Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

QUOTE(Vijora @ 2010 03 09, 15:50)
sveikutes 4u.gif
na ka,po vakar mano OT teigiamu teigiamiausio ,siryt BT siek tiek pakilus ,buvo diena pries 36,2,siryt 36,4...tai ka,man jau isvyko O?nesuprantu,juk po teigiamo OT ,O vyksta tik po 12-24val....paaiskinkit man,nesusipratelei... g.gif

O kelinta valanda vakar darei OT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 03 09, 14:58)
ce jis is slapimo ne is seiliu daromas, bet jis yra kaip ir daugkartinis, tik tas juosteles reikia nusipirkt kai baigesi, bet jis gan nepigus, 99.99 svaru kainuoja, bet jis mazdaug parodo kada turetu ivykt O, nu tada parodo kada reikia daryt OT, nu jis skaiciuoja  automatiskai.
tai dabar mastau apie ji, nes jau uzkniso gaudyt veja laukuos  doh.gif
dar norejau jusu patarimo, jai mano ciklas mazdaug 31 diena, kartais pora dienu uzsitesia, tai kada man turetu but O mazdaug?

tai gal pigiau tiesiog OT juosteliniu nusipirkti? Ebay pilna papigiai, is UK man liuksiski thumbup.gif
Daznaisuiai II faze, t.y. po O trunka 14dienu, t.y. jei tav ciklas 31d, tai atimi 14d, mazdaug 17CD vyksta O, na, bet cia +/- wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 03 09, 17:07)
O kelinta valanda vakar darei OT? g.gif

BT matuoju 7ryto,o OT darau 18h... g.gif gal kita cikla pakeist OT darymo laika,ar ka? g.gif
Atsakyti
Sveiki,

na va, pasirodo ir man reiketu OT .... buvo 2 nestumai, bet tik per 2ji pagimdziau mazyli.
dabar vel planuojame vaikeli, bet niekaip nesigauna.. si men buvo gera zinia, velavo mmm, taciau atlikus NT, atsakymas buvo neigiamas, o nuejus pas genek, pasirodo jog net ovuliavijos nebuvo, daug folikulu... jei artimiausia sav nebus mmm, skirs vaistus...
taigi, norejau paklausti, kokie OT yra geriausi, kur patartumet pirkti, kiek laiko reikia juos daryti?!
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 09, 13:54)
Del durimo, tai buna vienos pries, o kitoms per O. O teigiamas OT buna pries O, nes II rodo hormona (LH), kuris iššaukia O wink.gif

Man pvz si cikla parode II diena, apie 14val, o nakti pajutau siaubinga skausma pilvo apacioje, pagalvojau: "vyksta O...". Taip ir buvo, nes ryte atsibudusi radau BT zenkliai pakilusia smile.gif

Na man panasiai, diena ir dar vakare OT rode dvi juosteles, o ryte labai skaudejo pilvo apacia.Nors raso,kad per O turetu viena arba kita sona skaudeti.Bet gal kiekvienai skirtingai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vijora @ 2010 03 09, 16:10)
BT matuoju 7ryto,o OT darau 18h... g.gif gal kita cikla pakeist OT darymo laika,ar ka? g.gif

Laikas tai geras. mirksiukas.gif Tik skaiciuoju kiek laiko praejo nuo teigiamo OT.Tai gal ir spejo ivykti iki ryto. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 03 09, 17:28)
Na man panasiai, diena ir dar vakare OT rode dvi juosteles, o ryte labai skaudejo pilvo apacia.Nors raso,kad per O turetu viena arba kita sona skaudeti.Bet gal kiekvienai skirtingai. smile.gif
Papildyta:
Laikas tai geras. mirksiukas.gif  Tik skaiciuoju kiek laiko praejo nuo teigiamo OT.Tai gal ir spejo ivykti iki ryto. g.gif

man vakar visa diena dar maudeno pilvo apacia,lyg pries mmm,sakau,gal vakar ir vyko O g.gif laukiu vakaro,ka rodys OT ...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Pradejau ir as nuo vakar stebeti savo O vel.Tik noriu paklausti sios temutes profiu,kurios daug ka zino apie OT -ar gali nerodyti O jei yra dienos metu vartojamas alkoholis g.gif
Nepagalvokit,as negeriu,tik geriu eziuoles ekstrakta,nes kabinasi persalimas,o ten ieina alkoholio.Tai kadangi si ekstraktra reikia gert 3 kartus per diena,mastau ar neiskraipys man OT rezultata g.gif
Aciukas uz atsakyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 09, 18:35)
Sveikutes 4u.gif 
Pradejau ir as nuo vakar stebeti savo O vel.Tik noriu paklausti sios temutes profiu,kurios daug ka zino apie OT -ar gali nerodyti O jei yra dienos metu vartojamas alkoholis g.gif
Nepagalvokit,as negeriu,tik geriu eziuoles ekstrakta,nes kabinasi persalimas,o ten ieina alkoholio.Tai kadangi si ekstraktra reikia gert 3 kartus per diena,mastau ar neiskraipys man OT rezultata g.gif

Nemanau, kad alkoholis veikia OT rezultatus schmoll.gif
Svarbu negerti 2-3val iki OT darymo ir tiek. Be to, kiek gi to alkoholio laseliu tame ekstrakte rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 09 kovo 2010 - 19:00
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gadik @ 2010 03 09, 14:24)
taigi, norejau paklausti, kokie OT yra geriausi, kur patartumet pirkti, kiek laiko reikia juos daryti?!
aciu  4u.gif

Geriausi OT yra jautriausi. 15mIU, 20mIU, 25mIU- maziau jatiu nerekomenduociau.

Pirkti gali is forumietes Zydros Akys (parasyk jai asmenine zinute), is ebay.

Priklausomai nuo ciklo ilgumo galima pasiskaiciuoti, kada daryti OT. Pvz mano ciklai 26-29 dienos, O paprastai budavo apie 16CD, tad as pradedu darytis OT nuo kokios 11CD.

TAvo atveju, jei ciklai nereguliarus, jei negaila OT, tai gali kelios dienos po mm ir pradeti zaisti.

Po teigiamo OT dar patariama viena dvi dieneles dar OT daryti, kas isitikinti, jog neberyskeja, lanksta.
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 09, 19:58)
Nemanau, kad alkoholis veikia OT rezultatus  schmoll.gif
Svarbu negerti 2-3val iki OT darymo ir tiek. Be to, kiek gi to alkoholio laseliu tame ekstrakte  rolleyes.gif

Ka tik pakartojau OT ir rezultatas zymiai aiskesnis,net testine juostele ryskesne.Negeriau skysciu tiek pries pirma kart darant,tiek pries si kart,tik si kart jau praejo nemazai laiko kai geriau ekstrakta -nezinau sutapimas ar ne,bet dabartinis testukas labai aiskus ax.gif
Atsakyti
Stai mano siandienos OT.
Tas kur ne toks ryskus darytas beveik 18 val,negerusi buvau 2.5 val.
O si kuris labai aiskus ir ryskus darytas 21 val.negerus irgi apie 2.55 val.(tik eziuoles ekstrakta geriau paskutini kart 14val.)
user posted image
mirksiukas.gif
Atsakyti