Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

QUOTE(Tahoe @ 2010 03 09, 16:10)
tai gal pigiau tiesiog OT juosteliniu nusipirkti? Ebay pilna papigiai, is UK man liuksiski  thumbup.gif
Daznaisuiai II faze, t.y. po O trunka 14dienu, t.y. jei tav ciklas 31d, tai atimi 14d, mazdaug 17CD vyksta O, na, bet cia +/- wink.gif

tai tada 17cd +- verst vyra i lova reikia vadinas jo? blush2.gif o kodel butent 14d reikia atimt? g.gif ce nesvarbu jai pvz butu 40dienu ciklas vistiek reikia 14d. mazdaug atimt? blush2.gif
nu as galvoju ta testuka pirkt, nes jai tikslei neiseina nustatyt kuria diena O, tai per menesi gali net kokius keturis OT sunaudot tekt, nes pardej tai du vienetukai apie 10svaru, tai jai neiseina pirme men tai pastoviai pirkt brangu gaunas, tai karta sumoki ir ramu kuriam laikui, nes mano ciklas nevisad diena i diena, tai su tuo testuku sakau gal tiksliau galima nustatyt kada O
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 03 10, 14:57)
tai tada 17cd +- verst vyra i lova reikia vadinas jo? blush2.gif o kodel butent 14d reikia atimt? g.gif ce nesvarbu jai pvz butu 40dienu ciklas vistiek reikia 14d. mazdaug atimt? blush2.gif
nu as galvoju ta testuka pirkt, nes jai tikslei neiseina nustatyt kuria diena O, tai per menesi gali net kokius keturis OT sunaudot tekt, nes pardej tai du vienetukai apie 10svaru, tai jai neiseina pirme men tai pastoviai pirkt brangu gaunas, tai karta sumoki ir ramu kuriam laikui, nes mano ciklas nevisad diena i diena, tai su tuo testuku sakau gal tiksliau galima nustatyt kada O

Mokslas rašo, kad antra moters ciklo fazė trunka 10-14 CD, tai todėl teoriškai reikia atimti 14 CD (ypač ilgam ciklui). Bet tai NE TAISYKLĖ rolleyes.gif
Aš siūlyčiau tokią formulę- ciklo dienas dalinti per pusę ir plius dvi dienos. Tai jūsų atveju gautųsi 31/2+2 gaunasi 17-18 CD mirksiukas.gif

Dėl OT kainos g.gif Negi du OT kainuoja apie 10 svarų g.gif Mums ŽA iš interneto siunčia ir gaunasi maždaug po 1,5 lt mirksiukas.gif O jei norit TIKSLIAI pagauti O, tai jums TIKRAI reiks ne 1 ir ne 2 OT, o kokių 4-6 rolleyes.gif Bent pradžioj, nes norėsit pilnai įsitikinti kaip OT ryškėja, kaip blanksta ir pan rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 10 kovo 2010 - 15:10
Uk parduotuvese OT brangus. Pirkit is eBay ten pensus kainuoja, desimtimis parduoda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 03 10, 15:22)
Uk parduotuvese OT brangus. Pirkit is eBay ten pensus kainuoja, desimtimis parduoda wink.gif

LT irgi neprotinga kaina doh.gif Už vienetą apie 7 lt doh.gif

O čia truputį paskubėjau, bet nesinori Jūsų palikti be namučių blush2.gif
Taigi užbaigiam šituos ir kraustomės į NAUJUS NAMUČIUS mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 10 kovo 2010 - 15:27
sveikutes 4u.gif
norejau paklaust,ar po teigiamo OT reikia ir toliau OT daryti?ar ne?laukt kito ciklo?
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2010 03 10, 15:36)
sveikutes 4u.gif
norejau paklaust,ar po teigiamo OT reikia ir toliau OT daryti?ar ne?laukt kito ciklo?

Aš daryčiau taip- jei pirmas ciklas su OT, tai dėl sportinio intereso ir įdomumo dar vieną dieną pasidaryčiau- pažiūrėti ar blanksta ir sekčiau O skausmelius mirksiukas.gif O kitais ciklais išvydus II ir sekančią dieną sulaukus O skausmelių OT nebegadinčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 10 kovo 2010 - 15:41
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 10, 17:41)
Aš daryčiau taip- jei pirmas ciklas su OT, tai dėl sportinio intereso ir įdomumo dar vieną dieną pasidaryčiau- pažiūrėti ar blanksta ir sekčiau O skausmelius  mirksiukas.gif O kitais ciklais išvydus II ir sekančią dieną sulaukus O skausmelių OT nebegadinčiau  mirksiukas.gif

vat tame ir esme,kad butent kai OT buvo teigiamas,ta diena man skaudeno pilvo apacia,maniau,kad po 24val bus O,o kita ryta po teigiamo OT ,BT soktelejo,tiesa nezymiai,bet...nezianu,kaip suprantu,tikriausiai kai ta vakara OT buvo teigiamas,tiksriausiai ta vakara ir buvo O g.gif
oi,prirasiau,ar suprantamai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2010 03 10, 15:49)
vat tame ir esme,kad butent kai OT buvo teigiamas,ta diena man skaudeno pilvo apacia,maniau,kad po 24val bus O,o kita ryta po teigiamo OT ,BT soktelejo,tiesa nezymiai,bet...nezianu,kaip suprantu,tikriausiai kai ta vakara OT buvo teigiamas,tiksriausiai ta vakara ir buvo O g.gif
oi,prirasiau,ar suprantamai doh.gif

Suprantamai mirksiukas.gif thumbup.gif
Žinok tada taip ir buvo tavo atveju mirksiukas.gif Turim dar kelias mergaites, kurioms iškart po teigiamo OT ateina ir O- jų O nesulaukia nei 12 val po teigiamo OT mirksiukas.gif Bet čia VISKAS NORMALU thumbup.gif
O ND buvo g.gif Jei taip, tai tada VISKAS GERAI mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 10 kovo 2010 - 15:55
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 10, 17:53)
Suprantamai  mirksiukas.gif  thumbup.gif
Žinok tada taip ir buvo tavo atveju  mirksiukas.gif Turim dar kelias mergaites, kurioms iškart po teigiamo OT ateina ir O- jų O nesulaukia nei 12 val po teigiamo OT  mirksiukas.gif Bet čia VISKAS NORMALU  thumbup.gif
O ND buvo  g.gif Jei taip, tai tada VISKAS GERAI  mirksiukas.gif

nebuvo ND verysad.gif mat as maniau,kad O bus po 24val mazdaug,bet labai nusiminiau,kai ryte BT soktelejo verysad.gif
bet tai ka,pirmas ciklas,antra gal pavyks,kadangi jau zinosiu kaip man vyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 10, 15:34)
ŠAUNUOLĖ  thumbup.gif  thumbup.gif
Ech tos problemėlės  verysad.gif Bet noras anksčiau ar vėliau NUGALĖS jas  mirksiukas.gif
Bet man vis tiek įdomų ką šiandien rodys  bigsmile.gif O jauti gal kokius nors O skausmelius  g.gif O gal BT matuoji  g.gif

O skausmu ypatingu nejauciau nei siandien nei vakar,gal kiek vakar vakare padure sona bet vos vos,kad net abejoju schmoll.gif Vakar tik vaziuojant is darbo pasirode kad prisislapinau i kelnes g.gif lotuliukas.gif
BT nesimatuoju,nes reikia labai didelio tikslumo,grafikas turi buti-o as viena diena keliuosi 5,kita jau ziurek tereik 7,trecia 6 ir t.t.Tai kai gaunu pamiegoti ir miegu blush2.gif be to,reik matuotis neatsikelus-o maniskiai miega.Zodziu kazkaip nesusigundziau as BT matavimusi,nes ir mano normali kuno temperatura 37.3 tai gautusi kad as visa laika esu nestuke.gif lotuliukas.gif
Siandien vakare dar darysiu OT.Mastau stebeti O gal dar kokia savaite g.gif gal cia soktelejo man banga tik,o O pati neivyko g.gif
Na bus kaip bus-kaip Dievas duos.Svarbiausia ND darom ir kazkaip si menesi keistai ne kaip darbeli,bet su relaksu wub.gif
Grazios dieneles,vaisingos nakteles ir ryt parasysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 03 09, 21:20)
Geriausi OT yra jautriausi. 15mIU, 20mIU, 25mIU- maziau jatiu nerekomenduociau.

Pirkti gali is forumietes Zydros Akys (parasyk jai asmenine zinute), is ebay.

Priklausomai nuo ciklo ilgumo galima pasiskaiciuoti, kada daryti OT. Pvz mano  ciklai 26-29 dienos, O paprastai budavo apie 16CD, tad as pradedu darytis OT nuo kokios 11CD.

TAvo atveju, jei ciklai nereguliarus, jei negaila OT, tai gali kelios dienos po mm ir pradeti zaisti.

Po teigiamo OT dar patariama viena dvi dieneles dar OT daryti, kas isitikinti, jog neberyskeja, lanksta.

labai dkeoju uz atsakyma. nes jau norisi antro mazylio, o kazkaip si karta vis niekaip unsure.gif dar tos mmm sustreikavo.... nors pries tai, viskas gerai budavo... praktiskai kaip grafikas kada mercilon'a geriau....
tada gaunas, reikia sulaukti mmm, ir valio wink.gif ?!
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 10, 15:27)
O gal dar kokia savaite g.gif gal cia soktelejo man banga tik,o O pati neivyko

Hmm, siaip esu stebejus, kad merginom rodo teigiamus OT, bet O neivyksta, tai ypac budinga PKS. Bet daugiau nei 1 karta per cikla LH banga nesukyla g.gif

QUOTE(gadik @ 2010 03 10, 16:04)
labai dkeoju uz atsakyma. nes jau norisi antro mazylio, o kazkaip si karta vis niekaip  unsure.gif  dar tos mmm sustreikavo.... nors pries tai, viskas gerai budavo... praktiskai kaip grafikas kada mercilon'a geriau.... 
tada gaunas, reikia sulaukti mmm, ir valio wink.gif ?!

I sveikatyte thumbup.gif
Atsakyti