Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 10, 20:12)
Na va,pasidariau vel OT ir vel rodo antra juostele ryskesne uz testine g.gif Lygiai toks pats OT kaip ir vakar blink.gif Ice Tea,gal tu gali ka nors pakomentuoti 4u.gif
Na bet visvien darysim siandien ND thumbup.gif  wub.gif
Laikyyyykis branguti ateinuuuuuu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O as ir apsidziaugus buvau kad pazystu savo organizma, o pasirodo nieko nesuprantu 14 ciklo diena buvo lyg teigiamas OT, 15 TIRKAI BLANKESNIS, DAR PASIDARIAU 16.IR KA JUS GALVOJAT VEL TEIGIAMAS... g.gif g.gif nIEKO NEBESUPRATAU.pAGAL POJUCIUS LYG O BUVO 14 g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 11, 19:01)
sveikos,

ar artejant O, turetu rysketi OT vaiduokliuklas? man kuo toliau tuo vaiduokliukas blankesnis darosi  doh.gif . jau panikuot pradedu  doh.gif

Viskas tvarkoj, dar tau tik 13CD dar spesi O aptureti mirksiukas.gif

Skirtingai buna su tais OT- kartais tolydzio ryskeja, kartais nieko nesimato,o viena diena shast ir ryskutelis teigiamas. Tiesiog ramiai lauk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 03 11, 22:47)
Viskas tvarkoj, dar tau tik 13CD dar spesi O aptureti  mirksiukas.gif

Skirtingai buna su tais OT- kartais tolydzio ryskeja, kartais nieko nesimato,o viena diena shast ir ryskutelis teigiamas. Tiesiog ramiai lauk  4u.gif

lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, (cia ne labai i tema, bet) - gal zinot kur Zydros akys? nes rasiau jai i AZ del OT, ir nieko neatsako g.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadik: 12 kovo 2010 - 12:02
QUOTE(gadik @ 2010 03 12, 13:01)
Sveikutes, (cia ne labai i tema, bet) - gal zinot kur Zydros akys? nes rasiau jai i AZ del OT, ir nieko neatsako  g.gif  blush2.gif  4u.gif

labas,palukek,man atsake tik sekancia diena,uzsiemusi,matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 12, 13:13)
labas,palukek,man atsake tik sekancia diena,uzsiemusi,matyt g.gif

tai kad ne pirma diena jau laukiu unsure.gif gal nepastebejo?! g.gif tuoj dar karta parasysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2010 03 11, 22:33)
O as ir apsidziaugus buvau kad pazystu savo organizma, o pasirodo nieko nesuprantu 14 ciklo diena buvo lyg teigiamas OT, 15 TIRKAI BLANKESNIS, DAR PASIDARIAU 16.IR KA JUS GALVOJAT VEL TEIGIAMAS...  g.gif  g.gif nIEKO NEBESUPRATAU.pAGAL POJUCIUS LYG O BUVO 14  g.gif  g.gif  g.gif

tai gal ir buvo O tau 14 diena 4u.gif O man rodos,kad man O buvo vakar-nes ir sona skaudejo,net dubens kaula maude.Ir myletis oj kaip norejau blush2.gif O ir isskyros panasios i tas vaisingas blush2.gif Na,vakar nesidariau OT nes truputi sirguliuoju tai vis arbateles geriau,bet siandien jau darysiuos-idomumo delei. ax.gif
Zydros Akys tikrai atsakys,matyt daug darbeliu turi ir nepamirskime,kad vis delto ilgasis savaitgalis dauguma kur nors isvyke-matosi pagal SM forumus labai aptyle blush2.gif tikrai ji atsakys thumbup.gif
Zemaiciuke tikrai manau,kad dar O ateis.Tereikia apsisarvoti kantrybe ir laukti 4u.gif As pagal praeitus metus ziurejau savo O-tai labai ivariai budavo- dazniausiai 15 CD arba 17CD. 4u.gif Manau si cikla tik anksciau. ax.gif
O siaip darykis OT ir sulauksi O tikrai thumbup.gif Tik nepamirskit kad myletis reikia juk ne tik per O mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 12, 08:02)

Namano O buvo tik 20 CD, nacia gal delto, kad mm nereguliarios mirksiukas.gif
Kantrybes tau, O tikrai sulauksi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 11, 22:14)
nd tai "namu darbai" - lytinis aktas , o vaiduokliukai, tai kai daraisi testa ir antra juostele yra neryski. mmm - menesines . tikiuosi gerai paaiskinau.

4u.gif aciu supratau viska 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
turiu klausimuka ax.gif sakykit,kada geriau atlikinet ND(norint berniuko wub.gif) ,jei OT teigiamas buvo 15cd,o BT grafikelis parode,kad mano O buvo 17cd? ax.gif gal 16cd didesne tikimybe bernuzeliui blush2.gif
Atsakyti
Labas visoms,ka galetumete pasakyti apie mano OT,bandau ikelti foto
http://public.fotki....1/dsc02238.html
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 14, 11:31)
Labas visoms,ka galetumete pasakyti apie mano OT,bandau ikelti foto
http://public.fotki....1/dsc02238.html

Idomiai g.gif
man panasu, kad teigiamiausias gal trecias nuo apacios g.gif
Bet kaip cia taip, tai atrodo teigiamas, tai neigiamesnis, tai vel ryskesis... Gal skysciu kokiu gerei ar dar kas galejo itakoti unsure.gif
O pats apatinis yra pats veliausias ar kaip?
Atsakyti