Na va,pasidariau vel OT ir vel rodo antra juostele ryskesne uz testine Lygiai toks pats OT kaip ir vakar Ice Tea,gal tu gali ka nors pakomentuoti
Na bet visvien darysim siandien ND
Laikyyyykis branguti ateinuuuuuu
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 10, 22:12)
Na va,pasidariau vel OT ir vel rodo antra juostele ryskesne uz testine Lygiai toks pats OT kaip ir vakar Ice Tea,gal tu gali ka nors pakomentuoti
zinau tokiu merginu,kurioms net kelias dienas buvo OT teigiami idomu ir man pasidare... bet kuriuo atveju ND ND ND
o mano snd neigiamas...daugiau nesitikrinsiu,paliksiu kitam ciklui OT
Kaip jus manot, kada vaisingesne diena, po lh didziausios bangos t.y. sekancia diena po teigiamo OT, ar tada kai OT visai nevaiduokliuoja? Nes man po teigiamo, sekancia buna dar vaiduokliukas ir tik po to jau nieko..
Monttana, siaip tai labai individualu, juk priklauso ir nuo vyro spermos kokybes ir nuo kitu veiksniu
Siaip statistiskai sekmingiausi ND buna 1-2 dienos pries O
Siaip statistiskai sekmingiausi ND buna 1-2 dienos pries O
QUOTE(Vijora @ 2010 03 10, 21:19)
zinau tokiu merginu,kurioms net kelias dienas buvo OT teigiami idomu ir man pasidare... bet kuriuo atveju ND ND ND
Rai va ir man idomu pasidare siandien maniau jau vaiduokliuka matysiu,o bac matau lygiai ta pati ka ir vakar Na bet ND daromi
O tu nenusiminki,gal dar ateis tavo O ir jus nepamirskite ND
Selva,matau ir tu daug nusimanai apie tuos OT
Merginos, parduodu ARBOR vaisingu dienu testeri jei domina rasikite i AZ.
Sveikutes,pagaliau pasirode II 19 CD,jau maniau,kad kas nors ne taip,praeita men.nuo 14 CD jau rode
gavau savo testukus. Uzsakymas, kaip rase, ejo is Honolulu, o paste ant voo parasyta buvo, kad is KINIJOS
gavau testukus, su tokiu melynu uzrasu, kas zino, koks ju jautrumas? nes ne tokie, kaip kadaise pirkau (su zaliu uzrasu)....
dvi dienas rodo gan ryskoka juostele (bet neigiamas). Su anais taip budavo tik pries pat O.
gavau testukus, su tokiu melynu uzrasu, kas zino, koks ju jautrumas? nes ne tokie, kaip kadaise pirkau (su zaliu uzrasu)....
dvi dienas rodo gan ryskoka juostele (bet neigiamas). Su anais taip budavo tik pries pat O.
sveikos,
ar artejant O, turetu rysketi OT vaiduokliuklas? man kuo toliau tuo vaiduokliukas blankesnis darosi . jau panikuot pradedu
ar artejant O, turetu rysketi OT vaiduokliuklas? man kuo toliau tuo vaiduokliukas blankesnis darosi . jau panikuot pradedu
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 11, 22:01)
sveikos,
gal dar prades rysketi
nenoriu pasirodyt vista , bet gal galit paaiskint ka jusu tie sutrumpinimai reiskia kaip nd, vaiduokliukai ir t.t.t.....
nes esu naujoke toje temoje tai pasimetus truputuka
QUOTE(shemsa @ 2010 03 11, 22:00)
nenoriu pasirodyt vista , bet gal galit paaiskint ka jusu tie sutrumpinimai reiskia kaip nd, vaiduokliukai ir t.t.t.....
nd tai "namu darbai" - lytinis aktas , o vaiduokliukai, tai kai daraisi testa ir antra juostele yra neryski. mmm - menesines . tikiuosi gerai paaiskinau.