Verto dėmesio dermatologo taip ir neatradau, todėl rekomenduoti negaliu
Bet kai turi problemą, tai nuolat ieškai atsakymų/sprendimų, tokiam amžiuje, kai brendimas baigiasi, o bėrimas ne - labiausiai tikėtina, kad problemos yra hormoninės, arba streikuoja koks nors vidaus organas (pvz. kepenys), netoleruoja kokio nors maisto ar pan.
Kiekviena atranda sau optimalų sprendimą (kontraceptikai, maisto testai/derinimas, kosmetologinės procedūros ir pan., maisto papildai)
Kontraceptikus geriu 5 metai (nuo 24 m.). Nesakau, kad jie sutvarkė problemas iškart, bet kokių metų bėgyje pradėjo berti mažiau. Aišku oda nėra ideali ir dabar, bet nuolatinio bėrimo - nebėra. Kart nuo karto darausi veido procedūras, ieškau, kas labiausiai tinka odai, su kokia kosmetika jaučiasi geriausiai.
Iš veido procedūrų man geriausios nestiprios rūgštinės procedūros (bet kosmetika su rūgštimis nuolat - netinka), esu išbandžiusi įvairių veido valymų, kitokių procedūrų, bet man didžiausią efektą duoda būtent rūgštis, nors kosmetologų nuomonės apie šias procedūras irgi dviprasmiškos...
mergaites,o kuo skiriasi rugstinis pilingas nuo rugstinio veido valymo? as pradejau darytis kazkuri is ju jau eisiu I trecia,bet nera kazkokiu pokyciu,bent as dar nematau,ne lupasi ne ka,tik papleiskanojo po pirmo karto,o si kart visai nieko,apart kad labiau spuogai pradejo kilt,bet kosmetologe sake,kad atseit taip oda valosi
Sveikos
ar niekas nesilankėte Verkių klinikoje dėl veido odos?
šiandien kaip tik buvau pas dermatologę, tai ji apžiūrėjusi patarė kreiptis dėl rimtesnio gydymo.Ten yra ir pavyzdžiai kaip gydoma prieš ir po.... Labai gundausi, tik labai gaila, kad paslaugų kainų jie nerašo...
ar niekas nesilankėte Verkių klinikoje dėl veido odos?
šiandien kaip tik buvau pas dermatologę, tai ji apžiūrėjusi patarė kreiptis dėl rimtesnio gydymo.Ten yra ir pavyzdžiai kaip gydoma prieš ir po.... Labai gundausi, tik labai gaila, kad paslaugų kainų jie nerašo...
Sveikos, norejau pasiklausti. Turejau viena gilumini spuoga netoli nosies. Iskilo jis man pries metus kazkur, o pats gumbelis vis po oda issilaike, neiissivaiksciiojo bei vis atsinaujindavo doh.gif Neiskentusi nuejau pas dermataloge, kad ji man ta spuoga "istrauktu". Tiksliai nepasakysiu, ka ji naudojo, bet skaudejo labai kai atliko procedura. Uzsidejo sasas, jis nusilupo ir pamaciau, kad toj vietoj dabar palikus raudona demele, kuri net didesne nei pats spuogas buvo. Esu sviesiaode, todel ta raudona deme tiesiog sviecia. Jau geriau tas giluminis spuogelis buvo, kuris nebuvo toks ryskus, tik iskiles. Kaip manot ar pranyks man ta deme verysad.gif praejo kazkur 3 savaites cry.gif patikekit atrodo baisiai
Mane isbere po nutraukimo KT, dar tokio veido neturejau. Spuogai lyg jau nebekyla, bet like randeliai. Apsilankiau pas kosmetologe, tai ji man rekomendavo rugstinius pilingus veidui, kol "sviezi" randeliai sake turetu butu neblogas rezultatas. Mano oda misri ir truksta joje dregmes, tai siandien kelios dienos po proceduros, oda nusausejo, tempianti..Nezinau ka ir daryti, prasysiu kad tuos rugstinius pilingus darytu tik probleminese vietose, nes tikrai odai sokas..Tikiuosi pasvieses randeliai, nes tikrai labai bjauroja jie veida
QUOTE(Tresor @ 2014 01 01, 12:38)
Mane isbere po nutraukimo KT, dar tokio veido neturejau. Spuogai lyg jau nebekyla, bet like randeliai. Apsilankiau pas kosmetologe, tai ji man rekomendavo rugstinius pilingus veidui, kol "sviezi" randeliai sake turetu butu neblogas rezultatas. Mano oda misri ir truksta joje dregmes, tai siandien kelios dienos po proceduros, oda nusausejo, tempianti..Nezinau ka ir daryti, prasysiu kad tuos rugstinius pilingus darytu tik probleminese vietose, nes tikrai odai sokas..Tikiuosi pasvieses randeliai, nes tikrai labai bjauroja jie veida
Jokiu būdu nepadauginkite rūgštinių pylingų!!! Patikėkit, bėdos bus daugiau nei dabar... Tik tas vieteles kur problema tvarkykit ir siūlau pasikonsultuoti ne su vienu kosmetologu. Sėkmės
QUOTE(Džiazuu @ 2014 01 01, 21:37)
Jokiu būdu nepadauginkite rūgštinių pylingų!!! Patikėkit, bėdos bus daugiau nei dabar... Tik tas vieteles kur problema tvarkykit ir siūlau pasikonsultuoti ne su vienu kosmetologu. Sėkmės
Dekui uz patarimus
Ta pati ir as mastau, issausejo dabar kaip oda, ypac nosis serpetoja, kitos vietos dar nedaug pleiskanoja. Kaktoje rauksles isryskejo, oda atrodo pavargusi. O nuo spuogu likusios raudonos demeles tikrai nieko nepasviesejo. Jeigu dar sesis kartus darysiuos pilinga visam veidui, tai manau susigadinsiu veida nepataisomai.. Ir kodel kosmetologe deda ant viso veido tuos pilingus