Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(Caridian @ 2012 10 10, 08:25)
Pas Grazina TCA 200 kainuoja.

is kur tokia kaina? smile.gif dariausi pries 3 sav, mokejau 120 lt.
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 10 10, 10:36)
is kur tokia kaina? smile.gif  dariausi pries 3 sav, mokejau 120 lt.

Gal galetumete parasyti Grazinos kontaktus? smile.gif
Atsakyti
kaip tik ieškojau info kaip atsikratyti randelių po spuogų, ruošiuosi lazeriui. O kas dėl tų rūgštinių valymų buvau užkibus ,kad randelius panaikins,na bent apmažins, kosmetologė pažadėjo rezultatą po 6 kartų, deja jo nebuvo, prireikė dar 6 kartų , po to dar, paskui pastojau , negalėjau išsėdėt pas kosmetologę,todėl nutraukiau procedūras, dabar lankausi pas dermatologę, bent ji man sako ,kad su rūgštimis neįmanoma panaikinti randelių po spuogų, lazeris kažkiek sumažina ,bet irgi neišnaikina.
Atsakyti
Sveikos, merginos, pasidalinsiu ir as savo patirtimi naudojant TCA pilingus. Per kelis metus ju pasidariau keturis. Ir dabar sedziu su raudonai rudu veidu ir laukiu kada gi jis prades luptis. Pilingus darausi del randeliu, esanciu ant skruostu ir likusiu po spuogu. Per 10 metu esu isbandzius begales visokiausiu randus naikinanciu proceduru: glikolio rugstinius pilingus,
BDR proceduras, impulsines sviesos lazeri. Visos proceduros siek tiek pasvelnindavo tuos randelius, bet ju neisnaikindavo, o praejus kuriam laikui jie vel atrodydavo gilesni. Trichloracto pilingus nusprendziau isbandyti radus informacijos supermamose. Ir galiu pasakyt, kad tai pati efektyviausia procedura is mano visu isbandytu. Randeliai beveik nepastebimi, nebent stovi tam tikru kampu su tam tikru apsvietimu tada jie labiau matomi. Penktadieni pasidariau paskutine procedura ir, manau, tuom viska uzbaigsiu, rezultato tikiuosi geriausio. Rugsti tepe 30 proc stiprumo, siaubingai degino oda (bet iskenciama), zandai dar ir dabar atrodo beveik dvigubi, labai istine, dabar yra ketvirta diena po pilingo, bet oda dar nepradejus luptis, bet is patirties zinau, kad kokia devinta diena turetu butu nusilupusi. Apie ejima i darba negali buti ne kalbos, net vaiko nevezu i darzeli, nes nezinau ka aukletojos pagalvotu smile.gif Atrodau tikrai baisiai, bet tyliai kenciu ir laukiu rezultato. Beje, veido poras ta procedura bent jau man gal vos vos apmazina, bet labai nezenkliai. Taciau su nulupama oda nusilupa visos strazdanos, pigmentines demes (tik veliau bunant saulej jos vel atsinaujina).
Turint tik kelis randelius, sios proceduros nerekomenduociau, nes ji ir skausminga ir gyjimo laikas nemalonus, bet kai pas mane ju buvo nemazai ir del ju labai kompleksavau, man ji labiausiai padejo.
Atsakyti
QUOTE(teja* @ 2013 01 07, 12:51)
Sveikos, merginos, pasidalinsiu ir as savo patirtimi naudojant TCA pilingus. Per kelis metus ju pasidariau keturis. Ir dabar sedziu su raudonai rudu veidu ir laukiu kada gi jis prades luptis. Pilingus darausi del randeliu, esanciu ant skruostu ir likusiu po spuogu. Per 10 metu esu isbandzius begales visokiausiu randus naikinanciu proceduru: glikolio rugstinius pilingus,
BDR proceduras, impulsines sviesos lazeri. Visos proceduros siek tiek pasvelnindavo tuos randelius, bet ju neisnaikindavo, o praejus kuriam laikui jie vel atrodydavo gilesni. Trichloracto pilingus nusprendziau isbandyti radus informacijos supermamose. Ir galiu pasakyt, kad tai pati efektyviausia procedura is mano visu isbandytu. Randeliai beveik nepastebimi, nebent stovi tam tikru kampu su tam tikru apsvietimu tada jie labiau matomi. Penktadieni pasidariau paskutine procedura ir, manau, tuom viska uzbaigsiu, rezultato tikiuosi geriausio. Rugsti tepe 30 proc stiprumo, siaubingai degino oda (bet iskenciama), zandai dar ir dabar atrodo beveik dvigubi, labai istine, dabar yra ketvirta diena po pilingo, bet oda dar nepradejus luptis, bet is patirties zinau, kad kokia devinta diena turetu butu nusilupusi. Apie ejima i darba negali buti ne kalbos, net vaiko nevezu i darzeli, nes nezinau ka aukletojos pagalvotu smile.gif Atrodau tikrai baisiai, bet tyliai kenciu ir laukiu rezultato. Beje, veido poras ta procedura bent jau man gal vos vos apmazina, bet labai nezenkliai. Taciau su nulupama oda nusilupa visos strazdanos, pigmentines demes (tik veliau bunant saulej jos vel atsinaujina).
Turint tik kelis randelius, sios proceduros nerekomenduociau, nes ji ir skausminga ir gyjimo laikas nemalonus, bet kai pas mane ju buvo nemazai ir del ju labai kompleksavau, man ji labiausiai padejo.

Pas ka daretes TCA pylingus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2013 01 09, 15:22)
Pas ka daretes TCA pylingus? g.gif

Verkiu klinikoje
Atsakyti
QUOTE(teja* @ 2013 01 13, 18:36)
Verkiu klinikoje

Tik geriausi atsiliepimai apie sios klinikos gydytojo profesionaluma 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif as turiu tokia problemele - nuo herpes, virs lupos, po nosimi likes rausvas apvalus plemukas. Kadangi herpes uzpuole rugseji, vis dar laukiau kad praeis. Bet vistiek liko schmoll.gif . Gal kuri esate susidurusios? Kaip isnaikinti ta "grozybe" ?
Atsakyti
QUOTE(Alicanteja @ 2013 01 16, 20:26)
Labas vakaras  smile.gif  as turiu tokia problemele - nuo herpes, virs lupos, po nosimi likes rausvas apvalus plemukas. Kadangi herpes uzpuole rugseji, vis dar laukiau kad praeis. Bet vistiek liko  schmoll.gif  . Gal kuri esate susidurusios? Kaip isnaikinti ta "grozybe" ?

Pabandykite su Alpha Hydrox Spot Light (Target Skin Lightener) arba su Neostrata Lightening Gel. Po poros savaiteliu naudojimo, turetu po truputi nykti.
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2013 01 16, 22:53)
Pabandykite su Alpha Hydrox Spot Light (Target Skin Lightener) arba su Neostrata Lightening Gel. Po poros savaiteliu naudojimo, turetu po truputi nykti.

Labai jums aciu smile.gif paieskosiu, kur galima isigyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alicanteja @ 2013 01 17, 13:39)
Labai jums aciu smile.gif paieskosiu, kur galima isigyti  4u.gif

Alpha Hydrox tik siustis per tarpininkes, o Neostrata yra "Eurovaistineje". 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Typhoon Morakot: 17 sausio 2013 - 14:49
Pas mane visi skruostai nusėti rauonomis dėmėmis mažytėmis ;/// Ką daryt?? Kaip išnaikinat? Girdėjau kad citrina padeda.. bet vartoju DUAC tai nues odą
Atsakyti