Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(FoxLady @ 2012 02 26, 19:59)
Tai kelias dienas buvo tas didysis lupimasis? Noreciau ir as toki pylinga pasidaryti, bet pirma reiktu pasiimti atostogas turbut doh.gif  biggrin.gif

Antradienį pasidariau, ketvirtadienį darbe pradėjo luptis, o penktadienis ir šeštadienis kritinės dienos buvo smile.gif penktadienį neišėjau į darbą, nes buvo baisu žmonėm rodytis. Na, ir šeštadienį namie prasėdėjau, niekam irgi nesirodžiau. Šiaip dabar kai pagalvoju, daryčiau trečiadienį, tada kritinės dienos būtų šeštadienis, sekmadienis, nereiktų darbo praleist.
Šiandien minimaliai lupasi, nelabai matosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 27 vasario 2012 - 09:16
QUOTE(aistuliaa @ 2012 02 26, 00:33)
O kazi jei tepsiu bepanthen kremuku, nebus blogai? Pabandziau siek tiek, atrodo, kad teigiamai oda veikia smile.gif

Jau tvarkosi viskas, manau dar dvi dienos ir bus viskas, ir, man atrodo, kad nebera ant skruostu tokiu ryskiu randeliu-duobuciu, kurios buvo nuo senuju paauglystes spuogu  bigsmile.gif

o cia tau bepanthenas padeda bigsmile.gif ax.gif nes as taip pat ziauriai probleminga veido oda turiu,duobuciu dauk nuo isspaustu inkstyru blush2.gif ir seip keliose vietose gan paraude doh.gif
Atsakyti
QUOTE(s@l@ @ 2012 02 27, 16:07)
o cia tau bepanthenas padeda bigsmile.gif  ax.gif nes as taip pat ziauriai probleminga veido oda turiu,duobuciu dauk nuo isspaustu inkstyru blush2.gif ir seip keliose vietose gan paraude doh.gif

Cia jos, berods, kalbejo, ka naudoja/planuoja naudot po TCA proceduros g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 02 27, 18:09)
Cia jos, berods, kalbejo, ka naudoja/planuoja naudot po TCA proceduros  g.gif

blush2.gif blush2.gif supratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(s@l@ @ 2012 02 27, 17:07)
o cia tau bepanthenas padeda bigsmile.gif  ax.gif nes as taip pat ziauriai probleminga veido oda turiu,duobuciu dauk nuo isspaustu inkstyru blush2.gif ir seip keliose vietose gan paraude doh.gif

Tca pylingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 02 27, 21:59)
Tca pylingas biggrin.gif

o kiek suprantu tas TCA yra kazkoks veido valymas g.gif
Atsakyti
QUOTE(s@l@ @ 2012 02 28, 09:54)
o kiek suprantu tas TCA yra kazkoks veido valymas g.gif

Moksliškai nepaaiškinsiu, procesas nuo veido valymo skiriasi smile.gif
Gal kas protingiau paaiškins, aš jo nepriskirčiau veido valymui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 02 28, 10:14)
Moksliškai nepaaiškinsiu, procesas nuo veido valymo skiriasi smile.gif
Gal kas protingiau paaiškins, aš jo nepriskirčiau veido valymui  rolleyes.gif

reikes pagooglinti biggrin.gif g.gif
Atsakyti
"Šveitimas" rūgštimi, po kurio atsinaujina oda "senajai" nusilupus. Kosmetologė sakė, kad veikia kartu kaip ir veido valymas g.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 28 vasario 2012 - 12:05
QUOTE(Victorious @ 2012 02 28, 13:04)
"Šveitimas" rūgštimi, po kurio atsinaujina oda "senajai" nusilupus. Kosmetologė sakė, kad veikia kartu kaip ir veido valymas g.gif.

Man irgi atrodo, kad suveikia kaip valymas, man po procedūros visi mažiukai spuogiukai dingo, kurie atsiradę buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 02 28, 13:15)
Man irgi atrodo, kad suveikia kaip valymas, man po procedūros visi mažiukai spuogiukai dingo, kurie atsiradę buvo  biggrin.gif

bet jauciu odos nelygumai,duobutes vistiek lieka g.gif
Atsakyti
QUOTE(s@l@ @ 2012 02 28, 14:01)
bet jauciu odos nelygumai,duobutes vistiek lieka g.gif

Nepasidaro veidas stiklinis, bet pamažėja, pas mane sumažėjo randeliai nuo senų spuogų, poros pamažėjusios atroodo.
Taigi tam ir daromas tca, kad lyginti odą, jei tik spuogelius naikinti, daromas valymas
Atsakyti