Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

razina8, laikau už tave kumštukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tuzasss @ 2010 01 20, 11:53)
sveikinu nuosirdziai.  4u.gif

o as nuo sian pradedu gadinti OT, tikriausiai per anksti 8 cd kai ciklas 31 diena, bet as vis dar savo organizma bandau patikrint. nenoriu nei dienos praleist. praeita menesi, kai OT rode O tai jokiu pojuciu nebuvo, mausti sonus pradejo tik pries pat mmm. o anksciau jausdavau O.

razina8, linkiu kad vaiduokliuotu tau nedel vaistuku,o del to kad tikrai jau zirniukas tavyje wub.gif Laikysiu kumstelius kad tik viskas pasisektu wub.gif
tuzasss as manau kad nera taip blogai jau darytis testuka 8 ciklo diena blush2.gif As mastau irgi pradeti darytis nuo 8 CD kita cikla,kad jau tikrai pagauciau sikart O thumbup.gif
Beje,o man idomu OT reikia darytis iki ko ateina MM.Per MM nereikia darytis ir po MM kelias dienas praejus vel galima darytis?Pas mane instrukcijoje parasyta,kad 11 CD pradet darytis(net jei MM nereguliarios),bet as mastau kad anksciau pradesiu,nes kai padariau 11 CD pirma testa ir iskart jau teigiamas buvo lotuliukas.gif Ar teisingai supratau blush2.gif
Atsakyti
Aciu labai mergaites! Oi dar reikes tiek daug laiko islaukti! doh.gif
Atsakyti
Mergaitės iš kur gauti šiuos OT ?
labai labai ir man reik blush2.gif
ir nuo kurios dienos pradėti daryti....
bandysim ir mes, gal pavyks,,,taip sunku buvo MB prikalbinti nors jam jau 36, bet pavyko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mausiuke: 20 sausio 2010 - 20:59
QUOTE(mausiuke @ 2010 01 20, 21:57)
Mergaitės iš kur gauti šiuos OT ?
labai labai ir man reik  blush2.gif
ir nuo kurios dienos pradėti daryti....
bandysim ir mes, gal pavyks,,,taip sunku buvo MB prikalbinti nors jam jau 36, bet pavyko  thumbup.gif

seip yra vaistinese, bet dar yra ir pas zydros akys. pas ja labai pigus ir geri taipat ir NT mirksiukas.gif Ovuliacija vyksta mazdaug 2 savaites pries mmm. smile.gif sekmes
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Razina8, nenoriu taves liudinti ir buti blogu pranasu, bet mes su mb irgi buvome rade vaiduokliuka pries 5d., dabar saziningai kasdien gadinu NT, ir nieko...... g.gif nors mm veluoja jau, arba tik 3d. Juosteles antros vis neatsiranda, bet kai gerai gerai ziuriu i NT, visaip ji vartau, tai matau vaiduokliuka blush2.gif o kai isiziuriu geriau, matau ju ne viena doh.gif vaizduote isdykauja ax.gif bet tu neliudek 4u.gif linkiu, kad tau butu kitaip 4u.gif
Atsakyti
Sveikos planuojancios,
domejausi ir as kaip cia su ta ovuliacija, perskaiciau visas OT temas, uzsisakiau pagaliau testuku... na, ir kol laukiau siuntinuko, suzinojau pacia geriausia zinia - laukiuosi! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tad, tu testuku man kuri laika kaip ir nereikes, tad galiu pasiulyti, gal kas nori isigyti (OT ir dar turiu kelis NT).
Sekmes visoms!
Rasykit per AZ
Atsakyti
QUOTE(Ditutė @ 2010 01 21, 18:29)
Sveikos planuojancios,
domejausi ir as kaip cia su ta ovuliacija, perskaiciau visas OT temas, uzsisakiau pagaliau testuku... na, ir kol laukiau siuntinuko, suzinojau pacia geriausia zinia - laukiuosi! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tad, tu testuku man kuri laika kaip ir nereikes, tad galiu pasiulyti, gal kas nori isigyti (OT ir dar turiu kelis NT).
Sekmes visoms!
Rasykit per AZ

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditutė @ 2010 01 21, 19:29)
Sveikos planuojancios,
domejausi ir as kaip cia su ta ovuliacija, perskaiciau visas OT temas, uzsisakiau pagaliau testuku... na, ir kol laukiau siuntinuko, suzinojau pacia geriausia zinia - laukiuosi! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Sekmes visoms!
Rasykit per AZ

Sveikinu user posted image
Atsakyti
QUOTE(gelep @ 2010 01 21, 10:13)
Labas rytas smile.gif
Razina8, nenoriu taves liudinti ir buti blogu pranasu, bet mes su mb irgi buvome rade vaiduokliuka pries 5d., dabar saziningai kasdien gadinu NT, ir nieko...... g.gif nors mm veluoja jau, arba tik 3d. Juosteles antros vis neatsiranda, bet kai gerai gerai ziuriu i NT, visaip ji vartau, tai matau vaiduokliuka blush2.gif o kai isiziuriu geriau, matau ju ne viena doh.gif vaizduote isdykauja ax.gif bet tu neliudek 4u.gif linkiu, kad tau butu kitaip 4u.gif

Tai vat kad ir galvoju, kad per anksti apsidziaugiau... Na man dar savaitele liko sulaukti... ax.gif
Atsakyti
hm..o as siandien perskaiciu kad po O buna tik viena diena vaisinga.Ginekologes atsakymuose radau.
razina8,laikysiu kumstelius kad pasitvritintu tau nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
5cd padariau hormonu tyrimus. Pirma kart:) Turetu buti folikuline faze.
Gal kas pakomentuotu?

-------------------- Folikulinė fazė ----------------- Ovuliacine faze
E2 mano 147 ---------- norma 69,40 - 905,40 ----------- 130,30 -2.094,80
FSH mano 4,27 -------- norma 2,50 - 10,20 -------------- 3,40 33,40
LH mano 14,38 --------- norma 1,90 - 12,50 -------------- 8,70 76,30
testosteronas mano 2,26----- norma 0,5-2,6

Ciklas 26dienos.
Kaip ir viskas normose isskyrus LH. Gali buti, kad man ovuliacija ant nosies, kad jis didesnis?
O as maniau OT gadinti tik nuo kokios 8-9cd
Nebusiu praziopsojus?
Kadangi pirmas men kai tai darysiu, tai man visai neaisku kada ji vyksta blush2.gif
O gal yra kitu priezasciu kodel LH aukstesnis? gal kas susiduret?
Va idejau ir ovuliacines fazes normas. Tai jauciu gali buti man 5cd ovuliacija??????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dushianerami: 22 sausio 2010 - 14:54