Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

Sveikos OT gadintojos biggrin.gif 4u.gif

As irgi noriu prisijungti prie Jusu 4u.gif Nuo vakar nebesisaugojame, ir jau siandien nusipirkau OT (beje, pirkau is Ebay, ten tikrai labai pigu ir galima gauti ivairiu kombinaciju, pvz vien OT arba plius NT ir pan.) smile.gif Pirkau vien del to, kad bandysim gandro prasyti berniuko, tai norisi uztaikyti ant tos konkrecios O dienos ax.gif

QUOTE(tuzasss @ 2010 01 20, 10:53)
sveikinu nuosirdziai.  4u.gif

o as nuo sian pradedu gadinti OT, tikriausiai per anksti 8 cd kai ciklas 31 diena, bet as vis dar savo organizma bandau patikrint. nenoriu nei dienos praleist. praeita menesi, kai OT rode O tai jokiu pojuciu nebuvo, mausti sonus pradejo tik pries pat mmm. o anksciau jausdavau O.

O pagal isskyras nesijaucia? g.gif rolleyes.gif As tai visalaik labai gerai jauciu pagal isskyras, tomis dienosmi tiesiog "plaukiu" rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 22 sausio 2010 - 15:01
QUOTE(dushianerami @ 2010 01 22, 14:51)
Sveikos,
5cd padariau hormonu tyrimus. Pirma kart:)
Gal kas pakomentuotu?

Kaip ir viskas normose isskyrus LH. Gali buti, kad man ovuliacija ant nosies, kad jis didesnis?
O as maniau OT gadinti tik nuo kokios 8-9cd
Nebusiu praziopsojus?
Kadangi pirmas men kai tai darysiu, tai man visai neaisku kada ji vyksta blush2.gif
O gal yra kitu priezasciu kodel LH aukstesnis? gal kas susiduret?

Nemanau kad 5 cd ovuliuoji, bet gal g.gif unsure.gif Nu nežinau doh.gif
Man čia policistinėm kvepia unsure.gif Nes LH/FSH santykis yra per didelis- 3,37. Norma yra 1-1,5. Bet čia daugiau mergaitės gali papasakoti "Hormonų tyrimų" temoj mirksiukas.gif Arba bėk pas ginę mirksiukas.gif
O OT siūlau nuo 9 CD mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 22, 16:02)
Nemanau kad 5 cd ovuliuoji, bet gal  g.gif  unsure.gif Nu nežinau  doh.gif
Man čia policistinėm kvepia  unsure.gif Nes LH/FSH santykis yra per didelis- 3,37. Norma yra 1-1,5. Bet čia daugiau mergaitės gali papasakoti "Hormonų tyrimų" temoj  mirksiukas.gif Arba bėk pas ginę  mirksiukas.gif
O OT siūlau nuo 9 CD  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
jau pasitariau su mergaitem is hormonu temos. Sako ta pati. Man tuoj depresija prasides verysad.gif verysad.gif
Gerai kad dar siandien pas dantista einu ir i sportuoti, buskur emocijas iskrauti verysad.gif verysad.gif
noriu nestuke.gif
Papildyta:
tai pala pala. o OT rodo LH? tai tada man nelabai yra ko su jom cia testuotis, nes man jau 5cd LH toks kaip er ovuliacija. Itariu rodys visad ovuliacija ir fsio doh.gif ?
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2010 01 22, 15:46)
Man tuoj depresija prasides  verysad.gif  verysad.gif

Mažute, nepergyvenk- viskas bus gerai. Juk radai PRIEŽASTĮ- dabar pagydysit ir rezultatas bus nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sunkiau (mano atvejis), kai viskas GERAI, bet to storėjančio rezultato NĖRA doh.gif

Aukščiau nosiuką mirksiukas.gif Ir bėk pas ginę. Kuo greičiau čiupsit jautį už ragų, tuo greičiau sūpuosi kūdikėlį mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dushianerami @ 2010 01 22, 15:53)
tai pala pala. o OT rodo LH? tai tada man nelabai yra ko su jom cia testuotis, nes man jau 5cd LH toks kaip er ovuliacija. Itariu rodys visad ovuliacija ir fsio  doh.gif  ?

Tikrai TAIP mirksiukas.gif
Pirma nusimušk LH, o tada pažaisi su OT, jei spėsi hihihi.gif Nes tikrai greit būsi nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 22, 16:55)
Mažute, nepergyvenk- viskas bus gerai. Juk radai PRIEŽASTĮ- dabar pagydysit ir rezultatas bus  nestuke.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Sunkiau (mano atvejis), kai viskas GERAI, bet to storėjančio rezultato NĖRA  doh.gif

Aukščiau nosiuką  mirksiukas.gif Ir bėk pas ginę. Kuo greičiau čiupsit jautį už ragų, tuo greičiau sūpuosi kūdikėlį  mirksiukas.gif
Papildyta:

Tikrai TAIP  mirksiukas.gif
Pirma nusimušk LH, o tada pažaisi su OT, jei spėsi  hihihi.gif Nes tikrai greit būsi  nestuke.gif  wub.gif

Beje per seminara su akusere girdejau toki fakta, kad spermiukai po pasimylejimo gali isgyventi nuo 2h iki 5paru ir tai priklauso nuo moters floros. o kiausialastes gyvavimo cikliukas ar tik ne kokios 8-10h.
Tai daleiskim tokiu atveju jei moters flora nedraugiska vyro spermiukams - vaisingas periodas gali buti kokios 10-12h? gali taip but? ir jei tos valandos ispuola kai sedi darbe? Aisku cia tik prielaida:))
Maciau, kad galima po sueities testa pasidayti vaisingumo klinikoje ir nustato kiek butent tavo vyro spermiukai, tavo organizme isgyvena. Gal praverstu planuojant?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dushianerami: 22 sausio 2010 - 16:12
QUOTE(dushianerami @ 2010 01 22, 16:11)
Maciau, kad galima po sueities testa pasidayti vaisingumo klinikoje ir nustato kiek butent tavo vyro spermiukai, tavo organizme isgyvena. Gal praverstu planuojant?

Aš tai skaičiau, kad moters kiaušialąstė gyva būna 12-24 h unsure.gif

O apie tokį tyrimą NIEKO GIRDĖJAU schmoll.gif Būtų SUPER bigsmile.gif Gal gali plačiau apie tai sužinoti, būčiau LABAI dėkinga ax.gif wub.gif mirksiukas.gif Nes man kažkodėl atrodo, jog mano gleivinė sunaikina vyro spermiukus, todėl jie net nepraeina to barjero verysad.gif O anot mano ginės, tą dalyką buvo galima sužinoti anksčiau prieš kokius 15 metų. Dabar tokie tyrimai nedaromi- iš karto IUI daro ir vsio doh.gif
Atsakyti
O mano OT tai va kokie (nuo rytojaus galvoju nebedaryti)
user posted image
Tik va,man toks jausmas kad siandien juostele ryskesni g.gif Bet matyt as jau prisigalvoju doh.gif nes 12 CD nedariau nieko,tik 14CD isdykavom-tai aisku rezultatai nuliniai bus,tai sakau gal antra banga O ateitu thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 22, 17:34)
Aš tai skaičiau, kad moters kiaušialąstė gyva būna 12-24 h unsure.gif

O apie tokį tyrimą NIEKO GIRDĖJAU  schmoll.gif Būtų SUPER  bigsmile.gif Gal gali plačiau apie tai sužinoti, būčiau LABAI dėkinga  ax.gif  wub.gif  mirksiukas.gif Nes man kažkodėl atrodo, jog mano gleivinė sunaikina vyro spermiukus, todėl jie net nepraeina to barjero  verysad.gif O anot mano ginės, tą dalyką buvo galima sužinoti anksčiau prieš kokius 15 metų. Dabar tokie tyrimai nedaromi- iš karto IUI daro ir vsio  doh.gif

PAGRINDINIAI POROS VAISINGUMO TYRIMAI

1. Tepinėlis iš makšties

2. Spermos tyrimas

3. Po sueities testas

4. Hormonų tyrimai

3 – 5 ciklo dieną: FSH, LH, E2

21 ciklo dieną: Prolaktinas, progesteronas

5.Chlamidijų, ureoplazmų, mikoplazmų tyrimas

6. Histerosalpingografija

7. Jei padidėjęs plaukuotumas:
3 - 7 ciklo dieną: DHEA-S, SHBG, testosteronas

kaip suprantu 3 punkte nurodytas tyrimas turetu tai parodyti.
istraukiau is cia:
http://www.vaisingumas.lt/index.php?cid=278
raso prie kl-ats, kad reikia vaisinga diena pasimyleti 2-6h pries tyrima:) ir nesiprausus mauti jo atlikti:) Jei ka pasitikslink telefonu ar cia tas tyrimas, bet speju, kad tas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2010 01 22, 18:08)
O mano OT tai va kokie (nuo rytojaus galvoju nebedaryti)
Tik va,man toks jausmas kad siandien juostele ryskesni g.gif Bet matyt as jau prisigalvoju doh.gif nes 12 CD nedariau nieko,tik 14CD isdykavom-tai aisku rezultatai nuliniai bus,tai sakau gal antra banga O ateitu thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Visa praeita temele perskaiciau daug idomiu dalyku suzinojau, ir pavyzdziu pamaciau cool.gif Kodel 14CD jeigu daret ND, kodel galvoji, kad rezultatas nulinis, jeigu testast 12CD teigiamas? g.gif Tai gal kaip tik 14CD pati virsune? ax.gif Ar as kazko nebesuprantu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 23 sausio 2010 - 07:47
QUOTE(Tahoe @ 2010 01 23, 07:46)
Labas rytas  4u.gif
Visa praeita temele perskaiciau daug idomiu dalyku suzinojau, ir pavyzdziu pamaciau  cool.gif  Kodel 14CD jeigu daret ND, kodel galvoji, kad rezultatas nulinis, jeigu testast 12CD teigiamas?  g.gif Tai gal kaip tik 14CD pati virsune?  ax.gif Ar as kazko nebesuprantu  rolleyes.gif

Labas rytas smile.gif
Labai teisingai viską supratai wink.gif Po LH bangos (po teigiamo Ov testuko), Ovuliacija įvyksta 12-36 valandų bėgyje.
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2010 01 22, 16:53)
aciu  4u.gif
jau pasitariau su mergaitem is hormonu temos. Sako ta pati. Man tuoj depresija prasides  verysad.gif  verysad.gif
Gerai kad dar siandien pas dantista einu ir i sportuoti, buskur emocijas iskrauti  verysad.gif  verysad.gif
noriu  nestuke.gif
Papildyta:
tai pala pala. o OT rodo LH? tai tada man nelabai yra ko su jom cia testuotis, nes man jau 5cd LH toks kaip er ovuliacija. Itariu rodys visad ovuliacija ir fsio  doh.gif  ?

Jei tau 5 c.d. OT teigiamas, tai siūlyčiau NT pasidaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2010 01 23, 10:00)
Labas rytas smile.gif
Labai teisingai viską supratai wink.gif Po LH bangos (po teigiamo Ov testuko), Ovuliacija įvyksta 12-36 valandų bėgyje.

clap.gif (kad gerai supratau blush2.gif ).
As galvoju, jeigu didesne tikimybe pasigauti berniuka yra per pati O, tai pamacius teigiama OT, kada reiktu atlikineti ND? Sekancia diena? ax.gif
Atsakyti