Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

brangus tyrimas seip?
na yra tokiu mergyciu kuriu seimose viskas ok. bet va kaip nera taip nera to angeliuko,manau verta pabandyti,gal toke maza smulkemenele ir trukdo visa ta laika 4u.gif
aisku cia ne pirmo reikalo tyrimas.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 25, 14:40)
Labai keistai jie apie tai kalba, bet esmė ta kad šis tyrimas yra "Spermatozoidų judrumo moters genitalijomis vertinimas" mirksiukas.gif

kodel keistai? ka sako?
Atsakyti
NT reikia darytis penktadieni, bet pasidariau siandien ryte ir tik ryskus vienas bruksnys... Vis dar tikiuosi, kad gal dar parodys... verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,
su klausimuku as ax.gif
prie policistiniu LH buna aukstas, tai kaip ir kazkuri mergaite rase nera prasmes gadinti OT, nes jie visad bus teigiami, bet jei jie buna neigiami pastoviai, tai tada gal kitame priezasties ieskoti? (hormonu tyrimu dar nedariau, laukiu naujo ciklo, tai skaiciuku nezinau blush2.gif ).
Atsakyti
QUOTE(razina8 @ 2010 01 27, 10:54)
NT reikia darytis penktadieni, bet pasidariau siandien ryte ir tik ryskus vienas bruksnys... Vis dar tikiuosi, kad gal dar parodys... verysad.gif

console.gif nesnusimink, dar parodis. mirksiukas.gif pasidarysi penktadieni ir parodis II mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2010 01 27, 11:37)
Sveikutes,
su klausimuku as  ax.gif
prie policistiniu LH buna aukstas, tai kaip ir kazkuri mergaite rase nera prasmes gadinti OT, nes jie visad bus teigiami, bet jei jie buna neigiami pastoviai, tai tada gal kitame priezasties ieskoti? (hormonu tyrimu dar nedariau, laukiu naujo ciklo, tai skaiciuku nezinau  blush2.gif ).

Tai pirmiausia reiktu hormonu tyrimus pasidaryti g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
aš kai negalėjau pastoti mano daktarytė pasiūlė pasidaryti chlamidijų tyrimą. Ji pasakė, jog chlamidijos - bjaurus dalykas, jei sergi, jų nejauti, ir aišku dėl elementaraus nežinojimo nesigydai. O negydant chlamidijų užanka kiaušintakiai arba stipriai sumažėja jų praeinamumas. Taigi kiaušidė subrandina folikulą, vaisingas dieneles OT rodo, o žirniuko kaip nėra taip nėra. Kartais problema gali būti ir šiose zarazose biggrin.gif
Kaip matot mano juostelėje apačioje - rezultatai akivaizdūs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(razina8 @ 2010 01 27, 10:54)

As irgi pasidariau siandien ryte NT bet irgi parode tik riebu I mirksiukas.gif Pasidariau tik vedama smalsumo,nes vakar mano gydytoja liepe pasidaryti HCG tyrima,kad butu aisku ar as nescia ar ne nestuke.gif nesmanes laukia tyrimas tai sake jei nescia reiks tyrima nedaryti ir vaistu doze sumazinti.
Tai va siandien suzinosiu ka sako kraujo tyrimas,bet kazkaip mazai vilciu man,nes kai pamaciau neigiama jautru ZA testuka,iskart pagalvojau kad nesilaukiu ax.gif Tai dabar esu rami,nes suvokiu kad tie galvos svaigimai,pykinimas kartais nesusijes su mano nestumu 4u.gif
Planuosim toliau ir gaudysim su OT stebukingos ovuliacijos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Soffyyy @ 2010 01 27, 12:03)
Sveikos mergaites,
aš kai negalėjau pastoti mano daktarytė pasiūlė pasidaryti chlamidijų tyrimą. Ji pasakė, jog chlamidijos - bjaurus dalykas, jei sergi, jų nejauti, ir aišku dėl elementaraus nežinojimo nesigydai. O negydant chlamidijų užanka kiaušintakiai arba stipriai sumažėja jų praeinamumas. Taigi kiaušidė subrandina folikulą, vaisingas dieneles OT rodo, o žirniuko kaip nėra taip nėra. Kartais problema gali būti ir šiose zarazose  biggrin.gif
Kaip matot mano juostelėje apačioje - rezultatai akivaizdūs  blush2.gif

SVEIKINUUUUU clap.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Lengvo tau nesiojimo,megavimosi nestumu ir greito susitikimo su sveiku mazyliu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(razina8 @ 2010 01 27, 10:56)
Tai pirmiausia reiktu hormonu tyrimus pasidaryti  g.gif

esme tame , kad ciklas nereguliarus ir nezinau kad juos galesiu pasidaryti. tai ir bandau ieskoti info verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2010 01 27, 12:12)
esme tame , kad ciklas nereguliarus ir nezinau kad juos galesiu pasidaryti. tai ir bandau ieskoti info  verysad.gif

Pasiskaityk hormonu tyrimu temoj wink.gif Pas mane irgi nereguliarus, bet visus per laika pasidariau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 01 27, 12:05)
As irgi pasidariau siandien ryte NT bet irgi parode tik riebu I mirksiukas.gif Pasidariau tik vedama smalsumo,nes vakar mano gydytoja liepe pasidaryti HCG tyrima,kad butu aisku ar as nescia ar ne nestuke.gif  nesmanes laukia tyrimas tai sake jei nescia reiks tyrima nedaryti ir vaistu doze sumazinti.
Tai va siandien suzinosiu ka sako kraujo tyrimas,bet kazkaip mazai vilciu man,nes kai pamaciau neigiama jautru ZA testuka,iskart pagalvojau kad nesilaukiu ax.gif Tai dabar esu rami,nes suvokiu kad tie galvos svaigimai,pykinimas kartais nesusijes su mano nestumu 4u.gif
Planuosim toliau ir gaudysim su OT stebukingos ovuliacijos thumbup.gif
Papildyta:

Visgi nepasiseke mums ir si menesi, nes BT jau krenta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2010 01 25, 17:17)
nebent as ko nesupratau ax.gif

Viską tu supranti teisingai mirksiukas.gif
Tik kaip man ginė aiškino, jiems neapsimoka- iškarto siūlo IUI ir vsio mirksiukas.gif
Bet mes kitą ciklą pabandysim TURBŪT ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 25, 17:45)
kodel keistai? ka sako?

Labai mala.... pradžioj reikia kitų tyrimų ir pan. Nu žodž, labai nenoriai kalbėjo apie šitą tyrimą rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ryyd @ 2010 01 27, 10:37)
Sveikutes,
su klausimuku as  ax.gif
prie policistiniu LH buna aukstas, tai kaip ir kazkuri mergaite rase nera prasmes gadinti OT, nes jie visad bus teigiami, bet jei jie buna neigiami pastoviai, tai tada gal kitame priezasties ieskoti? (hormonu tyrimu dar nedariau, laukiu naujo ciklo, tai skaiciuku nezinau  blush2.gif ).

Jei OT visada neigiami, tai gali būti, kad O nevyksta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 28, 11:18)
Jei OT visada neigiami, tai gali būti, kad O nevyksta  unsure.gif

Bet tada galbut nevyksta ne del PKS ax.gif
Atsakyti