QUOTE(Maserati @ 2010 08 04, 19:41)
Tai negi duobeles atsinaujino?
Zinoma,rugstis rugsciai nelygu,gal jums su silpna dare ir efektas toks ir tebuvo,bet buna,kad daro su stipresne,tai oda lupasi,bet tai jau intensyvus gydymas butu.
neatsinaujino, nes niekur jos nedingo.. ir kur jos turejo dingt? juk rugstys tik nusluoksniavo oda..pati oda pagrazejo,susitrauke poros,raudonos po spuogu buvusios demeles pasviesejo..bet kas is to,poveikis labai trumpalaikis..
Papildyta:
QUOTE(kamius @ 2010 08 04, 21:21)
aš taidarausi dėl dėmelių,duobučių ir šiaip pravalyt odą tas procedūras..Tai po `3savaičių vėl kartoju,nes oda užsiteršia.. Na aišku, pinigų kainuoja.tačiau visai negaila man jų.Nenoriu visą gyvenimą gėdytis savo odos...Kas man visokių sunkumų gyvenime kelia po to. Bent aš, darydamasi rūgštines procedūras mažiau išvaistau ant kremų,nes labiau žinau ko reikia dabar
tik kažkaip pagalvojau,kad jau buvo šnekėję anksčiau kažkas, kad su stipriom rūgštim galima apsiekt išties gerų rezultatų kovojant su randais
o sakykit, 35 tai čia nelabai stipri rūštis?
kodel maziau isvaistot ant kremu ,as proceduru metu naudojau su aha rugstymis krema,kosmetologes parinkta,kaina 100lt..o kiek jus mokat uz procedura? ir kur darotes?
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2010 08 05, 13:28)
Turint problemišką odą, svarbu NUOLATINĖ ir atidi priežiūra. Jei apmažėjo randelių, dėmelių, bet po to ir vėl beria, tai akivaizdu, kad tų pačių problemų atsiras ir atsiras pakartotinai. Gal pirmiausia reiktų pabandyt priežastį surast ir su ja bandyt kovot
ka siulot,kas 3men eit darytis rugstynes proceduras?