia tepti sita kauke?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 03 12, 13:49)
kur darotes?

Šiauliuose, grožio ir sveikatos klinikoje. atrodo taip vadinasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 03 16, 11:55)
Kasdien reikia tepti sita kauke?

neparasyta kaip daznai.
Atsakyti
as ir turiu tokiu pora raudonu lopeli likusiu po spuogu. Mano kosmetologe sake, kad tai nuo spuogelio spaudinejimo traumavesi kapiliarai ir su laiku turetu sumazeti ar pranykti. Tik jauciu ilgai reiks laukt ax.gif
Atsakyti
gal kas apsviestu biggrin.gif kuo skiriasi neostrata produktai nuo rasos su rugstymis prodktu..?kaina tai zymiai biggrin.gif
Atsakyti