QUOTE(aistuliaa @ 2012 02 24, 10:25)
Buvau dar kitą dieną užbėgus pas kosmetologę, sakė, kad matyt antros procedūros net nereikės, jausis jau rezultatas. Bet dar žiūrėsim.
Dieną po procedūros buvo tik raudona, vakar pradėjo smakras lupinėtis, o šiandien ryte atsikėlus verkti norėjau
labai lupas, o kur nesilupa, oda tokia kaip nudegusi, sausa ir susiraukšlėjus, lyg plėvelė užsidengus
neinu į darbą, lėksiu į vaistinę kokią drėkinančią kaukę nusipirkti.
Taip baisiai parašiau, kitos bijos darytis
bet aš tikiu, kad po visko rezultatas bus geras
Oho kokia prognozė. Po procedūros tikrai palygėja oda, bet ne stebuklingai. Man atrodo, jos visos pradžioj sako, kad pasidarysi ir veidas iškart kaip stiklinis bus. Aišku, yra rezultatas, bet nori vis geriau geriau ir "užsikabini"
Tik neverk
Viskas taip ir turi būti. Tiesiog dabar ant veido sena oda ir ji maždaug per savaitę pasišalins, visiškai nusilups ir pamatysi, kokia gaivi, šviežia ir lygesnė "nauja". Man po procedūros pirmas dienas patarė naudoti "Traumeel" tepalą (pasirodė, kad gausiai užtepus kimšo poras, bet gal sutapimas
), o po to jau niekuo nebetepti ir atsargiai prausti vandeniu kartą ar du per dieną. Kitos, kiek girdėjau, iškart po
pilingo naudoja "Christinos" serumą ar pan. Nežinau, kuo tau ta drėkinanti kaukė pagelbės
. Vis tiek oda turi pasišalinti ir vėlesnėmis dienomis tas drėkinimas tik stabdo visą procesą (na, nebent jau laabai traukia ir niežti odą, tai gali ko lengvo užtepti, bet jei nebūtina - geriau nereikia, ar kokiu terminiu vandeniu pasipurkšti). Šiukštu nelupinėk, nes paskui tose vietose gali skirtis odos pigmentacija... Ir labai saugok tą naują odą, nes ji jautri tiek priemonėms, tiek saulei, aplinkos veiksniams ir yra pažeidžiamesnė. Man kosmetologė dar davė kremo, apsaugančio ir stiprinančio odos barjerą.