Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(aistuliaa @ 2012 02 24, 08:54)
Kada ir kur eisit? wink.gif

dar nenusprendziau pas ka, galvoju gal pas Lahja g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 02 24, 10:25)
Buvau dar kitą dieną užbėgus pas kosmetologę, sakė, kad matyt antros procedūros net nereikės, jausis jau rezultatas. Bet dar žiūrėsim.

Dieną po procedūros buvo tik raudona, vakar pradėjo smakras lupinėtis, o šiandien ryte atsikėlus verkti norėjau  doh.gif  labai lupas, o kur nesilupa, oda tokia kaip nudegusi, sausa ir susiraukšlėjus, lyg plėvelė užsidengus  doh.gif  neinu į darbą, lėksiu į vaistinę kokią drėkinančią kaukę nusipirkti.

Taip baisiai parašiau, kitos bijos darytis  biggrin.gif  bet aš tikiu, kad po visko rezultatas bus geras  wub.gif

Oho kokia prognozė. Po procedūros tikrai palygėja oda, bet ne stebuklingai. Man atrodo, jos visos pradžioj sako, kad pasidarysi ir veidas iškart kaip stiklinis bus. Aišku, yra rezultatas, bet nori vis geriau geriau ir "užsikabini" biggrin.gif

Tik neverk 4u.gif Viskas taip ir turi būti. Tiesiog dabar ant veido sena oda ir ji maždaug per savaitę pasišalins, visiškai nusilups ir pamatysi, kokia gaivi, šviežia ir lygesnė "nauja". Man po procedūros pirmas dienas patarė naudoti "Traumeel" tepalą (pasirodė, kad gausiai užtepus kimšo poras, bet gal sutapimas g.gif), o po to jau niekuo nebetepti ir atsargiai prausti vandeniu kartą ar du per dieną. Kitos, kiek girdėjau, iškart po pilingo naudoja "Christinos" serumą ar pan. Nežinau, kuo tau ta drėkinanti kaukė pagelbės g.gif. Vis tiek oda turi pasišalinti ir vėlesnėmis dienomis tas drėkinimas tik stabdo visą procesą (na, nebent jau laabai traukia ir niežti odą, tai gali ko lengvo užtepti, bet jei nebūtina - geriau nereikia, ar kokiu terminiu vandeniu pasipurkšti). Šiukštu nelupinėk, nes paskui tose vietose gali skirtis odos pigmentacija... Ir labai saugok tą naują odą, nes ji jautri tiek priemonėms, tiek saulei, aplinkos veiksniams ir yra pažeidžiamesnė. Man kosmetologė dar davė kremo, apsaugančio ir stiprinančio odos barjerą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 24 vasario 2012 - 11:23
QUOTE(Victorious @ 2012 02 24, 12:12)
Oho kokia prognozė. Po procedūros tikrai palygėja oda, bet ne stebuklingai. Man atrodo, jos visos pradžioj sako, kad pasidarysi ir veidas iškart kaip stiklinis bus. Aišku, yra rezultatas, bet nori vis geriau geriau ir "užsikabini" biggrin.gif

Tik neverk 4u.gif Viskas taip ir turi būti. Tiesiog dabar ant veido sena oda ir ji maždaug per savaitę pasišalins, visiškai nusilups ir pamatysi, kokia gaivi, šviežia ir lygesnė "nauja". Man po procedūros pirmas dienas patarė naudoti "Traumeel" tepalą (pasirodė, kad gausiai užtepus kimšo poras, bet gal sutapimas g.gif), o po to jau niekuo nebetepti ir atsargiai prausti vandeniu kartą ar du per dieną. Kitos, kiek girdėjau, iškart po pilingo naudoja "Christinos" serumą ar pan. Nežinau, kuo tau ta drėkinanti kaukė pagelbės g.gif. Vis tiek oda turi pasišalinti ir vėlesnėmis dienomis tas drėkinimas tik stabdo visą procesą (na, nebent jau laabai traukia ir niežti odą, tai gali ko lengvo užtepti, bet jei nebūtina - geriau nereikia, ar kokiu terminiu vandeniu pasipurkšti). Šiukštu nelupinėk, nes paskui tose vietose gali skirtis odos pigmentacija... Ir labai saugok tą naują odą, nes ji jautri tiek priemonėms, tiek saulei, aplinkos veiksniams ir yra pažeidžiamesnė. Man kosmetologė dar davė kremo, apsaugančio ir stiprinančio odos barjerą.

Aš irgi galvoju, kad jei pamatysiu gerą rezultatą, užsikabinsiu biggrin.gif tai gal ir dar tą vieną spėčiau pasidaryti iki pavasario, už kelių savaičių smile.gif
Man kosmetologė kažkokio bespalvio kremuko įpylė, sakė juo tepti, bet nepaklausiau pavadinimo ką ten gavau doh.gif
Stengiuosi nelupinėti, bet man taip niežti, atrodo nusikasyčiau visą tą odą doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 02 24, 13:29)
Aš irgi galvoju, kad jei pamatysiu gerą rezultatą, užsikabinsiu  biggrin.gif  tai gal ir dar tą vieną spėčiau pasidaryti iki pavasario, už kelių savaičių  smile.gif
Man kosmetologė kažkokio bespalvio kremuko įpylė, sakė juo tepti, bet nepaklausiau pavadinimo ką ten gavau  doh.gif
Stengiuosi nelupinėti, bet man taip niežti, atrodo nusikasyčiau visą tą odą  doh.gif  doh.gif

Žinau žinau tą jausmą, bet geriau pakentėk, būk moteris - didvyrė biggrin.gif ir paskui džiaugsiesi rezultatu mirksiukas.gif
Visam veidui toks pilingas būtų stiproka tik kelioms savaitėms praėjus... unsure.gif Nebent susitartum pakartoti probleminėms zonoms.
Lauksim tolimesnių įspūdžių biggrin.gif
Jei yra kokio diskomforto ar neaiškumų, susisiek su kosmetologe 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 24 vasario 2012 - 11:34
QUOTE(Victorious @ 2012 02 24, 12:33)
Žinau žinau tą jausmą, bet geriau pakentėk, būk moteris - didvyrė biggrin.gif ir paskui džiaugsiesi rezultatu mirksiukas.gif
Visam veidui toks pilingas būtų stiproka tik kelioms savaitėms praėjus... unsure.gif Nebent susitartum pakartoti probleminėms zonoms.
Lauksim tolimesnių įspūdžių biggrin.gif
Jei yra kokio diskomforto ar neaiškumų, susisiek su kosmetologe 4u.gif

Laikausi smile.gif draugas juokėsi, sako ką čia prisidarei, sugalvot reikia rūgštis ant veido dėtis doh.gif lotuliukas.gif ir kaip tyčia ėjau į parduotuvę ir sutikau seną pažįstama, pagalvojo matyt, kad vargšė aš, kas man su tuo veidu doh.gif lotuliukas.gif

Marakesh, o anksčiau pas Lahją lankėtės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 24 vasario 2012 - 11:38
Nieko, Aistulia, kitąkart gražią pamatys tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 02 24, 11:37)

Marakesh, o anksčiau pas Lahją lankėtės?

ne, mano drauge jos kliente, tai stebiu jos veido pokycius smile.gif
Atsakyti
O kazi jei tepsiu bepanthen kremuku, nebus blogai? Pabandziau siek tiek, atrodo, kad teigiamai oda veikia smile.gif

Jau tvarkosi viskas, manau dar dvi dienos ir bus viskas, ir, man atrodo, kad nebera ant skruostu tokiu ryskiu randeliu-duobuciu, kurios buvo nuo senuju paauglystes spuogu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš nuo pat paauglystės turiu probleminę odą. Didžiausias kol kas mano atradimas, rūgštiniai valymai, juos laiks nuo laiko darausi kokie 5 metai, ir tik jie man padeda kovot su spuogeliais, inkštirais ir pan. Bet bėda ta, kad nors oda pakankamai švari, išvalyta, bet jos reljefas nėra lygus ir man norisi kažko daugiau nei vien nusluoksniut viršutinį sluoksnį, yra ir porų ir duobučių nuo spuogų, ko paprasti valymai neišsprendžia...

Gal turit kokių patarimų...? Dabar mąstau apie dermabrazijų keletą procedūrų...

Beje dėl rūgštinių procedūrų, buvau labai stipriai sukritikuota vienos kosmetologės, sakė, kad jas galima dalytis ne dažniau nei kartą per metus, nes labai išplonina odą, ir kad labai rizikuoju jas darydama dažniau, kad man jos apskritai nėra būtinos ir, kad tos kurios jas rekomenduoja, arba nežino ką daro, arba sąmoningai giria, nutylėdamos apie daromą žalą odai, ypač jaunai doh.gif
Na nežinau kuo tikėti, šiaip esu skeptikė, todėl mane ne taip lengva įtikinti, esu linkus pasitikėti tuo, nuo ko mano oda geriausiai jaučiasi, bet įdomu būtų padiskutuoti šia tema. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 02 25, 23:33)
O kazi jei tepsiu bepanthen kremuku, nebus blogai? Pabandziau siek tiek, atrodo, kad teigiamai oda veikia smile.gif

Jau tvarkosi viskas, manau dar dvi dienos ir bus viskas, ir, man atrodo, kad nebera ant skruostu tokiu ryskiu randeliu-duobuciu, kurios buvo nuo senuju paauglystes spuogu  bigsmile.gif

Tai kelias dienas buvo tas didysis lupimasis? Noreciau ir as toki pylinga pasidaryti, bet pirma reiktu pasiimti atostogas turbut doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Levereti @ 2012 02 26, 13:44)
Na nežinau kuo tikėti, šiaip esu skeptikė, todėl mane ne taip lengva įtikinti, esu linkus pasitikėti tuo, nuo ko mano oda geriausiai jaučiasi, bet įdomu būtų padiskutuoti šia tema. bigsmile.gif

Su kokia kosmetika daro rugstinius pylingus? smile.gif
Atsakyti

Su kokia kosmetika daro rugstinius pylingus? smile.gif

Tiesą sakant nežinau tiksliai, gal Natinuel g.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2012 02 26, 19:03)
Tiesą sakant nežinau tiksliai, gal Natinuel g.gif

Nezinot koks stiprumas, kuri is siu daro?
http://www.natinuel....p?page=pilingai

Man tai daro tokia acne procedura:
http://www.natinuel....akne-preparatai

Bet gal noretusi ir stipresni kada pabandyti g.gif
Atsakyti