Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

Na va,pasidariau vel OT ir vel rodo antra juostele ryskesne uz testine g.gif Lygiai toks pats OT kaip ir vakar blink.gif Ice Tea,gal tu gali ka nors pakomentuoti 4u.gif
Na bet visvien darysim siandien ND thumbup.gif wub.gif
Laikyyyykis branguti ateinuuuuuu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 10, 22:12)
Na va,pasidariau vel OT ir vel rodo antra juostele ryskesne uz testine g.gif Lygiai toks pats OT kaip ir vakar blink.gif Ice Tea,gal tu gali ka nors pakomentuoti 4u.gif
Na bet visvien darysim siandien ND thumbup.gif  wub.gif
Laikyyyykis branguti ateinuuuuuu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

zinau tokiu merginu,kurioms net kelias dienas buvo OT teigiami g.gif idomu ir man pasidare... g.gif bet kuriuo atveju ND ND ND thumbup.gif
o mano snd neigiamas...daugiau nesitikrinsiu,paliksiu kitam ciklui OT tongue.gif
Atsakyti
Kaip jus manot, kada vaisingesne diena, po lh didziausios bangos t.y. sekancia diena po teigiamo OT, ar tada kai OT visai nevaiduokliuoja? g.gif Nes man po teigiamo, sekancia buna dar vaiduokliukas ir tik po to jau nieko..
Atsakyti
Monttana, siaip tai labai individualu, juk priklauso ir nuo vyro spermos kokybes ir nuo kitu veiksniu wink.gif

Siaip statistiskai sekmingiausi ND buna 1-2 dienos pries O 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selva: 10 kovo 2010 - 22:00
QUOTE(Vijora @ 2010 03 10, 21:19)
zinau tokiu merginu,kurioms net kelias dienas buvo OT teigiami g.gif idomu ir man pasidare... g.gif bet kuriuo atveju ND ND ND thumbup.gif
o mano snd neigiamas...daugiau nesitikrinsiu,paliksiu kitam ciklui OT tongue.gif

Rai va ir man idomu pasidare g.gif siandien maniau jau vaiduokliuka matysiu,o bac matau lygiai ta pati ka ir vakar doh.gif Na bet ND daromi thumbup.gif
O tu nenusiminki,gal dar ateis tavo O ir jus nepamirskite ND wub.gif
Selva,matau ir tu daug nusimanai apie tuos OT thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, parduodu ARBOR vaisingu dienu testeri jei domina rasikite i AZ.
Atsakyti
Sveikutes,pagaliau pasirode II smile.gif 19 CD,jau maniau,kad kas nors ne taip,praeita men.nuo 14 CD jau rode g.gif
Atsakyti
gavau savo testukus. Uzsakymas, kaip rase, ejo is Honolulu, o paste ant voo parasyta buvo, kad is KINIJOS biggrin.gif
gavau testukus, su tokiu melynu uzrasu, kas zino, koks ju jautrumas? nes ne tokie, kaip kadaise pirkau (su zaliu uzrasu)....
dvi dienas rodo gan ryskoka juostele (bet neigiamas). Su anais taip budavo tik pries pat O.
Atsakyti
sveikos,

ar artejant O, turetu rysketi OT vaiduokliuklas? man kuo toliau tuo vaiduokliukas blankesnis darosi doh.gif . jau panikuot pradedu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 11, 22:01)
sveikos,

ar artejant O, turetu rysketi OT vaiduokliuklas? man kuo toliau tuo vaiduokliukas blankesnis darosi  doh.gif . jau panikuot pradedu  doh.gif

gal dar prades rysketi g.gif
Atsakyti
nenoriu pasirodyt vista blush2.gif , bet gal galit paaiskint ka jusu tie sutrumpinimai reiskia kaip nd, vaiduokliukai ir t.t.t.....
nes esu naujoke toje temoje tai pasimetus truputuka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 03 11, 22:00)
nenoriu pasirodyt vista  blush2.gif , bet gal galit paaiskint ka jusu tie sutrumpinimai reiskia kaip nd, vaiduokliukai ir t.t.t.....
nes esu naujoke toje temoje tai pasimetus truputuka  blush2.gif

nd tai "namu darbai" - lytinis aktas , o vaiduokliukai, tai kai daraisi testa ir antra juostele yra neryski. mmm - menesines . tikiuosi gerai paaiskinau.
Atsakyti