Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

aistuliaa, kartosi? Neberė tavęs po procedūros ar lupantis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 28 vasario 2012 - 17:37
QUOTE(Victorious @ 2012 02 28, 18:32)
aistuliaa, kartosi? Neberė tavęs po procedūros ar lupantis?

Ne, nebėrė visai, ir dabar oda lygi. Hm, reikia rašyt kosmeteologei, ką patars smile.gif visai gal ir norėčiau, bet kaži kaip bus, pavasaris ant nosies, nebent tas problemines vietas g.gif matau, kad rezultatas yra, noriu dar geriau bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noriu paklaust- gal kuri išbandėt procedūrą "Easy TCA"? Man reikia panaikint duobutes po spuogų, bet net neįsivaizduoju ar smarkiai lupasi oda po tokios procedūros ar ne. Kiek domėjausi, po klasikinės TCA porą savaičių į žmones išeit negalima, bet ta Easy TCA atseit silpnesnė, baisu bandyt, nes atostogų darbe negaliu paimt g.gif
Atsakyti
QUOTE(MaMaPiZaMa @ 2012 02 29, 23:44)
Sveikos 4u.gif
Noriu paklaust- gal kuri išbandėt procedūrą "Easy TCA"? Man reikia panaikint duobutes po spuogų, bet net neįsivaizduoju ar smarkiai lupasi oda po tokios procedūros ar ne. Kiek domėjausi, po klasikinės TCA porą savaičių į žmones išeit negalima, bet ta Easy TCA atseit silpnesnė, baisu bandyt, nes atostogų darbe negaliu paimt g.gif

Hm, nejaugi tikrai kitos po porą savaičių negalėjo į žmones išeiti? Man baisiausios buvo dvi dienos, kitas visur ėjau g.gif
Atsakyti
aistuliaa, kaip oda atrodo po savaites? matosi ryskesni pokyciai?
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 01, 09:41)
aistuliaa, kaip oda atrodo po savaites? matosi ryskesni pokyciai?

Stebuklas, aišku, neįvyko, bet matosi - poros ne tokios ryškios, pati oda lygesnė, skaistesnė. Turėjau tokių duobučių kai kur, tai jos tikrai ne tokios ryškios, lygiau oda atrodo smile.gif mama labai skeptiškai visada žiūri į tokias procedūras, bet irgi pasakė, kad veidas gražiai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 01, 09:21)
Hm, nejaugi tikrai kitos po porą savaičių negalėjo į žmones išeiti? Man baisiausios buvo dvi dienos, kitas visur ėjau  g.gif

O jūs darėtės klasikinę TCA (kur 1-2 procedūrų reikia) ar Easy TCA (4 procedūros kas savaitę)? Nes prie klasikinės TCA rašo, kad maždaug aštuoniom dienom tenka atidėti visuomeninę veiklą, o prie Easy Tca taip nerašo, tik kad sukelia matomą odos šerpetojimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(MaMaPiZaMa @ 2012 03 01, 18:15)
O jūs darėtės klasikinę TCA (kur 1-2 procedūrų reikia) ar Easy TCA (4 procedūros kas savaitę)? Nes prie klasikinės TCA rašo, kad maždaug aštuoniom dienom tenka atidėti visuomeninę veiklą, o prie Easy Tca taip nerašo, tik kad sukelia matomą odos šerpetojimą g.gif

Tai matyt, kad klasikinę. 8 dienų slėptis nuo visuomenės tikrai nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Man vakar padare kazkoki pylinga Natinuel su rugstimis, viena karta uztepe kazka 25proc po minutes nuplove ir tada dar 35 proc irgi apie minute palaike, na bent jau as taip supratau visa ta procedura biggrin.gif Klausiau ar cia TCA tai sake ne, nes TCA reikalinga raukslynui mazinti, o man dabar dare procedura nuo randu ir duobeliu, jau pasimeciau visai tarp tu terminu doh.gif Be to, po visko dar ir mechaniskai praspaudinejo uzsikimsusias poras ir sake dabar bent savaite vengti saules ir soliariumu.
Zodziu dar tik antra diena bet jau lupuosi nezmoniskai, tai kas bus ryt doh.gif Nes trecia diena man bent jau po acne peeling proceduros lupdavosi stipriausiai, drekinu su Biodermos Atoderm kremu nuo kurio baisiai blizga veidas, apie pudra dabar net nesvajoti tai nzn kaip darbe pasirodysiu doh.gif
Aistulia, o Tu drekinai oda? Turbut gausiai drekinant bus ilgesnis lupimosi periodas.. Kaip dabar atrodo tavo oda? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fragollina @ 2010 02 04, 12:54)
Merginos,gal galetumet patarti kokia tikrai gera kosmetologe dirbancia su rugstimis vilniuje?  ax.gif Noreciau aptvarkyt problemine odele...

Parašykite į pm parekomenduosiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, "rūgščių naudotojos" 4u.gif
Labai norėčiau išbandyti cheminį- rūgštinį šveitimą, ne tiek dėl spuogelių, kiek dėl pačios odos atjauninimo, pirmų raukšlelių prevencijai... Radau - Mesoestetic ir Dermaceutic rūgštys - Rūgščių procedūra su antistresine geline kauke – 109 Lt (129 Lt) - ar tai normali kaina? Ta prasme, už kiek darotės procedūrą "su efektu"? Spalio 26 d. turiu šventę, kada geriausiai pasidaryti procedūrą ir pasidžiaugti gražesne odele? blush2.gif
Ačiū visoms atsakiusioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilangella @ 2012 10 09, 11:11)
Ta prasme, už kiek darotės procedūrą "su efektu"? Spalio 26 d. turiu šventę, kada geriausiai pasidaryti procedūrą ir pasidžiaugti gražesne odele?  blush2.gif
Ačiū visoms atsakiusioms  smile.gif

Pas Grazina TCA 200 kainuoja.
Siulau pasidaryti TCA sia sav. ar kitos pradzioj. Jei pirma karta, gali buti kokia odos reakcija bloga, lupsites ilgai ir pan., daug veiksniu, kuriu neimanoma nuspeti, tad, kad sventes nesusigadintumet, pasidarykit dabar, kaiptik iki to laiko oda nurims ir pan.
Atsakyti