Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(kumiko @ 2010 08 04, 17:27)
logiska,kad duobutes niekur nedings,tos rugstynes proceduros tik nusluoksniuoja oda..as pati jas dariausi ir labai nusivyliau,kol i jas ejau odos bukle pagerejo,nutrukiau vel tas pats..zodziu pinigai i bala..

O kokiu tikslu daret proceduras,jei del odos pravalymo,tai nera ko stebetis, oda gi nuolat kemsasi, ja veikia ivairus veiksniai,tai ka,tikites pavalyti su rugstimi ir kad paskui puse metu butu tobula? smile.gif
Juk kai plaunat galva sampunu,nesitikit,kad artimiausias 3 sav. ji bus tokia pati ir tai suvokiat,taip ir cia, jei galit nuolatinem rugstinem procedurom skirti lesu,tai turesit grazesne oda,jei ne,tai teks ieskoti kitokiu budu, manau, viskas logiska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 08 04, 18:55)
O kokiu tikslu daret proceduras,jei del odos pravalymo,tai nera ko stebetis, oda gi nuolat kemsasi, ja veikia ivairus veiksniai,tai ka,tikites pavalyti su rugstimi ir kad paskui puse metu butu tobula?  smile.gif
Juk kai plaunat galva sampunu,nesitikit,kad artimiausias 3 sav. ji bus tokia pati ir tai suvokiat,taip ir cia, jei galit nuolatinem rugstinem procedurom skirti lesu,tai turesit grazesne oda,jei ne,tai teks ieskoti kitokiu budu, manau, viskas logiska smile.gif

dariausi butent del duobeliu,raudonu demeliu likusiu po aknes..isleidau per 2men apie 1000lt,rezultatas minimalus,ir labai laikinas..
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 08 04, 17:58)
dariausi butent del duobeliu,raudonu demeliu likusiu po aknes..isleidau per 2men apie 1000lt,rezultatas minimalus,ir labai laikinas..

Tai negi duobeles atsinaujino? blink.gif
Zinoma,rugstis rugsciai nelygu,gal jums su silpna dare ir efektas toks ir tebuvo,bet buna,kad daro su stipresne,tai oda lupasi,bet tai jau intensyvus gydymas butu.
Atsakyti
aš taidarausi dėl dėmelių,duobučių ir šiaip pravalyt odą tas procedūras..Tai po `3savaičių vėl kartoju,nes oda užsiteršia.. Na aišku, pinigų kainuoja.tačiau visai negaila man jų.Nenoriu visą gyvenimą gėdytis savo odos...Kas man visokių sunkumų gyvenime kelia po to. Bent aš, darydamasi rūgštines procedūras mažiau išvaistau ant kremų,nes labiau žinau ko reikia dabar smile.gif
tik kažkaip pagalvojau,kad jau buvo šnekėję anksčiau kažkas, kad su stipriom rūgštim galima apsiekt išties gerų rezultatų kovojant su randais g.gif o sakykit, 35 tai čia nelabai stipri rūštis?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 07 30, 16:10)
Su rugstele viska galima padaryti smile.gif arba naudojant kasdienai priemones,tada per laika isnyktu,arba darant proceduras kosmetologijos kabinete,tada siek tiek greiciau.

Aš tai sakyčiau, kad reiktų derinti procedūras su kasdienėm priemonėm ir tuomet tikėtis geriausių rezultatų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kumiko @ 2010 08 04, 18:58)

Turint problemišką odą, svarbu NUOLATINĖ ir atidi priežiūra. Jei apmažėjo randelių, dėmelių, bet po to ir vėl beria, tai akivaizdu, kad tų pačių problemų atsiras ir atsiras pakartotinai. Gal pirmiausia reiktų pabandyt priežastį surast ir su ja bandyt kovot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 rugpjūčio 2010 - 11:29
QUOTE(Maserati @ 2010 08 04, 19:41)
Tai negi duobeles atsinaujino? blink.gif
Zinoma,rugstis rugsciai nelygu,gal jums su silpna dare ir efektas toks ir tebuvo,bet buna,kad daro su stipresne,tai oda lupasi,bet tai jau intensyvus gydymas butu.

neatsinaujino, nes niekur jos nedingo.. ir kur jos turejo dingt? juk rugstys tik nusluoksniavo oda..pati oda pagrazejo,susitrauke poros,raudonos po spuogu buvusios demeles pasviesejo..bet kas is to,poveikis labai trumpalaikis..
Papildyta:
QUOTE(kamius @ 2010 08 04, 21:21)
aš taidarausi dėl dėmelių,duobučių ir šiaip pravalyt odą tas procedūras..Tai po `3savaičių vėl kartoju,nes oda užsiteršia.. Na aišku, pinigų kainuoja.tačiau visai negaila man jų.Nenoriu visą gyvenimą gėdytis savo odos...Kas man visokių sunkumų gyvenime kelia po to. Bent aš, darydamasi rūgštines procedūras mažiau išvaistau ant kremų,nes labiau žinau ko reikia dabar smile.gif
tik kažkaip pagalvojau,kad jau buvo šnekėję anksčiau kažkas, kad su stipriom rūgštim galima apsiekt išties  gerų rezultatų kovojant su randais  g.gif  o sakykit, 35 tai čia nelabai stipri rūštis?

kodel maziau isvaistot ant kremu ,as proceduru metu naudojau su aha rugstymis krema,kosmetologes parinkta,kaina 100lt..o kiek jus mokat uz procedura? ir kur darotes? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2010 08 05, 13:28)
Turint problemišką odą, svarbu NUOLATINĖ ir atidi priežiūra. Jei apmažėjo randelių, dėmelių, bet po to ir vėl beria, tai akivaizdu, kad tų pačių problemų atsiras ir atsiras pakartotinai. Gal pirmiausia reiktų pabandyt priežastį surast ir su ja bandyt kovot g.gif

ka siulot,kas 3men eit darytis rugstynes proceduras?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 08 05, 19:13)
neatsinaujino, nes niekur jos nedingo.. ir kur jos turejo dingt? juk rugstys tik nusluoksniavo oda..pati oda pagrazejo,susitrauke poros,raudonos po spuogu buvusios demeles pasviesejo..bet kas is to,poveikis labai trumpalaikis..

Tai, kaip suprantu, įprastus rūgštinius valymus darėtės (mes šitoj temoj diskutavom apie rūgštinius "pilingus", kurie apmažina būtent randelius). Nuo tokių duobutės ir neišnyksta, o nebent spuogų, dėmelių sumažėja, bet reikia darytis visą kursą, jei nėra didelio poveikio - vėl kartoti. Kiek žinau, rūgštinės procedūros nemažai kam padeda nuo spuogų. Vienai merginai iš mano aplinkos labai padėjo - veidas lygut lygutėlis, bet rūgštinių valymų seriją derino dar ir su dermatologės paskirtu gydymu - antibiotikais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 rugpjūčio 2010 - 17:26
QUOTE(Victorious @ 2010 08 05, 19:25)
Tai, kaip suprantu, įprastus rūgštinius valymus darėtės (mes šitoj temoj diskutavom apie rūgštinius "pilingus", kurie apmažina būtent randelius). Nuo tokių duobutės ir neišnyksta, o nebent spuogų, dėmelių sumažėja, bet reikia darytis visą kursą, jei nėra didelio poveikio - vėl kartoti. Kiek žinau, rūgštinės procedūros nemažai kam padeda nuo spuogų. Vienai merginai iš mano aplinkos labai padėjo - veidas lygut lygutėlis, bet rūgštinių valymų seriją derino dar ir su dermatologės paskirtu gydymu - antibiotikais.

rugstynius pilingus dariausi, o ne valymus..galbut mano problemos isisenejusios ,gal todel rezultatatas minimalus,galbut padetu tik lazeris..
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 08 05, 19:35)
rugstynius pilingus dariausi, o ne valymus..galbut mano problemos  isisenejusios ,gal todel rezultatatas minimalus,galbut padetu tik lazeris..

Darėtės rūgštinius "pilingus", po kurių lupasi oda ir randeliai matomai nepalygėjo?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 08 05, 20:34)
Darėtės rūgštinius "pilingus", po kurių lupasi oda ir randeliai matomai nepalygėjo?

taip,as puikiai zinau ka dariausi:) specialiai dariausi kad po aknes palyginciau oda..palygejo,bet minimaliai...pas justurbut oda ir taip lygi,todel turbut sunku suprast,kad efektas mazas,pas ka,tikrai problemine..
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 08 05, 17:13)
Papildyta:

kodel maziau isvaistot ant kremu ,as proceduru metu naudojau su aha rugstymis krema,kosmetologes parinkta,kaina 100lt..o kiek jus mokat uz procedura? ir kur darotes? g.gif
Papildyta:

iššvaistau daug mažiau ant kremų,nes kosmetologė man aprinko, aks tinka.o anksčiau bandydavau tai tokį, tai kitokį.per mėnesį ne vieną naują pirkdavau,nes niekaip neradau, aks tikų mano odai..Kosmetologė įpila pilstomų kremų, todėl ir pigiau gaunasi.Be to, procedūros pagerino odos būklę ir mažiau kremų reikia..Oda nebeblizga, beveik nesiriebaluoja, iškyla tik viena skitas spuogas.taigi atkrenta ne viena problema.Todėl bent man kremam,prausikliam ir panašiai išeina mažiau pinigų smile.gif

už procedūrą moku ~70 lt darausi Šiauliuose, grožio ir sveikatos klinikoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 08 06, 00:16)
iššvaistau daug mažiau ant kremų,nes kosmetologė man aprinko, aks tinka.o anksčiau bandydavau tai tokį, tai kitokį.per mėnesį ne vieną naują pirkdavau,nes niekaip neradau, aks tikų mano odai..Kosmetologė įpila pilstomų  kremų, todėl ir pigiau gaunasi.Be to, procedūros pagerino odos būklę ir mažiau kremų reikia..Oda nebeblizga, beveik nesiriebaluoja, iškyla tik viena skitas spuogas.taigi atkrenta ne viena problema.Todėl bent man kremam,prausikliam ir panašiai išeina mažiau pinigų smile.gif

už procedūrą moku ~70 lt  darausi Šiauliuose, grožio ir sveikatos klinikoje smile.gif

as tai dariausi kaune,ametistejoj,viena procedura 180lt..kas kiek laiko darotes? ir veliau,kas kiek laiko teks kartot?
Atsakyti