Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

QUOTE(Saule danguje @ 2010 01 23, 11:00)
Labas rytas smile.gif
Labai teisingai viską supratai wink.gif Po LH bangos (po teigiamo Ov testuko), Ovuliacija įvyksta 12-36 valandų bėgyje.

Labutis mergytes 4u.gif
Saule danguje,kaip matau tu jau profe kas del OT thumbup.gif Kaip smagu thumbup.gif
O as klaidingai supratau OT,net geda prisipazinti blush2.gif blush2.gif blush2.gif As galvojau,kad OT jau rodo pacia ovuliacija (nelabai supratau kas tas LH banga i kiek ji gali testis) tai jei O ivyksta po 12-36 vaandu,tai reiskia dar artimiausios 24 val.vaisingos.Nes kiek zinau po O dar viena diena vaisinga thumbup.gif
Aciukas mergytes dabar man tikrai viskas aiskiau ax.gif Atleiskit jei dar ko nors paklausiu,nes kaip matau as labai daug ka ne taip kol kas suprantu thumbup.gif
Tikiuosi ir as ateityje galesiu padet toms kurios darysis pirma kart OT ir nelabai ka zinos ax.gif
ZA, o kada galima daryti tavo NT testuka? Aciu uz atsakyma ir grazaus savaitgalio,vaisingos nakteles wub.gif
Atsakyti
Sveikos,po kiek OT sugadinate per cikla?
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 01 24, 14:02)
Sveikos,po kiek OT sugadinate per cikla?

Labutis 4u.gif As sugadinau 9 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 01 24, 14:03)
Labutis 4u.gif As sugadinau 9 blush2.gif

Aisku,aciu.Na,zadu as irgi is ZA nusipirkti OT,tai net neisivaizduoju kiek ju pirkt ir kiek NT g.gif .Ir dar, KT nutraukiau lapkricio men.,mmm budavo kas 28 d.,o po nutraukimo prasidejo bardakas doh.gif su organizmu,gruodi mmm atejo po 35 d.,dabar po 43 d.,nebesuprantu nieko,tai nuo kurios dienos reiks OT daryt g.gif ,apsvieskit man prota,aciu 4u.gif Su pirma is karto pastojau,tai net nebezinau,kas cia dabar darosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 01 24, 13:12)
Aisku,aciu.Na,zadu as irgi is ZA nusipirkti OT,tai net neisivaizduoju kiek ju pirkt ir kiek NT g.gif .Ir dar, KT nutraukiau lapkricio men.,mmm budavo kas 28 d.,o po nutraukimo prasidejo bardakas doh.gif su organizmu,gruodi mmm atejo po 35 d.,dabar po 43 d.,nebesuprantu nieko,tai nuo kurios dienos reiks OT daryt g.gif ,apsvieskit man prota,aciu 4u.gif Su pirma is karto pastojau,tai net nebezinau,kas cia dabar darosi ax.gif

Man tai labai padejo info pirmame temeles puslapyje 4u.gif Ir visa praeita tema perskaiciau, labai naudingos ir informatyvios diskusijos 4u.gif Bet pati dar tik pradesiu po kokiu 4-5d gadinti OT, kai pati pajausiu pagal isskyras, kad jau arteja O ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 01 24, 14:21)
Man tai labai padejo info pirmame temeles puslapyje  4u.gif  Ir visa praeita tema perskaiciau, labai naudingos ir informatyvios diskusijos  4u.gif  Bet pati dar tik pradesiu po kokiu 4-5d gadinti OT, kai pati pajausiu pagal isskyras, kad jau arteja O  ax.gif

Aciu,lekiu skaityti praeitos temeles,sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2010 01 22, 19:43)
PAGRINDINIAI  POROS VAISINGUMO TYRIMAI

3. Po sueities testas  

kaip suprantu 3 punkte nurodytas tyrimas  turetu tai parodyti.
istraukiau is cia:
http://www.vaisingumas.lt/index.php?cid=278
raso prie kl-ats, kad reikia vaisinga diena pasimyleti 2-6h pries tyrima:) ir nesiprausus mauti jo atlikti:) Jei ka pasitikslink telefonu ar cia tas tyrimas, bet speju, kad tas.

Keistai skamba "reikia vaisinga diena pasimyleti 2-6h pries tyrima"- dažniausiai mylimės vakare apie 23 val., tai negi 1-3 val. nakties bėgsiu tirtis g.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Bet aš TIKRAI užeisiu pas juos paklausti kas TAS TYRIMAS yra mirksiukas.gif

Ačiū TAU labai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 25 sausio 2010 - 10:32
As vis dar laukiu. jau manau 6dieni darysiu NT... Dariau vakar is smalsumo, bet tiek NT, tiek OT buvo neigiami... doh.gif Itariu, kad nepavyko ir si karta... Tada jau kita menesi stimuliacija... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 25, 10:29)
Bet aš TIKRAI užeisiu pas juos paklausti kas TAS TYRIMAS yra  mirksiukas.gif

Labai keistai jie apie tai kalba, bet esmė ta kad šis tyrimas yra "Spermatozoidų judrumo moters genitalijomis vertinimas" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 25, 13:40)
Labai keistai jie apie tai kalba, bet esmė ta kad šis tyrimas yra "Spermatozoidų judrumo moters genitalijomis vertinimas" mirksiukas.gif

O va ką parašė kita klinika: "imuninio suderinamumo ir sis Jusu minetas testas pagal PSO rekomendacijas neturi klinikines vertes" Normaliai, ane rolleyes.gif
Atsakyti
tai kaip yra is tiesu g.gif
ir kodel nevertas,juk sarma gimdos gleivines galima "pareguliuoti" ir pvz.isityrus gali suzinoti kad jiems ten negerai del vieno sar kitos puses,gal tik tiek ir tereikia kad spermiukai nukeliautu kur reikia ir padaugetu nestuke.gif
nebent as ko nesupratau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2010 01 25, 18:17)
tai kaip yra is tiesu g.gif
ir kodel nevertas,juk sarma gimdos gleivines galima "pareguliuoti" ir pvz.isityrus gali suzinoti kad jiems ten negerai  del vieno sar kitos puses,gal tik tiek ir tereikia kad spermiukai nukeliautu kur reikia ir padaugetu nestuke.gif
nebent as ko nesupratau ax.gif

Bet man atrodo, kad si tyrima verta darytis tik tuomet, kai vyras ir moteris yra sveiki, o vistiek negali turetu angeliuku g.gif
Atsakyti