Sena tema
Maloniai bendraujame toliau
Sveikos, as irgi turiu kelis idubusius randelius nuo inkstiru (kaip bebutu keista). Jus daugiausiai pastaruoju metu kalbejote apie valyma rugstimis salonuose. O ar kitos priemones (pvz kremai su rugstimis) jums buvo neveiksmingi? Kaip jau minejau pas mane randeliais gal tik kokie trys, bet labai nervuoja, nes nuo spuogu neturejau nei vieno, o dabar... Be to eiti pas kosmetologe del keliu randeliu...
As daugiausia pati sau susidirbu oda su spaudymais ir draskymais, tada ir lieka tie plemeliai, randeliai. Nuo spuogo niekada nera like jokio rando, tik nuo draskymo nagais.
Man keisciausia,kaip merginos siekdamos panaikinti keleta ar daugiau randeliu naudoja Garnier ir pan. kosmetika,kuri realiai to net negali padaryti,nes joje nera visu pirma reikiamu sudedamuju daliu,o antra, kas yra,tai per mazos koncentracijos,tai nebent per 5 metus isnykstu randeliai ar apmazetu zenkliai..O reklama,aisku,teigia,kad jau po pirmo karto viskas nykti ima
Kažkaip tiek skaičiau daug apie viską tai net susimaišiau ir nebeatsipaistau .Ar rūgštinius pyligus galima daryts tik žiemą ?
QUOTE(kamius @ 2010 01 18, 00:03)
Kažkaip tiek skaičiau daug apie viską tai net susimaišiau ir nebeatsipaistau .Ar rūgštinius pyligus galima daryts tik žiemą ?
Galima. Ziema kaiptik geriau,nei siltuoju metu laiku
QUOTE(Maserati @ 2010 01 18, 00:41)
Galima. Ziema kaiptik geriau,nei siltuoju metu laiku
HM,reiktų gal pasiryžti kažkaip pagaliau, atsibodo tos dėmelės
Bet baisu, kad pats gijimoprocesas užtruks,o laisvos dienos tai tik savaitgaliai
QUOTE(kamius @ 2010 01 18, 22:29)
HM,reiktų gal pasiryžti kažkaip pagaliau, atsibodo tos dėmelės
Bet baisu, kad pats gijimoprocesas užtruks,o laisvos dienos tai tik savaitgaliai
Taigi nieko tragisko veidui nebuna,t.y. jis taip neatrodo miesto gatvese galima pamatyti zymiai blogesniu variantu,pvz. kai visas veidas raudonais spuogais ismustas ar randais:)
pvz TCA pats ,,baisumas" trunka apie 5 dienas,po to vis geryn,tai tikrai ne menesiais gyja
na tada be didelių apmastymų keliausiu pas kosmetologę :}
o koks pilnas paavdinimas TCA ? norėtus pasidomėti plačiau, bet neranda google,kai taip parašau
o koks pilnas paavdinimas TCA ? norėtus pasidomėti plačiau, bet neranda google,kai taip parašau
QUOTE(kamius @ 2010 01 19, 22:48)
Trichloroacetato rūgštis.
Na va,aš šiandien iš po pylingo su glikolio rūgštimi:} oi kiek skausmelio apturėjau, bet deedu daug vilčių į šią procedūrą:}
QUOTE(kamius @ 2010 01 23, 18:18)
Na va,aš šiandien iš po pylingo su glikolio rūgštimi:} oi kiek skausmelio apturėjau, bet deedu daug vilčių į šią procedūrą:}
noreciau pasiteirauti o kiek si prodecura mazdaug kainuoja