Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(kumiko @ 2010 02 01, 15:51)
kaip jums rezultatai? kiek proceduru is viso daretes ir kiek lt is viso sumokejote g.gif

Aišku, rezultatas yra, o šiaip neskaičiavau.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 02 01, 16:10)
Aišku, rezultatas yra, o šiaip neskaičiavau.

o po kiek laiko vel reiktu tas proceduras kartoti?
Atsakyti
Gal kas zino kur Kaune atlieka TCA ? rolleyes.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir as i jusu gretas.Pradejau darytis rugstinius pylingus ir as,nors kaip buvau paskaicius ankstesne temele tai bijojau ryztis.Isivaizdavau,kad jau kelias dienas is namu bijosiu eiti.Nieko panasaus,jau pasidariau 5 proceduras kas savaite.Mano oda turbut ( pati juokauju)kaip dramblio.pirma karta dare 25%rugsti,paskui 3proceduras po 35%rugsties,o paskutini karta 50%,tai paskutini karta jau grauze gerai.Oda nepasakyciau ,kad lupasi,tik vietomis paserpetoja ir viskas,bet rezultatas matosi,oda sviesesne ir svelnesne pasidare ir spuogu nauju nebekyla.Kaip man sake pasidaryti 10kartu,o paskui i menesi po karta ateiti,naudoju rugstines priemones ir ruosiuosi vasarai.O del demeliu ir man patare vasara nepiknaudziauti saulyte tongue.gif o kadangi priemones su spf tai galiu ir vasara naudoti.Tai tokie mano ispudziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2010 02 02, 17:22)
Prisijungsiu ir as i jusu gretas.Pradejau darytis rugstinius pylingus ir as,nors kaip buvau paskaicius ankstesne temele tai bijojau ryztis.Isivaizdavau,kad jau kelias dienas is namu bijosiu eiti.Nieko panasaus,jau pasidariau 5 proceduras kas savaite.Mano oda turbut ( pati juokauju)kaip dramblio.pirma karta dare 25%rugsti,paskui 3proceduras po 35%rugsties,o paskutini karta 50%,tai paskutini karta jau grauze gerai.Oda nepasakyciau ,kad lupasi,tik vietomis paserpetoja ir viskas,bet rezultatas matosi,oda sviesesne ir svelnesne pasidare ir spuogu nauju nebekyla.Kaip man sake pasidaryti 10kartu,o paskui i menesi po karta ateiti,naudoju rugstines priemones ir ruosiuosi vasarai.O del demeliu ir man patare vasara nepiknaudziauti saulyte tongue.gif o kadangi priemones su spf tai galiu ir vasara naudoti.Tai tokie mano ispudziai 4u.gif

Man irgi tik šerpetoja odytė, nesilupa. Bet man darė tik 2 proceūras. Oda p[agražėjo, bet sakyčiau dar nėra gerai visai. O jums net 10 procedūrų sakė darytis. O man dabar tik po mėnesio.. kažin ar ne per mažai paskyrė procedūrų man g.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 02 02, 18:56)
Man irgi tik šerpetoja odytė, nesilupa. Bet man darė tik 2 proceūras. Oda p[agražėjo, bet sakyčiau dar nėra gerai visai. O jums net 10 procedūrų sakė darytis. O man dabar tik po mėnesio.. kažin ar ne per mažai paskyrė procedūrų man g.gif

Nezinau,cia kaip gydymas gal,nes yra ir spuogu ir randeliu.Kartais per procedura net isspaudzia kelis spuogus kurie jau kaip ir islipe smile.gif buna.Kaip supratau tai yra dvi rugsciu rusys,vienos nuo spuogu,o kitos nuo pigmentiniu demeliu,tai buna dienu,kad sutepa viena,o paskui ir kita.Gal oda greiciau susitvarko,nes po valymu kokia 2dienas naudoju medetku seruma,tai tikrai labai gerai ir nuramina oda.Ka pastebejau tai labai faina oda pasidare,nes pas mane jinai riebi buvo tai visada jauciausi tokiu nesvariu veidu,kad vaiksiociau doh.gif Nu lauksime rezultatu velesniu ax.gif
Atsakyti
Koks medetkų serumas?
Atsakyti
Man kosmetologe pardave ,kaip raso jis skirtas profesionaliam naudojimui butent po veido valymu,cheminio odos sveitimo.Naudoju visa linija sios kosmetikos,prausikli,krema ir si seruma kai reikia.Dar laukiu maskuoklio,nes tikrai gerai uzmaskuoja visas deneles,o po proceduros iseinu graziai uzmaskuota lotuliukas.gif
Atsakyti
O koks linijos pavadinimas? smile.gif
Atsakyti
O.D.A man atrodo yra ju tinklapis .Lietuviska kosmetika.Man tai ji patinka ir kainos priimtinos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2010 02 03, 13:35)
O.D.A  man atrodo yra ju tinklapis .Lietuviska kosmetika.Man tai ji patinka ir kainos priimtinos mirksiukas.gif

Domėjaus šiek tiek šia firma, bet atsiliepimų nebuvau skaičius. Gana nauja firma kiek man atrodo smile.gif

O man irgi tai gera, oda tokia daug švaresnė jaučiasi smile.gif
Atsakyti
Merginos,gal galetumet patarti kokia tikrai gera kosmetologe dirbancia su rugstimis vilniuje? ax.gif Noreciau aptvarkyt problemine odele...
Atsakyti